Zee goed

Zeer slechte ervaring

Via deze shop de GEO Trio II gekocht. Toestel onmogelijk te verbinden met mijn digitale meter, dit ondanks het feit dat alles correct aangesloten was. Dan maar gebeld naar de energiebespaarshop. Kreeg als antwoord dat dat geen goed toestel was en alleen goed werkte in England. Op mijn vraag waarom ze dat dan verkopen kreeg ik gewoon als antwoord dat ze mij niet konden helpen en dat ze ook niet wisten hoe dat in onze regionen zou kunnen werken. Toestel dan maar teruggestuurd en geld wel teruggekregen, maar wel 18 euro kosten voor het terugsturen ten mijne laste. Telefonisch contact was bovendien zeer onaangenaam en zeker niet klantvriendelijk.

Super: goede voorlichting en snelle levering

Zie bovenstaande

goed en overzichtelijk

Prima website en makkelijk kunnen vinden waar ik naar op zoek was.Verzending zou iets sneller kunnen maar zeker niet meer in een enorm grote doos met slechts een kleine verpakking daarin.

Prima producten

Prima producten tegen een schappelijke prijs

prima service

Na 1 telefoontje onder garantie een nieuw ledlampje ogestuurd.

Goed product, trage levering

Ik heb een goed product ontvangen, en de installatie was simpel. Echter op de website, en daar had ik bij de bestelling niet opgelet, heb ik geen levertijd gezien. Later begreep ik dat het een week à twee weken kon zijjn.... Dat viel me ietwat tegen.

Goede service op de aspecten die voor mij can toepassing zijn

Geen opmerkingen

Informatieve website met leuke producten

Ik kocht mijn headfan voor betere prijs maar werd iets later verstuurd dan verwacht. Uiteindelijk erg blij headfan werkt perfect

Bestelling zou geleverd zijn, maar na 2 weken nog niets ontvangen.

Volgens PostNL tracking zou het pakje geleverd zijn in onze brievenbus, maar dat kan niet, daarvoor is ze te klein. Als ik per e-mail vraag waar er juist is geleverd, misschien ergens bij de buren, krijg ik geen antwoord.

zeer tevreden

Tijd en aandacht om te onderzoeken wat ik nodig had om energie te besparen. Producten besteld, deze zijn snel geleverd en in gebruik genomen. Zeer tevreden over dit proces.

negatief

De veeren t.b.v. de opdek deuren zijn te slap en houden de deur niet dicht.

Weet nog niet het resultaat.

Nvt

Voldoende

Geschreven werd dat het dik isolatiemateriaal was maar dit vind ik niet.

Uitstekend product met een juiste prijs

Goede producten.

Goede kwaliteit producten, maar wel prijzig. Met korting via energieleverancier kwam prijs gunstiger uit dan elders. Bij de volle prijs kan men elders vaak goedkoper slagen voor dezelfde of gelijkwaardige producten. Snelle verzending en prima verpakt, dat dan ook wel weer.

Goede prij snel verzonden

Brievenbus norstels zwart. Niet bij de boiwmarkt te kopen hier dus wel. Super tevreden werkt prima

Ik vind dat leuk als ik bij mijn thuis energiebesparing heb oké!!!!

Waarom krijg ik geen energiebesparen bij mijn thuis niet dat is niet goed Jullie zijn allen en leeg Dussen gestuurd naar mijn AH AH sou

prima, werkt naar behoren

De cv pomp schakelaar werkt prima. Misschien enige vertraging, want het temperatuur verschil moet groot genoeg zijn om aan te slaan. Vooral erg prettig idee dat als de verwarming uit staat de pompen ook niet lopen. Een nog slimmer idee is om de pompen direct op de thermostaat te kunnen koppelen (homeassistant, openthermgateway en slimme stekkers) maar dat is een volgend project.

Super blij mee

Wij hebben het zelf draaiende wasrek gekocht In eerste instantie kreeg te horen mam wat is dat nou voor een raar ding Op een avond kwam ik thuis en toen was het mam ik heb je wasrek gebruikt en mn werkkleding was super snel droog en ik hoef niets te strijken. Niemand gebruikt de droger meer hier in huis. Dat was nou de bedoeling ....ik hoop dat ik het ook ga zien op de stroom rekening. We gaan het beleven :-))

Een hele goede service

Een hele goede service

Geen goeie ervaring dus ook geen ster sorry

Hai ik heb de bestelde artikelen nooit ontvangen. Vriendelijk bedankt hiervoor.

Erg tevreden

Ik ben erg tevreden