Snel en goed

Snelle levering!

Ik heb het kado gegeven, dus ik weet niet of alles goed is aangekomen!

O

O

Snel en up do to date voorraad

Van de vier sites die ik gebruikte om mijn Prearis voorraad aan te vullen, was dit de enige wiens voorraad kloptte. Het was ook nog als eerste geleverd. Aanrader dus.

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd.

super

gewoon super!

Snelle en prima bezorging

Als hierboven

Bestellen gaat makkelijk. De order was heel snel binnen.

Bijzonder goed. Lekker bier, makkelijk te bestellen en snel geleverd.

De uitzonderlijk goede verpakking verdient een pluim.

Een goede trippel in een origineel glas geeft zoveel meer sfeer. Ik zag wel met enig wantrouwen de mooie Leffe glazen per post tegemoet. De voortreffelijke verpakking viel op !

Snel besteld, snel geleverd.

Jammer dat er slechts één exemplaar van het bestelde artikel op voorraad is: dit kost nu tijd en extra verzendkosten .. .

Todo bien menos en duración de la entrega.

Lástima que esta web no tenga algún tipo de descuento tanto para pequeñas como grandes cantidades. Algunos productos exclusivos pero en precios algo superiores a otras web. Y mejorar el periodo de entrega. Un saludo

Netjes en snel geleverd, cadeau gelijk aan afbeelding

Grote keuze

Besteld en zeer snel geleverd

Mooi pakket, zal het met plezier nuttigen

Snel en correct geleverd

Groot assortiment, prima afhandeling.

Mijn eerste bestelling. Werd zeer snel en correct bezorgd.

Mooi assortiment, goed verpakt en snel geleverd.

Verzending was iets vertraagd, maar de communicatie hierover was goed. Flesjes waren goed en efficiënt verpakt in een compacte doos.

Bijna perfect.

Snelle correcte levering

Glazen waren super ingepakt. Communicatie was prima. Snelle levering.

Prima service!

Prima service , snelle levering!

Uiterst correct bedrijf

Een bedrijf dan snel reageert op mijn vragen en de bestelling zeer correct afhandelde. Zeer tevreden. Jammer dat de laatste schakel, PostNL, het pakket zonder handtekening in de ontvangsthal heeft achtergelaten!!! Kon zomaar gestolen worden.

Prima snel em correct geleverd

Snel en correct

Fijn om hier te bestellen

Het is een fijne website om mooie en lekkere biertjes te bestellen. Veel keuze en goed verdeelt in categorieën. Bestellen en betalen gaat vlot. Bestelling snel geleverd in een stevige doos zodat de flesjes goed overkomen. Voor de tweede keer besteld. Bevalt goed.

Snelle en nette levering!

Lekker snel geleverd. Was maar 1 glas. Helaas beetje veel verzendkosten voor een glas.

Netjes verpakt, snelle levering

Zeemanlaan 22 B