Super veel keuze

Veel keuze, mooie pakketten om weg te geven (of zelf op te drinken ;-) snel geleverd en keurig verpakt.

Top geleverd

Veel aanbod, goede prijzen en snelle verzending

Ik ben heel erg tevreden! Het aanbod is zeer uitgebreid, de prijzen zijn goed en de verzending ging heel snel.

Groot assortiment

Fijne shop met groot assortiment en snelle levering.Ik had verschillende bierglazen besteld en zijn allemaal gewoon per stuk te bestellen echt top. Super blij mee

alles ok

voldoet aan verwachting

Rectificatie van 1 ster review van 2-2-2025, keurig opgelost door de klantenservice.

Helaas werd mijn pakket in eerste instantie niet bezorgd op de afgesproken datum en plek. Na in contact te zijn gekomen met een uiterst behulpzame medewerker van Speciaalbierpakket is een weekje later het pakket alsnog afgeleverd. De 1 ster was dus van toepassing op de vervoerder (PostNL) en niet op de afzender. 5 sterren dus om te compenseren. Dank!

Snelle levering van speciale glazen!

Ik was op zoek naar speciale glazen bij een Belgisch biertje en heb deze bij Speciaalbierpakket.nl gevonden. Snelle levering en zeer zorgvuldig verpakt. Super!

Niet afgeleverd bij PostNL punt

Omdat het pakket alleen in ontvangst genomen kan worden door 18+, heb ik het laten afleveren bij een PostNL punt. Maar het pakket is niet afgeleverd en retour gegaan naar Speciaalbierpakket. Ik kan dit alles volgen via de Track&Trace, maar er is geen communicatie over geweest tussen Speciaalbierpakket en mij.

Goede prijs goede verzending

...

Snelle levering en goed verpakte bestelling. Top!

De medewerker had me snel geholpen en wist wat te vertellen over de bieren.

Vandaag besteld morgen in huis. Dik voor elkaar en goed verpakt.

Aanrader

Super snelle levering

Na bestelling ontving ik al heel snel de track en trace code en de volgende dag hadden we het pakket al in huis. Super snelle levering.

Beautiful !

Perfect and fast delivery for great beers !

Bijzondere bieren en glazen konden snel worden opgehaald in een echte winkel

Groot assortiment en goede prijzen

Veel keuze, snel en netjes geleverd

super bezorging, lekker snel, netjes verzorgd

Zeer goed assortiment!

Makkelijk te bestellen en snelle service. Enigste puntje: een minimaal bestel bedrag bij afhalen lijkt me enigszins overbodig.

Excellent

Fair beer prices (especially for Westvleteren), great shipping and packaging. I had doubts about shipping to Italy during the Christmas holidays, but everything went great! Congratulations!

Bestelling geplaatst snel geleverd.

Vlotte en snelle levering en verdere afhandeling van de bestelling.

Highly recommended.

My favorite only biershop, fast service, great assortment.

Eind van de middag besteld, volgende dag al in huis!

Ze hebben een leuk aanbod van speciaalbieren, leveren snel en verpakken je bestelling stevig. Handige website voor het zoeken naar je gewenste bier.

Zeer netjes en mooi geleverd

Blij met hoe netjes het binnenkwam en me vader is er zeer blij mee!

Snelle levering, prima product

Ik bestel hier altijd mijn organic chocolate stout, veel goedkoper dan hier is het niet te krijgen. De communicatie is goed en de levering snel. Elke keer weer.

Zeemanlaan 22 B

2313SZ Leiden