Goede ervaringen

De gegeven goed licht

Achteraf teleurstelling

Bij 1e bestelling was ik zeer positief. Toen kwam ik erachter dat bestelde onderdelen van verlichting te weinig licht gaven en heb ik mailcontact gehad voor oplossing. Bij 2e bestelling die ik direct plaatste moest ik betalen en achteraf kreeg ik van het geretourneerde een tegoedbon voor een toekomstige bestelling. Jammer dat dit niet vooraf is gecommuniceerd. En ook jammer dat dit na mailcontact geen inlevingsvermogen opleverde.

gemakkelijk te bestellen en vlot afgelverd

Goede producten en snel geleverd.

Goed product

Gelijk kunnen gebruiken bij het klussen in huis.

Valt groot uit.

Is naar mijn idee vrij groot ten opzichte van het plaatje. De zuignap is weer aan de kleine kant maar houd het tot nu toe wel. Soms lopen ze niet goed leeg, moeten waarschijnlijk eerst nog inlopen? Tijd klopt daarom ook niet.

Zeer goed en nuttig

Hartelijk dank voor uw hulp en we hopen dat u doorgaat, moge God u zegenen

Snel besteld en geleverd

Geen vijf sterren, omdat een niet goed afgeronde betaling niet hersteld kan worden in je account.

Het werkt perfect

Het werkt perfect

Slecht

Te duur en wat ik wilde kopen was uitverkocht. Moest dus iets anders kiezen dan dat ik oorspronkelijk wilde kopen.

Functioneert maar is prijzig vergeleken met anderen.

netjes en snel geleverd

Veel betaalbare produkten,die makkelijk energie kunnen besparen

Is goed

Keurige levering

Super blij mee!

Snelle service.

Super lief van woonstede via jullie

Super lief van woonstede via jullie en alles compleet maar 1 minpunt van de bezorger die heeft erin gekeken en dat vind ik privacy schending niet oké

prima product

voldoet 100% aan verwachting

Alles was snel geregeld

Ik werd snel geholpen en alles was geregeld

valt een beetje tegen

ik dacht dat ik andere radiatorfolie zou krijgen. deze moet ik nu eerst op hardboard plakken. die moet ik nu eerst nog kopen als ik de folie wil gebruiken. ik dacht dat ik iets had besteld wat ik rechtstreeks achter de radiator kon plaatsen. niet zo handig dus. en de lampen hadden meer voor dimmers moeten zijn. met deze nieuwe lampen kan ik nog niet goed overweg. ik hou niet zo van fel lamplicht. isolatie voor op het kozijn is fijn. iemand heeft mij geholpen met bestellen, maar we hebben niet zo goed gekeken naar wat het moest zijn, denk ik. maar ik ga het nog verder uitzoeken hoe ik het wel kan gebruiken. ik heb het waarschijnlijk niet helemaal goed gedaan.

Heel tevreden over uw service en assortiment

Ik heb de bestelde goederen in goede staat ontvangen. Mijn dank

heel goed

heel goed

Snelle levering, goede producten.

Goed produkt

De folie is prima, zelfs 1,5 meter meer dan besteld. Graag had ik er een stukje dubbelzijdig plakband bij gehad dat met warmte niet loslaat

Goede producten en heel erg nuttig.

Ik ben zeker tevreden alle producten zijn zeer goed van toepassing.

Uitstekend!

Mooie materialen, makkelijk aan te brengen, erg blij mee. Bedankt!

Topshop

Super bedankt voor de materialen

Isarweg 10

1043AK Amsterdam