Mooie initiatief

Was blij verrast en heb inmiddels de ventilatie units geplaatst en deze werken erg goed

Prima en lekker snel.

Een duidelijke webshop waar je heel gemakkelijk je artikelen kan vinden.

op kraan slang na prima

had niets aan kraan slang mond kraan te laag dat is jammer verpakking open gemaakt

Mooie dingen verkrijgbaar

Wel een leuke actie maar wat een HERRIE maakt die douchekop

Uitgebreid assortiment en snelle levering

Gewoon goed

De spullen zijn netjes aangeleverd en we hebben er nu al plezier van. Dank je wel

Prima geregeld

Prima geregeld

Super assortiment

Heel tof van deze idee in deze tijd voor de mensen, kan weer wat besparen in mijn woning. Top !!! En natuurlijk een super levering ook.

Douche timer is niet waterdicht

De douchetimer die ik besteld had is niet waterdicht :( hoe kan je nou zo’n ding maken speciaal om de douchetijd te meten en dan niet waterdicht afsluiten? Heel bijzonder en ook erg jammer!

Snelle en klantvriendelijke service

Goed, er miste één product in de bestelling en dat werd heel snel nageleverd.

Snelle levering en verder alles naar wens

Zie bovenstaande verhaal

Snelle levering en goeie spullen

Te eeinig zinvolle artikelen;hebben al jaren ledlampen.

Keurig.

super

na telefoontje snel geregeld

Super snel geleverd.

Samen voor een duurzamere toekomst

Heldere site, en snel geleverd.

Goede kwaliteit en snelle verzending

Soepele ervaring

We zijn nu goed bezig wat energiezuinig zijn betreft.

Wij hebben heatfans gekocht en kunnen de verwarming nu zelfs iets lager zetten en dan wordt het toch nog aangenaam in de kamer. Superaankoop!

Prima levering voor een prima prijs

Snel geleverd, goede prijs en goede kwaliteit

Mijn ervaring is dat ik mijn kagel energie kan besparen.

Ik zal iedereen aanraden om hier de spullen te bestellen wat je nodig hebt om energie te besparen.

Alles makkelijk geplaatst

Het werkt bijna allemaal en hoop dus dat het effect heeft op mijn energie verbruik. Alleen de waterbesparende douchekop had ik graag met een bocht gekregen nu straalt hij wat teveel naar voren. En de anti salmonella nippel werkt niet goed. Heb al contact gezocht met de uitvinder ervan, maar nog geen reactie met oplossing ontvangen

Ben blij met de zuinige verlichting in donkere dagen. En de douchekop die minder water verbruikt. Nu douchen ik me ook al minder dan 6 minuten. Dus al met al een fijne ervaring.

Handig pakket met bruikbaar materiaal

Duidelijke website en goede afhandeling van mijn bestelling

De water besparende douchekop werkt niet naar behoren

Alles wat ik heb besteld was in orde. Behalve de water besparende douchekop. Na installatie blijkt da4 er alleen maar koud water uit komt. Zonde...dus heb er niets aan.

Isarweg 10

1043AK Amsterdam