Super kwaliteit en top bezorging

Ik had nog niet eerder bij fish lovers besteld, maar ben zeer aangenaam verrast. De vis kwam keurig verpakt aan op het afgesproken moment. Het was precies zoals omschreven. Super kwaliteit! Voor ons was het de eerste maar zeker niet de laatste keer!

Gg

Gg

Kwaliteit van de mosselen en vis geweldig goed. Beter dan gedacht. Goed verpakt en koel geleverd.

Ze waren weer heerlijk. Goede verpakking! Onze zoon kwam en wilde de naam en adres hebben!

Goeie service alles mooi verpakt en prima tevreden

KAn niet anders zeggen als perfect. zeer tevreden. Groet Eddy

Super lekker

na jaren mosselen eten van waardeloze kwaliteit(supermarkt) eindelijk Super lekkere mosselen gegeten, wat waren wij blij :) Dit gaan we veel vaker bestellen , wat een top service ook , vandaag besteld en morgen in huis ondanks de lange afstand .

Lekkerrrr

De mosselen waren heerlijk, ik vond het geen jumbo, wat mij opviel was dat je bijna niks rook, bij de supermarkten stinkt het meestal wel.

Mosselen niet groot

Dacht met de koningmosselen grote mosselen te krijgen, maar viel tegen. Waren wel lekker, dat maakte veel goed.

Supersnel// Supervriendelijk bezorger Superverse mosselen Super gesmuld !

Helemaal tevreden

Ik had oesters besteld en waren heel lekker. Goed afgeleverd en lekker koel aangekomen.

Een mooi concept

Bestellen, bezorgen, verpakking, en de presentatie een dikke voldoende. Het product, de mosselen, die vielen wat tegen…uitstekende smaak maar qua vlees viel het wat tegen. Een mooi concept, product een voeldoende. Met vriendelijke groeten, Peter Hen Itterbeek 3 2641 TW Pijnacker

Overheerlijk

Groot en smaakvol

Wij hebben gesmuld

Prima mosselen. Netjes bezorgd

Transport

Transport 2 dagen ,vis was zeer goed.

Heerlijk, ze komen na wat ze beloven

Makkelijk te bestellen via hun site, perfecte levering, zeer vers en super heerlijk. Deze blijft bij ons erin. Dankjewel fish lovers.

Snel, kundig en heerlijk!

Vlotte levering en prima kwaliteit vis!

Belofte meer dan waar gemaakt.

Perfecte service en kwaliteit.

Uitstekende kwaliteit.

Lekkerste mosselen die ik ooit gegeten heb. Ook de sliptongen waren van uitmuntende kwaliteit. Service was ook geweldig. Beslist een aanrader! Helaas was bezorging door Thrunks minder.

Echt heerlijke super verse mosselen en ook geweldige zalm!!

Zowel de mossleen als de twee zalmmoten smaken heel veel lekkerder dan die van de supermarkt en .enig visboer. Ook de verzending is super: snel en uitstekend gekoeld en verpakt.

In een woord geweldig, de mosselen smaakte heerlijk en zo goed gevuld!!

Wij zullen zeker meer gaan gaan bestellen, Deze kwaliteit is niet te versmaden... Ook dank voor de service en de verpakking..

Geweldig gegeten van de konings mosselen.

Prima gekoeld en volgens afspraak geleverd, als extraatje waren nog twee mootjes zalm mee geleverd. Heerlijk gegeten van de mosselen , terecht de naam koninkjes . Voor herhaling vatbaar. Groeten Theo de Goeij

Ziet er vers en goed verzorgd uit

Gisterenavond ontvangen. Vandaag de tonijn rauw klaargemaakt 1 nadeel taaie witte velletjes tussen de tonijn in. Dat was pielen om te fileren. Jammer van zo’n mooi stukje tonijn. Straks de sliptong ziet er prachtig uit. De zalm is voor morgen. Dank u

Ik moet het nog krijgen a.s. vrijdag 11 aug.

Moet het nog krijgen a.s.s vrijdag 11 aug. Hoop wel dat dat goed komt na deze mail

Rogstraat 2

2224TW Katwijk