Vlotte afhandeling, snelle bezorging, top-apparaat!

Mijn radiator-ventilator functioneert uitstekend. Slim bedacht door de makers. Topshop ... Energiebespaarshop

Ik heb al wel ontvangen. Maar nog niet aangesloten. Komen nog langs om dat voor mij te doen

Prima pruduct

Was optijd en is echt aanrader fijne product

Ruim assortiment

Mag wel wat meer beschrijving bij zitten hoe te plaatsen of monteren. Niet echt milieu vriendelijk verpakt

Prima energietips!

Interessant product met een goede toelichting. Besteld en zeer snel in huis.

Goede kwaliteit spullen

Goede kwaliteit spullen

Prima geregeld

Goed geregeld

Duidelijk

Openbaring

Je komt er nu achter hoeveel stroom diverse apparaten gebruiken, ook kun je mooi zien wanneer stroom terug geleverd wordt van zonnepanelen, dat zou dan het moment zijn om diverse machines aan te zitten. Kordon kort om een leuk apparaatje.

Heel erg goede producten

Heel erg bedankt voor de mooie spullen

Prima webshop !

Diverse producten besteld. Allemaal goede producten voor een scherpe prijs. En zeer snel geleverd. Zeer blij mee !

Leuke webshop

Goeie webshop, ben goed geholpen. Bestellingen waren snel in huis.

Snelle levering van echt nuttige artikelen.

In één keer helemaal over op led-verlichting, plus folie en tochtstrips!

Heel veel producten kunnen gebruiken, ook wat aan familie gegeven

Ben er blij mee

Fijn dat ik energie kan besparen met hulp van gemeente Amsterdam. Ik heb lampen besteld en een douchekop.

fantastisch

groote assortiment,veel keuze en energie besparen, ik heb ook de douchkop gekozen geweldig,

Fantastisch.!

Online registratie/verzoek professioneel afgehandeld door U..( uw organisatie)

Ik ben er super blij mee

Makkelijk kunnen bestellen en super snel geleverd!

Ik vond het gemakkelijk en overzichtelijk. En het kwam ook snel.

Superblij mee

Alles ging heel eenvoudig en was heel snel binnen

Goed advies gekregen

De zending is snel geleverd en er is duidelijk geinformeerd over de levering.

Perfecte benaderingschakelaar

Compacte vormgeving, met draaibare kop, zowel horizontaal als verticaal. Is daardoor goed te richten om het gewenste selectieve gedrag te realiseren. Vergeleken met andere typen in de markt steekt deze sensor met kop en schouders boven het maaiveld uit. Onvergelijkbare waarde/prijs verhouding.

Top initiatief en een top winkel

Ik had de producten die ik van het stadspas initiatief via deze site besteld. Tot mijn grote verbazing kreeg ik enkele momenten later al een t&t code in mijn mail. Ik kreeg de producten al de volgende dag geleverd. Nu kleurt mijn huis heel mooi met de Led lampen van Hombli! Energiebespaarshop leuke winkel en top assortiment ik kom binnenkort weer bij jullie winkelen!!!

Snel geleverd. Wel weinig artikelen voor die 70euro. Maar niettemin bij mee

Isarweg 10