Prachtig product

De bestelde forellen waren keurig schoongemaakt en professioneel verpakt en bezorgd. Een aanrader

Lovely

Prima gekoelde bezorging en heerlijke mosselen . De prijs meer dan waard. Tevens heeft mn gadt van de schol genoten .

Goede producten; verpakking niet optimaal

De doos waarin de producten werden bezorgd was gedeeltelijk nat. Bij het uitpakken bleek dat het bakje van de mosselen was gescheurd. Kwam niet heel professioneel over. Overigens waren de producten van zeer goede kwaliteit. Gaarne aandacht voor het verpakken van de mosselen.

Boven verwachting

Eerste keer dat we wat besteld hadden En we zijn dik tevreden Ook de bezorging ging zoals er was afgesproken De mosselen waren echt heerlijk! en ook de gratis gekregen zalm was goed en heel smakelijk De grote gamba’s waren bevroren aangekomen zoals gezegd was die zitten nog in de vriezer maar we gaan er van uit dat die ook heerlijk zijn We gaan zeker vaker bestellen

Optijd bezorgd

perfect

vers en lekker

genoten van de mosselen voortreffelijk!

De bestelling was piekfijn in orde,heerlijke vis

Uitstekende vis en super tonijn!

Goede levering en top kwaliteit vis.

Ben tevreden over de kwaliteit en verpakking

Prima kwaliteit als opmerking moet je de producten wel een dag van te.voren laten leveren daar de leveringstijd tussen 5.en 22.00.is

goed geleverd

prima vis voor herhaling vatbaar

Valt tot nu tegen

Slecht aangegeven wat erin zit. Wat zit er in de twee bevroren rechthoekige pakketje? Staat er niet op. Email worden niet beantwoord.

top mosselen maar te veel plastic verpakking

super product maar ik ben geen fan van de verpakking, te veel plastic. Ik snap dat het nodig is om het product koel te houden, maar ik vind het niet duurzaam.

Vers vers vers

Mooi verpakt, super vers, en daardoor ontzettend lekker.

**********

Heerlijke vis & snelle levering

De eerste, maar beslist niet de laatste keer vis bij jullie besteld. De zalm en de bijvangst vis waren heerlijk! Helaas heeft manlief de verse mosselen in de vriezer gedaan, waardoor ik ze nu niet meer durf op te eten. Tijd om binnenkort opnieuw de mosselen te bestellen (en andere vissoorten). Makkelijk bestelproces en snelle levering. Compliment!

Had er meer van verwacht.

5 kg jumbo mosselen besteld a €11,95 p/kg. Ipv. €14.95 15% extra mosselen, 65% super mosselen en helaas maar 20% echte jumbo mosselen. Uiteraard kunt u het niet eens zijn met de gradatie die ik hierboven beschrijf, maar ik wil u vermelden dat ik ruim 45 jaar ervaring heb binnen de vis branche waar onder meer ik 12 jaar heb gefunctioneerd als hoofd inkoper bij Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam B.V. en mijn eigen visbedrijf heb gehad. Ik vind het teleurstellend dat mijn gasten ook zeer ontevreden waren over de door u geleverde mosselen. Met vriendelijke groet, Carlo Overduin

Excellent quality

super fresh and good quality

Geweldig, vers en echt lekker Goede kwaliteit ik ben heel blij mee Ik ga voortaan daar besten in plats ode markt.

Netjes verpakt en keurig bezorgd

Alles prima

Mooi snel, ziet er fijn uit

mooi pakket

het was een mooi pakket en zeer goed verpakt het was real time te volgen we laten nog weten hoe het smaakt

Heerlijke mosselen

Goed verpakt dus supervers. En als verrassing ook nog zalm erbij. Daarvoor bedankt. Heel tevreden.

zeer goed

goed verpakt, hoge kwaliteit vis en oesters

Heerlijke vis, snelle levering!

De eerste bestelling bij Fishlovers is heel goed bevallen. De zeebaars was heerlijk, nu nog de andere vis proberen. Er volgt zeker nog een bestelling. De kwaliteit, het gemak en als laatste de prijs, heel aantrekkelijk om hier te bestellen.

Rogstraat 2

2224TW Katwijk