Onze bestelling kwam niet, ondanks bericht van de bezorgdienst dat het onderweg was. Na een week was het nog steeds niet gekomen en heeft Reisboekwinkel een nieuwe zending gestuurd die wél direct bezorgd werd. De oorspronkelijke zending kwam 2 weken later en hebben we geretourneerd
Snelle service en heel betrouwbaar!
Altijd snel en accuraat.
Het boekje lag de volgende dag mooi ingepakt in de brievenbus.
goede service, uitgebreide collectie
fijn om in deze winkel te bestellen. ruim aanbod !!
Ik bestel veel overall. Het zou handig zijn om te vertelen over welke product het gaat. Maar als ik het nog weet, had ik landkarten bestel en niemand heeft me verteld dat het lang zou duren omdat ze niet voorraadig waren.
Moge de Heer u verhoren op de dag der beproeving; de naam van Jacob's God bescherme u als een schild. Hij zende u hulp uit het heiligdom; Zijn bijstand vanuit Sion... In Jezus' naam, amen.
Enorme keuze, goede service, snelle levering, ook als het net even anders loopt.
Een paar dagen geleden had ik 3 boekjes besteld. Deze werden heel snel bezorgd. Door een foutje van mezelf had ik per ongeluk 2 dezelfde boekjes besteld. Na een mailtje met uitleg wat er was gebeurd kreeg ik zo het juiste exemplaar gestuurd en de vraag om het overbodige exemplaar (kosteloos) te retourneren. Wat een TOP Service. Via dit kanaal dan ook nog maar: dank aan Landschap Reisboekwinkel.
N.v.t.
Snelle levering en geheel volgens verwachting.
N.v.t.
Goede boekhandel kan heel veel wandelkaarten leveren en snelle levering.
We hebben de afgelopen jaren de meeste wandelboeken en kaarten bij de Landschap Reisboekwinkel gekocht en ze hebben altijd prima en snelle service geleverd.
Vragen over een wel of niet laatste druk worden vlot en goed beantwoord. We kregen een proactieve mail bij een nieuwe druk. Bezorging is vlot en goed. Kortom: heel erg betrouwbare boekwinkel.
Enorm assortiment en altijd goede service. Levering snel. Gemakkelijke website.
Iedere landkaart en reisgids van bijzondere bestemmingen zijn te bestellen en worden snel thuis bezorgd.
Ik vond dat deze winkel een zeer groot online aanbod had. Ik vond het zelf best moeilijk om te kiezen, en toen ik belde werd ik daar snel en heel vriendelijk bij geholpen. Dus ik was al erg tevreden! En toen werd het boekje ook nog snel geleverd, én leuk ingepakt!
Ruime keuze, ook het minder standaardassortiment. Gewoon goed.
Het gewenste product was snel te vinden. Snel geleverd en conform verwachting.
Heel goed dat jullie geen nieuw inpakpapier gebruiken.
Alles heel duidelijk en prima bestelmethode. Zo zie ik het graag.
Snel en klantgericht
vandaag besteld morgen geleverd zo als vermeld op de pagina.
Buyaard 11
5641LL Eindhoven
Landschap Reisboekwinkel is sinds 2001 één van de toonaangevende specialisten van reisgidsen, topografische kaarten, wandelkaarten, reisboeken en aanverwante artikelen in Nederland én België.