Prima site

Ik koop hier dingen die ik belangrijk vind en ze moeten ook goed werken en dat doet het meestal wel.

Moet het produkt nog evalueren.

Kan nog niet zien of het een besparing oplevert. Heb het nog maar net geïnstalleerd. Het produkt ziet er goed uit met een duidelijke omschrijving.

artikel was niet compleet

Artikel niet bruikbaar omdat er geen voedingskabel bij was. Daarnaast was het ook extreem duur.

Voldoende

Onzin om voor een eenvoudiger stekker ID te vragen

service slecht

heb jullie gemaild dat 1 motion detector van de 2 niet werkt. Tot op heden geen reactie.

slecht

droogmolen op stroom die draait gekocht voor 219 euro ,die draait op stroom ,mijn ervaring zeer slecht de was droogt voor geen meter dus alsnog de droger weer geen stroom besparing dus verwijder mij uit jullie bestand aub ben klaar met jullie

Geweldig.

Alle producten zijn echt nuttig om energie te besparen.

Doet wat t doen moet

De schanier veer pin is dunner dan de originele dus loopt er langzaam uit. De kracht is niet genoeg om de deur volledig te sluiten maar houd de meeste kou buiten

De kwaliteit is matig.

De energiemeter is een miskoop. De data zijn zeer moeilijk afleesbaar.

Precies wat ik nodig had.

Handig apparaat om de fiets accu te laden. Het laden stopt na gewenste insteltijd.

Bestelling werd correct thuis bezorgd en na contrôle, ( vertraagd door privé omstandigheden ) werkt het naar behoren.

Snel geleverd, goed product

De digitale weektijdschakelklok voor binnen (Brennenstuhl) werd voor een mooi prijsje aangeboden. Bestellen ging eenvoudig en snel. Product 2 weken in gebruik, voldoet aan de verwachting.

Snelle service prima prijs.

Snelle service prima prijs.

Tip van isolatieman.

Goed product

Product is conform foto's en beschrijving en lijkt van goede kwaliteit. Dit laatste zal de praktijk, het gebruik, natuurlijk nog moeten uitwijzen. Snel en netjes aangeleverd

Prima service binnen een week bezorgd

Fijne begeleiding heel kundig personeel

Goede webwinkel

Ik ben heel blij met mijn besparende producten

Snel en goedkoop

Hele fijne lampen gekocht, en supersnel bezorgd.

Geweldige winkelervaring

Snelle verzending, geweldig product, very nice!

Ben er super blij mee

Ik raad deze spullen aan iedereen gr john jobse

product was folie voor de ketel bezorgtijd was sneller dan was aangegeven maar kreeg wel optijd bericht voor bezorging dus positief product zoals omschreven en kompleet\ incusief magneet band

Zee goed

Zeer slechte ervaring

Via deze shop de GEO Trio II gekocht. Toestel onmogelijk te verbinden met mijn digitale meter, dit ondanks het feit dat alles correct aangesloten was. Dan maar gebeld naar de energiebespaarshop. Kreeg als antwoord dat dat geen goed toestel was en alleen goed werkte in England. Op mijn vraag waarom ze dat dan verkopen kreeg ik gewoon als antwoord dat ze mij niet konden helpen en dat ze ook niet wisten hoe dat in onze regionen zou kunnen werken. Toestel dan maar teruggestuurd en geld wel teruggekregen, maar wel 18 euro kosten voor het terugsturen ten mijne laste. Telefonisch contact was bovendien zeer onaangenaam en zeker niet klantvriendelijk.

Isarweg 10

1043AK Amsterdam