Vest is prachtig en snel geleverd

Sehr schöne Ware, schneller Versand

Meine Bestellung wurde sehr schnell und kostenlos verschickt, obwohl ich aus dem Ausland bestellt habe. Die Strickjacke ist wunderschön.

Great each time

I enjoy shopping at 13 Doors for their selection and diligent customer service. I receive my clothes quickly with a nice note.

Heel mooie kleding, kwaliteit prachtig! En heel apart! Krijg altijd weer complimenten!

TEESHIRT ELEGANT ET ORIGINAL

JE SUIS TRES SATISFAITE DE VOS ATTENTIONS ET DU TRICOT MERCI R CLAIRE

Prima service! Prachtige kleding!

Schnelle Lieferung, sehr schöne und qualitativ hochwertige Ware.

Ich habe bereits 2 x Ware bestellt, die sehr schnell geliefert wurde. Von der Qualität und dem Design der bestellten Jacken von Kooi bin ich begeistert und werde bestimmt nicht das letzte Mal bei 13 doors bestellt haben.

Dikke prima

Mooie website, goede klantenservice en snelle verzending. En heel fijn dat ze producten verkopen die nog van 100% katoen zijn gemaakt.

Snelle en goed verzorgde levering

Ik had gebeld, om te vragen naar de lengte van de trui. Werd meteen opgemeten. Binnen 1 dag geleverd en netjes verpakt. Veel aandacht voor klantvriendelijkheid. Al met al een zeer goede ervaring. Fijn dat er nog zulke goede bedrijven zijn, die je kunt vertrouwen.

Capi meravigliosi!

Qualità pezzo eccellente, servizio impeccabile! Spedizione rapida, ed anche il pacco arriva in ottima forma cosa che è importantissimo! Sito facile per il pagamento, sono molto soddisfatta e tornerò di sicuro perchè avete delle cose bellissime! Grazie a tutto il Team per la gentilezza e l'attenzione accordata oltre che la disponibilità e supporto! Assolutamente raccomandato.

Perfect!

Anita who was the person in charge for the 13doors, was very kind and patient with me. I ordered the jacket from IVKO which is really beautiful, I love the colours and the feeling of the wool. Only one small thing is that the sleeves could be a little bit longer. I definitively keep it, I wear it every day now:) . Thank you.

Goede en snelle service

Goede en snelle service en het vest is zoals op de foto

Mooie kleding met gelukspoppetje geleverd

Was voor mij een beetje spannend omdat ik voor het eerst bestelde. Ben altijd bang voor een ‘nep account’. Maar het bestellen en leveren van de kleren ging super goed en snel. Ben zéér tevreden. Ga zeker meer bestellen bij ‘13doors’

Sehr schöne Ware

Sehr gute Qualität und wunderschöne Farben. Leider ist nur ein Teil in der richtigen Größe. Deshalb muss ich zwei Jacken wieder zurückgeben.

Voor herhaling vatbaar

Vestje van het merk Eribé besteld en had ze erg snel in huis . Mooi verpakt met een leuk kaartje en gelukspoppetje eraan Ik heb het vestje direct aangedaan en ze zit zalig ! Top kwaliteit ! Deze winkel is een aanrader , qua kwaliteit , service .gratis verzending In 1 woord TOP !

Liefdevol

Mooi product mankeert niks aan. Jammer het staat me niet ,dus moet ik het terug sturen. Leuk dat kaartje erbij.

Klantgericht en snelle levering.

Anita reageert vlot en vriendelijk op e-mails, klantvriendelijk met ruilen. Ben blij met de service en uiteraard ook met mijn prachtig vesten.

Snel/ heel erg leuk / goed

Ik ben blij met het mooie vestje en de shawl van Eribe. Vrolijk en zooo lekker warm

Die Jacke fällt leider sehr groß aus

Deshalb musste ich sie zurückschicken. Die Qualität ist sehr gut.

Alles super!

Sehr freundlicher Kontakt, sehr schnelle Lieferung der Ware und wunderschöne Sachen, liebevoll verpackt. You made my Day !

Prachtige vesten en supersnel geleverd met een persoonlijk berichtje.

Zeer plezierig.

Pour une première expérience c est très réussi

Je suis ravie de ma première expérience avec votre site C’est très fluide, efficace , rapide Le petit carton joint est très drôle , très sympathique Mon gilet est ravissant Bravo

Uitstekende service en prachtig product!

Ik had een mooi vest van Eribe besteld. Het werd snel bezorgd en is van een prachtige kwaliteit. Ik zal het veel dragen.

Mooi spul

13 Doors is geen 13 in een dozijn mode