Thermostaatknoppen onbruikbaar

De bestelde thermostaatknoppen hebben niet de juiste afmetingen en als ik dat laat weten krijg ik als reactie: ".... Je mag de thermostaatknop terugsturen, ik zal je hiervoor een retourlabel toe mailen. Hou er wel rekening mee dat wij €7, 50 retourkosten in rekening brengen, wij verrekenen dit achteraf." Bijna twee weken later nog steeds geen retourlabel ontvangen en die € 7,50 zitten me ook dwars!

Leuk nuttig en besparend

Onverwachte leuke verrassing. Goede nuttige spullen. En beter voor het milieu en mijn portemonnee

Heel leuk cadeautje

Leuk pakket waar ik iets mee kan. Bedankt hiervoor.

Dit is wat het moet zijn .

Goede overzichtelijke site , snel geleverd en goed verpakt

Zeer goed geholpen

Mooie bespaarlampen en lamp op zonne energie.

Snelle levering, goed product

Goede webshop

Mooie shop, jammer dat er niet is geleverd.

Schop ziet er goed uit. Naast veel producten ook nuttige informatie. Levering van het pakket is helaas minder. Hoewel ik thuis was kreeg ik een bericht dat ze niemand hadden aangetroffen. Hierop heb ik gemeld bij PostNL dat de postbezorger niet is langsgeweest. Ik kreeg een tegenbericht dat de bezorger zou worden aangesproken. Vervolgens kreeg ik daarna een bericht dat mijn pakket op Moerdijk zou zijn op te halen. Dit heb ik uiteraard niet gedaan, gezien het pakket gewoon bezorgd dient te worden. Resultaat: Shop is prima, levering PostNL onvoldoende.

Omdat mijn buurman na 2 dagen z'n spullen ontving en ik niet. Nagebeld, vriendelijk te woord gestaan, waarbij verteld werd waarom ik nog geen pakket had ontvangen. Een onderdeel van de bestelling was bij u niet op voorraad. Wellicht een idee om dat bij bestellingen in de toekomst middels mail aan de koper te melden.

Wel jammer dat er geen dubbel zijdig tape bij de radiator folie zit. Verder werken de producten perfect

Snelle levering tegen een zeer scherpe prijs

Zie boven

De douche timer en douchekop zijn prima! Ik heb ook een energiemeter, deze maakt helaas geen verbinding met WiFi waardoor ik hem niet kan gebruiken, misschien heeft u een idee hoe dit kan?

Bestelling in orde , retour na paar dagen al terug gestort! Prima telefonisch contact!

Zeer goede prijs en netjes geholpen

Ik zocht Heatfan radiatorventilatoren, de prijs bij de Energiebespaarshop lag 20% onder die van Heatfan zelf. Met een voucher van Green hoi e kreeg ik nog eens 20% korting waardoor ik ipv 570 euro nog iets van 380 kwijt was voor exact hetzelfde artikel. Na levering bleek een voeding in een van de dozen van Heatfan te ontbreken, dit werd keurig opgelost door de goed bereikbare klantenservice. Ben zeer tevreden met het resultaat

Duurzaam smart

Drie Nedis smart stopcontacten in gebruik (2 weken) en ze werken prima. Zeer tevreden!

Ja fijn geholpen.

Fijn geholpen en goede uitleg erbij.

Top geleverd

Alles geinstaleerd en werkt peefect

In een woord voldoet goed

De kamer en keuken zijn veel vlugger warm, Dat scheelt denk ik een stuk in het gas ver-bruik.Dus geweldig.

Een ieder moet dankbaar zijn dat we dit krijgen ik heb enkele een AOW plus een kl pensioen er bij erg tevreden

prima aktie en collecctie

Mooie aanvulling om te besparen

Voor mij voldeden de ventilatoren niet.

Energiebespaarshop zelf reageerde toppie, aankoop bedrag netjes retour gehad. Misschien dat het bij iemand anders wel het gewenste resultaat geeft. Opzich zijn ze best prijzig en het duurde bij mij nog best lang voor t huis opgewarmd is. Ondanks dat wij een nieuwe ketel hebben, zagen wij weinig verschil in de snelheid van verwarmen........... Verder zou ik energiebespaarshop aanraden.

Snelle service!

Snelle bezorging!

Top tochtstrip makkelijk aan te brengen

Super ben er blij mee

Leuke producten ontvangen al ingebruik genomen

Zie onderstaand

Verpakking verkeerd gekozen te groot kon niet door brievenbus moest er speciaal voor thuisblijven + extra kosten voor bezorging + onnodige autorit (brievenbus pakjes worden per fiets bezorgd) levertijd na bestelling 4 dagen is ook te traag..... Conclusie: er kan nog veel bespaart worden bij de bespaarshop.... succes.... Groet, Jan

Isarweg 10

1043AK Amsterdam