Goede info, snelle levering, goed product

Goed product en een heel snelle levering.

Goed product en heel snel geleverd.

Blij mee!

Had zelf de verkeerde fitting besteld, maar heb het ter plaatsen mogen ruilen. Fijne, hele fijne service!

Positief

Heel snel was alles geregeld.

Snel en foutloos

Makkelijk kiezen snelle levering

Ik ben ontzettend blij met de radiator ventilator en de lamp! Dat scheelt weer in de nu hele hoge kosten!

Super snel ingeleverd

Ik ben heel erg blij dankje julliewel Super goede actie! Voor mensen met stadspas hebben . Hartelijke dank,

Het was succesvol

Het was erg goed en ik raad het aan

Super die energiebesparende lampen

Dankjewel voor het mooie gloeilampenpakket. Ik ben er erg blij mee.

Tevreden

Super snel

Alles supersnel in huis. Alleen jammer dat de douche timer het na dag 1 al heeft begeven. Verder top.

Fijn en happy met me lampen

Gekregen wat ik heb besteld

Snelle levering, goed verpakt en uitstekende kwaliteit

Snelle levering, goed verpakt en uitstekende kwaliteit.

snel geleverd

heb alles ontvangen wat ik heb besteld

Handig om de douche tijd te beperken, werkt goed

Handig om de douche tijd te beperken. Makkelijk te bevestigen. Werkr goed. Leuk voor kinderen

Snelle levering en goed verpakt

Zeer fijn en de spullen werken prima

Zeer slecht!

De inhouden van de box is nihil waardeloos het is niet eens 20 € waard. Ook de producten wat erin zit zou nooit kopen totaal nutteloos word niet meer gebruikt! Dus je aankoop is een verlies plaats van goede producten wat waarde heeft. Als je slim bent zou nooit kopen bij deze bedrijf het is een oplichting.

Mooie producten

Ik heb fijne producten mogen ontvangen die helpen om energie te besparen. Snelle levering en goedverpakt.

Te duur

Wifi bereik slechte lampen

Ik had zelf een foutje gemaaakt door een verkeerd artikel te bestellen. Had meteen gemaild en ze konden het nog annuleren zodat ik het juiste kon bestellen. Goede prijzen en fijne artikelen van prima kwaliteit.

Mooie besparing

Blij dat ik met korting deze radiator ventilatoren heb gekocht. Nog even afwachten wat het resultaat zal zijn.

Topper

ik heb alleen de jeko opruim Box voor lampen batterijen niet ontvangen via de post En op 2 radiatoren werken de radiatoren niet

Snelle behandeling

Heel blij met de spullen,dankbaar

Isarweg 10

1043AK Amsterdam