Eenvoudig te monteren tochtstrip onder een deur

De gebruiksaanwijzing voor montage van de tochtstrip lijkt in 1e instantie heel summier, maar blijkt toch voldoende. De tochtstrip zit nu een paar dagen op de deur en het lijkt inderdaad de kou buiten te houden.

bijna goed

de communicatie mag beter. wanneer ik producten besteld heb en deze zijn even niet te leveren stuur dan ff een berichtje. Punt 1 weet ik dan waarom mijn bestelling zo laat is en punt twee weet ik dan waarom. stukje duidelijkheid is heel belangrijk.

Bestelling snel en compleet

Netjes alles in orde ontvangen

Product doet wat het moet doen

Bestelling verwerkt en geleverd conform afspraak

Artikel was nergens anders te krijgen!!!

Had al lang gezocht naar v-profiel en vond het in jullie energie bespaarshop...

Veel keus, snelle levering

Het product dat ik heb besteld was snel in huis.

Thermostaat lekte helaas.

Thermostaat lekte helaas. Als ik hem te strak draaide kwam er geen water meer door.

waardeloos

de magneetjes zijn piepklein en dus heb je er zeker 4 nodig om een folie van 2,5 meter netjes op te hangen. En niet 2 per 6 meter zoals u suggereert in de aanbieding

Prima product correct afgeleverd!

Prima product correct afgeleverd!

Duur

Ik ontving een ander (goedkoper) merk dan afgebeeld was. Het is nog vrij duur ook.

Na installatie bleek de temperatuur voeler en/of de adapter defect, volgende dag gebeld en er werd direct een andere adapter en voeler opgestuurd zonder problemen. Deze na twee dagen ontvangen, en nu werkt het naar behoren. Bedankt nog.

Goede ervaring

Prima geleverd met goede producten.

Goeie producten

Geweldig en het scheelt in de kosten ik ben heel blij met die producten...

goed alles badankt

goed alles bedankt

Bestellen ging makkelijk en de produkten waren snel in huis! Van deze produkten was er 1 defect en een reactie op mijn klacht heb ik na 10 dagen (nog) niet ontvangen!

Gewoon goed geregeld.

Netjes op tijd geregeld. En het product werkt perfect.

Prima produkten en zeer snel geleverd

Prima produkten en zeer snel geleverd

Super blij met jullie

Afspraken zijn nagekomen, prima op tijd bezorgd!

Ik weet niet wat ik nog kan toevoegen, ik ben heel tevreden!

Geweldige service.!!!

Fantastische "communicatie" per e-mail ! and the delivery op tijd afgeleverd !

Snel bezorgt

Goede spullen

super service

blij met de spullen

Prima bedrijf, snelle levering. Alleen heb ik ook nog een afval-scheidingbox besteld, maar tot op heden niet ontvangen?!??

Zeer snel en betrouwbaar

Zulke mooie lampen

Normaal zouden wij dit nooit kunnen betalen, altijd al gewild warm licht,in een warm huis. Jullie hebben ons een warm 2025 gegeven!!! Hartstikke bedankt daarvoor. Met vriendelijke groet, Anita kraus. Sharon van straten.

Isarweg 10

1043AK Amsterdam