volgens verwachting

Snelle levering , goed verpakt. Goede producten

Snel en goed

Snel geleverd en de producten zijn goed verpakt

Het douchelampje

Het douchelampje is al kapot dus daar heb je niks meer aan ,de douchekop is erg fijn

Goedemorgen adviezen

De lampen, folie en radiatorfan waren binnen 1 week al binnen. De koelvries komt over 2 weken. Super blij mee. Nogmaals bedankt

Blij mee

Super blij met mijn lampen

Ik ben zeer blij met de ledlampen die dimbaar zijn

Begreep alleen niet waarom er armaturen dubbel er in staan

Prima producten en after sales service

Enkele Led armaturen besteld met bij behorende aansluitsnoer. Echter die bekend niet nodig danwel geschikt voor de armaturen. Direct gebeld en geen probleem om het overtollige terug te sturen. Top

Ik heb er veel van geleerd

Het is een leuke ervaring om mee te maken wat er allemaal kan op besparen. Het is goed uitgelegd wat alles was en hoe het allemaal geinstalleerd werd. Heb goeie tips gekregen!!

Zie onderstaande.

Mijn bespaarmaatje is voortijdig al drastisch effectief tewerk gegaan, hulde, met alle door hem bestelde artikelen.

Goed en snel

Ja

heel blij met de goede producten

makkelijk uit te zoeken heel snel bezorgd

zie de sterren

De smart radiator ventilator heb ik in goede orde ontvangen. Deze heb ik nog niet in gebruik omdat de verwarming 2.37 m breed is. Daarvoor moet ik er nog 2 bijbestellen. Maar, 1 st had ik al onder een radiator van 70 cm breed en daardoor weet ik dat het prima werkt. Door de radiator ventilator onder de verwarming te plaatsen wordt de warmte meer naar binnen geblazen.

Goede producten

Ik heb energie besparende producten ontvangen zoals radiatoren folie en lampen.

Goed.

Vanaf bestellen tot snel leveren gaat alles goed.

Positief

Eenvoudige installatie, stekker in stopcontact en klaar.

Super fijne snelle service. Wij zijn heel tevreden. Overzichtelijke website.

Handig

De producten zijn vlot geleverd en keurig verpakt. Laat de winter maar komen.

goede service en snelle en correcte leveringzie

zie bovenstaande

Prima lampen!

De voorm mij enige moeilijkheid is de bepaling van de lichtkleur.

Na een week werkte het al niet meer.

Na een week gebruik stopte de douchebespaarlamp al. Ik hoop dat het de twee batterijen zijn en dat die niet helemaal kapot is. Heeft niet onder de waterstraal gehangen, dus dat kan het niet zijn. Als het alleen de batterijen zijn,dan kan je jezelf afvragen waar de besparing blijft. Batterijen kosten ook geld en als dat iedere week moet, is het feitelijk een waardeloos ding!

mijn korting werd niet verrekend en het product is op een verkeerd adres bezorgt.

Bij het bestellen heb ik als kortingscode mijn postcode ingevoerd maar moest toch het volledige bedrag zelf betalen. Het pakket is niet op mijn adres afgeleverd, maar bleek ik later bij een afhaalpunt op te moeten halen. Tot op heden heb ik nog steeds geen pakket ontvangen en ook mijn geld niet terug ontvangen.

goed een paar tips opgestoken maar de gemeente is traag

goede service

snelle levering en alles naar wens

Isarweg 10

1043AK Amsterdam