Noch nicht erhalten

Ich habe leider noch nicht meine Bestellung bekommen und warte leider immer noch darauf

goede ervaring

Mijn laatste aankoop is echter veel te groot, hoewel ik altijd xxl maat bij jullie bestel. Kan ik het vest terugsturen zat ik een kleine maat (ik denk mt 40) kan krijgen Waar moetik het naar toe sturen? vr.gr. Annelies van Tilburg Dijksterweg 6 9978TB Hornhuizen

Hele mooie merken die ook duurzaam zijn. Hele goede service en een ontzettend vriendelijke verkoopster. Een echte aanrader.

Een fijne winkel met snelle levering

Mooie kleding en snelle levering

Erg mooie producten, echter de retourzending terugbetalen duurt erg lang

Een mooi vest gekocht, snel en correct geleverd, maar viel erg groot uit, dus retour gestuurd. de retournering van het geld laat lang op zich wachten. dat hoeft toch niet meer in deze snelle tijd.

Mijn ervaring was uitstekend!

Mijn ervaring was uitstekend. Vlotte levering. Goede informatie over tijdstip van levering en keirig verpakt!

Mooie kleding en snelle bezorging

Ik kende het merk Aldo Martin al wel en kwam bij 13doors twee mooie kledingstukken tegen. Besteld, betaald en de volgende dag in huis. Leuk geschreven kaartje met hartje erbij. Dus helemaal top.

Alles Bestens!

Die Bestellung wurde Bestens abgewickelt. Es kam eine wunderschöne Strickjacke von Ivko, sehr liebevoll verpackt.

Vlotte bezorging

Ben tengere vrouw, maar maat 34/36 van een lang Eribé vest was mij te klein: te korte mouwen, verder wel goed. Teruggestuurd en maat 38/40 besteld en die was dan weer een beetje te ruim. Heb deze wel gehouden. Jammer dat er geen maat 36/38 is. Verder heel tevreden over de service. Nu nog afwachten hoe snel het geld van het eerste vest weer terug op mijn rekening staat.

Altijd het gevoel een heel mooi cadeautje te krijgen

Snelle levering van mooie exclusieve kleding. Het handgeschreven kaartje maakt het helemaal af. Dank!

Bin sehr zufrieden. Gute persönliche Kommunikation.

Danke für die schnelle Lieferung sowie die hervorragende persönliche Bearbeitung.

Savoir-faire et élégance

Superbe qualité !

Goede webshop met mooie afwisselende producten.

Toller Service

Sehr toller Service,

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Superbe cardigan,emballé avec beaucoup de soin et arrivé trés rapidement

Trés bien

Mooie collectie!

Prima! Goede service! Snelle levering!

Tolle Auswahl, superschöne Qualität!

Prompte Lieferung hochwertiger Kleidung, liebevoll verpackt. Gerne immer wieder!

Vlot en supergoed verzorgd

Kan niet beter en dan topkwaliteit producten

Mooi verpakt, snelle levering.

Leuk jurkje mooi verpakt en snel geleverd.

Alles hat wunderbar geklappt. Passt!

Wunderschöne Farben, die Jacke war allerdings ein wenig mehr grün als türkis. Das Kleid (Größe M) passt gut, wunderschöner Schnitt, die Oberweite könnte für mich ein wenig weiter sein. Ein Rücksendeschein lag nicht bei, aber den hätte ich auch nicht gebraucht.

Snelle levering.

Attente verpakking, meteen blij! En prachtig vest, wat een kleuren rijkdom. En altijd Kwaliteit!

Super Qualität - Traumpulli

Schnelle Lieferung

Perfect !

Eerst en vooral ….kies ik voor 13 Doors voor de uitstekende kwaliteit (v.kleding). Maar ook voor de vlugge & vriendelijke afhandeling van de bestelling. Leuke attentie bij het pakket is …een ticket ‘With love’ & smiley + persoonlijke noot (doet altijd plezier). Het pakket is ook precies op de aangegeven tijd geleverd ! Het kan niet beter ! Een zeer tevreden klant, Eliane Van den Berghe

Mooi assortiment snelle levering

Mooie merken die slecht in NL verkrijgbaar zijn!

La perfection

Quelle merveilleuse étole ! Bravo!

Rietgors 154

2991MV Barendrecht