Perfecte service

Bestelproces verliep eenvoudig en levering volgde snel en goed.

Goed en snel !

Bestelling van 26 flessen van 0,5 liter zeer zorgvuldig verpakt en snel verzonden. Kans op breuk uitgesloten.

Ruime keuze, goede prijs en snelle levering

Snelle en goed verzorgde levering van bestelde

Mijn bestelling werd binnen drie dagen perfect vetpakt thuis afgeleverd. Betaling eerder gedaan via IDEAL verliep probleemloos.

Goed verpakt en snel geleverd

Snel en zorgvuldig

Binnen een paar dagen in huis - heel zorgvuldig ingepakt

Goed snel

Goed verpakt

Toppers

Goede en snelle levering

Gewoon goed

Alles verliep perfect. Bestellen ging makkelijk. Het verzenden van het pakket ging snel. Biertjes waren goed ingepakt. Kreeg zelfs nog een extra glas erbij (altijd leuk)

Goede service & aftersales

Pakket was makkelijk te bestellen en was snel bezorgd Helaas was een bierglas kapot in de verpakking. Direct mail gestuurd hierover . Snel antwoord en oplossing , binnen 2 dagen werd er een nieuw glas bezorgd!! Dus goede service en nogmaals bedankt Met vriendelijke groeten Fam. A.Engels

Zoals afgesproken.

Met zorg verpakt om het breken van het speciaal bierglas te voorkomen.

Tot op heden niets ontvangen

Tot op heden niets ontvangen.

Netjes verpakt en op tijd geleverd!

Netjes verpakt en op tijd geleverd!

Veel keuze, snel geleverd!

Veel keuze, snel geleverd!

Snel geleverd, goed verpakt! En mooie prijs

Mijn bestelling werd diezelfde dag nog verstuurd. Bierglazen zijn met uiterste precisie goed verpakt zodat deze niet zouden breken. De prijs ook nog eens gunstig!

Groot aanbod, snelle en nette verzending.

Ze hebben een groot en gevarieerd aanbod, via een goed te navigeren website. Mijn bestelling werd snel en ook netjes verzonden (en bezorgd ).

Speciaalbierpakket.nl, top

Weer mooie bieren van Speciaalbierpakket.nl mogen ontvangen. Gemakkelijk te bestellen, snel verzonden.

Snelle en Goede Levering.

Prima.

FANTASTISCH !!!!!!!!!

Voor vaderdag wilde ik graag 2 bierglazen kopen. Terwijl er stond dat het pas op maandag bezorgd zou worden, kreeg ik het toch al op zaterdag in huis. Was helemaal blij met de goede verpakking die er om heen zat! Echt een voorbeeld voor andere zaken....... Een lieve kaart en bier onderzetters maakte het geheel compleet. Nogmaals heel hartelijk bedankt, Met vriendelijke groet, Carla Delfgaauw.

Fijne service!

Niks op aan te merken :)

Snelle verzending, goed verpakt!

Snelle verzending (optijd in huis voor Vaderdag)en goed verpakt

Meer dan top

Groot assortiment en snelle bezorging!

Ik zocht een speciaal biertje inclusief bijbehorend glas en dat hadden ze! Ook een snelle bezorging. Enig ‘minpuntje’ is misschien dat het pakket gewoon aan mijn minderjarige zoon werd afgegeven (maar daardoor hoefde ik er gelukkig niet achteraan).

Veel keuze & snelle bezorging

Heel veel keuze, en snel plus netjes bezorgd!

Zeemanlaan 22 B

2313SZ Leiden