gewoon goed

niks op aan te merken

Prima producten

Nette en snelle afhandeling en service .

Keurig verpakt en verzonden.

Iemand had het voor ons besteld en het is goed aangekomen

Snelle service.

Een mooi gemeentelijk initiatief voor minder bedeelden om in deze dure tijden enigszins te kunnen besparen op energie.

Alles werkt en een zeer goede service van dit bedrijf

Via de wooncorporatie kortingsbonnen ontvangen voor energie besparende producten te kopen. mijn keuze viel op de verwarmingsventilatoren. een prima keuze.

Ik ben heel blij met de energie box

Super actie

Heel hartelijk bedankt, ik ben er erg blij mee. Super actie. Ik ben sowieso heel blij met Woonstede, echt heel sociaal en lieve meedenkende mensen. Lieve groetjes van mij, Olga

Mooi product en op tijd en keurig afgeleverd

Product besteld en werd twee dagen later keurig afgeleverd. Product is van prima kaliteit

zie hierna

snelle service , goede kwaliteit, niet goedkoop

Het zijn goede producten, ze doen wat ze moeten doen

Snel geleverd en mooi assortiment

Ik vind het wel goed

Afspraak niet nagrkomen

Op 30 augustus had ik een telefonische afspaak gemaakt om 10.00 uur met Bob. Ik heb daarvoor ruimte gemaakt in mijn agenda. Helaas belde Bob niet, wat hij wel deed. Vrijdag erna onverwacht op de stoep staan bij mijn moeder. Terwijl er was afgesproken dit niet te doen. Ze werdt compleet overvallen. Waarom doet iemand dat. Hij draaide lampjes uit om te kijken of het wel klopte wat ze vertelde. Wij vinden dit niet correct en zijn hier erg boos over. Ja, hij zou de doos langs brengen, maar na een telefonisch consult en niet een aan huis consult zonder derde. Dit heb ik tijdens het aanmelden duidelijk aangegeven. Dan hadden we ook een bezorgdag kunnen afspreken, zodat.ik onze moeder dit kon doorgeven, nu werdt ze compleet overvallen. Dan kan Bob zrggen, noe ze vondt het geen probleem hoor. Nee, dat zal ze nooit zeggen, dat deed ze ook niet tijdens een oplichting. Wij houden haar dus weg van onverwachtte bezoeken die haar hart verder achteruit kunnen laten gaan. Als u hierover vragen heeft kunt u mij ( Renee Zaris dochter van mw.v.d. Meent) bellen op 0623313013

Snelle bezorging, prima verpakking! Top

Werkt goed

Ben tevreden!!

Alles snel geregeld van aanvraag tot aflevering

Wat een mooi cadeau van Woonstede. Mail ontvangen. Cadeau uitgezocht. Mail verstuurd en binnen 2 dagen het cadeau in huis. Fantastisch. Dank je wel.

Kunnen wij nog niet zeggen

De verwarming moet eerst aan om het te kunnen beoordelen

Snel en goed geregeld

Eenvoudig te bestellen, korte leveringstijd. Of het een druppel op een gloeiende plaat is.....

Snel en nauwkeurig

Prima ervaring. Het bestelde was er snel.

Prima produkt

Snel geleverd.

Goede producten

Fijne producten en snelle levering

Snelle levering en fijne producten

Heel blij mee zeer attent van jullie

Fijn dat we dat hebben gekregen

Isarweg 10

1043AK Amsterdam