Prima verzorgd.

Er werd snel aan al mijn wensen voldaan. .

Super klantvriendelijk

Fijne site en na een foutje van mijzelf heeft de klantenservice het super opgelost. Hulde!

Veel keus, snelle levering

Prima website om een bierpakket te bestellen. Ook opties om in te laten pakken en een kaartje bij te voegen.

Mooi pakket

Wij hebben voor onze vader een adventskalender besteld met alcoholvrij bier. Het ziet er super uit, dus ik denk dat die wel gaat genieten.

Alles overzichtelijk en de bestelling snel en netjes bezorgd. Flesjes netjes ingepakt

Erg klantvriendelijk. Had de verkeerde glazen besteld en komen meteen je tegemoet. Echt een super service.

Alles compleet, op tijd geleverd.

Goed product,snelle levering

Snelle levering, alles goed verpakt.

Snelle levering. TOP

Toppie

Toppie

Uitgebreide keus en snelle levering

Perfect!

Product zoals verwacht en netjes verpakt

Meteen de dag erna geleverd. Goed verpakt.

Zeer snel geleverd voordeel glazen zijn per stuk verkrijgbaar. Zeer goed verpakt tegen breuk heel tevreden was onze eerste aankoop.

Goed geregeld

Had 6 flessen en 2 glazen besteld. Goed verpakt alles is heel aangekomen. Voor herhaling vatbaar

Ruim aanbod!

Veel aanbod, snel bezorgd en goed verpakt. Ook veel bieren die andere slijterijen niet hebben. De fysieke winkel in Leiden is top. Nu ik elders woon, is het fijn dat er kan worden bezorgd.

Ruim assortiment, snel en netjes geleverd.

Prima ervaring..

Keurig netjes het juiste bier geleverd

Snel, uitstekend verpakt, mooie producten

Mooie keuze uit bieren. Net wat goedkoper dan de speciaalshop waar ik normaal kom, kan wel kwartje(s) schelen per bier. Toffe Duitse bieren trokken mijn aandacht. Verpakking is superstevig, en aantal bieren zelfs nog extra verpakt. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Fijne service en emailcontact.

Fijn contact en blij met mijn bestelling. Aanrader

Efficient, plenty nice beers offered

I received my parcel without trouble, nothing was broken. Delivery was fast.

Manlief was blij!

Netjes ingepakt en mooi assortiment. De uitgekozen speciaalbiertjes vielen uitzonderlijk in de smaak.

Alles Okè!!

Goed verpakt!