Snel en keurig geleverd

Snel verzonden, stevig verpakt zodat je daar geen zorgen over hoeft te maken.

Supersnel

Pas ontdekt. In de buurt. Super snel bevestigd, klaargezet en goed verpakt.

Snel contact en heel klantvriendelijk

Had in eerste instantie het verkeerde product besteld maar werd zonder problemen en heel snel opgelost!

Nemen geen verantwoordelijkheid voor slecht transport

Speciaalbierpakket regelt het transport via PostNL. Als je thuis afleveren kiest ben je overgeleverd aan de grillen van PostNL. Het maakt niet uit wat de afspraken zijn, wordt gewoon afgeleverd bij een afhaalpunt en dan moet je het zelf maar uitzoeken, dan maakt het niet uit of je vervoer hebt of gehandicapt bent. Een klacht hierover wordt door de webshop niet opgepakt.

Supervriendlijk, supersnel, superbetrouwbaar en verrassende verpakking

I had gebeld om zeker te kunnen zijn dat ik de biertjes op dezelfde dag kon ophalen ook al waren ze op de website besteld. Ja hoor, absoluut geen probleem (ze waren 10 minuten later al gereed!), en alle biertjes die op site gekozen konden worden waren gewoon op voorraad. Ik had verwacht dat ik nog een cadeauverpakking moest verzinnen, maar nee, ze waren al heel mooi in (sterke) folie ingepakt allemaal netjes met het etiket leesbaar naar de buitenkant toe. En tas had ik kunnen hebben of iemand was even meegelopen naar de auto. Ik ben heel blij en verheug me op de volgende keer dat ik een speciaalbierencollectie cadeau mag geven!

GEweldig!

Snel en goed geleverd, diverse keren glazen besteld perfect geleverd.

Zeer weinig aan te merken

Mijn bestelling werd snel en in goede staat geleverd, helemaal prima dus. Het zoeken op de website vond ik iets minder handig, maar ook dat was verder goed te doen.

Snelle levering, veel keus.

Makkelijke site & snelle levering

Makkelijke site & snelle levering. Volgende dag alles geleverd, supersnel en heel goed ingepakt. NB. Als je geen account hebt, krijg je op de site geen verdere info na bestellen. De mail kwam bij mij in de spam. Wellicht dat ze daar naar kunnen kijken.

Met zoveel keus ben ik voorlopig nog niet klaar met bestellen

Kreeg mijn bestelling sneller binnen dan ik verwacht had en tot nu toe smaakt het naar meer bestellingen

Snelle reactie en bestelling was snel op te halen

Leuke winkel met ruime keus.

Alles perfect geleverd!

Werd keurig verpakt bij een relatie bezorgd op het juiste moment.

Snelle levering goed verpakt

Na bestelling snel ontvangen.

Veel keuze en goede en snelle afhandeling.

Snel en netjes verpakt!

Makkelijk te bestellen en echt héél goed verpakt, alle flesjes heel aangekomen.

Het zoeken op de site is eventjes uitzoeken wat handig is. Maar bestellen gaat makkelijk, verzenden gaat snel (leverdatum tussentijds wel een keer aangepast), en de bestelling zat zeer goed verpakt. Daar waren wij vooral zeer over te spreken. Het is toch spannend om flesjes bier via internet te bestellen en bij een andere site waren er eerder flink wat flesjes kapot. Hier niets aan de hand en alles keurig binnen.

Klantenservice is top,heb mijn bier nog niet gedronken. Site en de service zijn bijzonder goed

Mooie zaak, uitstekend bier

Snelle bezorging

Snelle bezorging en netjes verpakt

Snel en netjes geleverd

Lekkere witbiertjes besteld. Netjes op tijd geleverd en wat leuke bierviltjes cadeau.

Er was iets fout gegaan in de adressering gebeld en de volgend dag geregeld Top man

Dezelfde dag verstuurd, stevig verpakt, telefonisch goed bereikbaar.

Vlotte levering en heel goed verpakt

Mijn bierpakket werd binnen de opgegeven verwachte levertijd geleverd. Bovendien zat het goed en stevig verpakt.

Niet het product geleverd gekregen zoals besteld

Alles is prima, alleen kregen we glazen geleverd met het oude logo i.p.v. het nieuwe logo. Ik heb speciaal voor jullie gekozen, omdat jullie het nieuwe logo verkopen. En dan kan je het wel terug sturen etc. Maar als dit je 1e ervaring is, dan ben ik er al klaar mee. Tenzij jullie een goede oplossing hebben. Anders is dit voor ons de 1e en laatste keer. Want we wilden eigenlijk als de ervaring goed was, meerdere producten bestellen bij jullie.

Zondagmiddag bedacht, dinsdagmiddag in huis

Makkelijk om te bestellen en het wordt snel uitgeleverd.

Zeemanlaan 22 B

2313SZ Leiden