Snelle levering. Keurig verpakt.

Goed initiatief

Goed initiatief van de gemeente

prima.

is netjes ontvangen. inmiddels de folie geplaatst. wij zijn er blij mee. wil graag adres en telefoon nr van het bedrijf.

Erg dankbaar

Ben erg dankbaar dat jullie dit doen!.. ik moet alleen beter opletten.. dacht dat ik zo een radiator ding besteld had maar kreeg alleen het draadje

Netjes afgeleverd

Mooi produkt. Met een kaart voor extra hulp eventueel. Heb ik niet nodig maar voor de personen die er nooit mee gewerkt hebben een mooi steuntje als ze het toch niet begrijpen.

toppy waren jullie

heu is top gegaan en ben dik tevreden er mee een dikke 10 krjgen jullie van me

De persoon was behulpzaam Ben tevreden Nu afwachten wat het gaat opleveren in de praktijk

Niet goed

producten zijn 20% duurder>

het was snel te regelen en de bezorging ook goed

heb voor enkele ouderen in dit wooncomplex ook kunnen bestellen en dat is naar tevredenheid verlopen

Goed spul

Heel blij mee

Goede info en snelle levering.

Enkele deurveren besteld. Voldeden aan verwachtingen.

Mooie producten

Mooie producten snel geleverd

Op zich aardige producten, maar 1 lamp doet het niet goed

De producten zijn op zich nuttig, maar 1 van de 2 lampen op zonnenenergie brandt nauwelijks. Dan is wel €20 euro voor zo'n lamp wel veel geld. Dus wel een aanbeveling, maar niet voor de lampen.

Goje zaak

Erste mal

Keurig en netjes alles nagekeken top gedaan

Netjes en hulde voor de aflevering.

Goede actie. Ik heb nog geen gebruik van gemaakt. Ben zeer benieuwd naar volgende actie.

nog niet voldoende uitgeprobeerd

De producten hebben hun waarde nog niet echt kunnen bewijzen.

heel goede hulp en service

Mooi, dat dit mogelijk is voor mensen met een laag inkomen. Zeker gezien deze tijden met oplopende energieprijzen

Dankbaar

Snelle levering , en hopelijk leverd het veel op deze winter

Bedankt voor goed services

Ik ben een nieuw klant ik hoop in toekomst we gaan veel zakken doen ,

Geweldige kans

Ik vind dit een geweldige kans voor de mensen die her zeer zeker goed kunnen gebruiken... het was voor ons een rots in de branding..

Was effen wennen de douche kop Maar is top

Heel fijn om te kunnen bezuinigen

Door deze aanbieding ben ik goed gaan kijken naar waarop ik kon bezuinigen

Prettige douchekop

Sproeit het water beter