Rustige uitleg en advies

Erg blij met jullie

Ik ben erg blij met de energiebrsparende spullen en de snelle levering De douchekop is super! Dank voor alles

Er werd keurig geleverd wat ik besteld heb

Prima, correct

Een super gebaar, correct ensnel

Was voor mij een hele mooie ervaring dat dit cadeau zo werd aangereikt. Keurig verzorgd en snel geleverd.

bespaart echt veel water, en is makkelijk in gebruik

prima service

Alles netjes ontvangen, duidelijke omschrijving

fijne oplossing

makkelijk te gebruiken

superfijne producten die besparen en/of handig zijn

ik kreeg een bon om besparende producten aan te schaffen en vond op de site tal van handige producten voor zeer redelijke prijzen. Ik kom er zeker terug!

Goed initiatief!

Goed initiatief, je staat ook meer stil bij duurzame artikelen. Energiecoach had ook goede tips.

makkelijk bestellen en vlot een goed product geleverd

de waterbesparende douchekop is een goede koop en bespaard een hoop water

Mooi nieuw wasrek

Ik heb een mooi nieuw wasrek ontvangen. Levering was snel. Het wasrek is stevig en er kan een hoop was op. Ook makkelijk met wielen.

perfecte service goed meegedacht

perfecte service

Prima producten

Op deze manier kan ik besparen

Nog niet aangebracht

Ik weet nog niet of het goed gaat bevallen Het folie heb ik nog niet aangebracht en dan nog heb ik nog geen ervaring hoe dit in de koude tijd gaat voelen. Logisch… Groeten van Lena van Haaster

Allemaal handige spullen

Erg goed dat de gemeente dit doet! Ik heb er veel aan. Op naar betere tijden

Douchekop

Het geluid wat deze douchekop produceert is zo irritant. Je komt gestrest onder de douche vandaan.

Heel plezierig

De energiecoach heeft alles met mij doorgenomen en de aanvraag voor de energiebesparende producten geregeld. Ik ben erg blij met de led-lampen, ze geven zoveel helder licht. Het is een genot om te weten dat ik nog minder energie kosten heb.

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Alles correct geleverd en goede uitleg

Prima tel geholpen

3x mail ontvangen die voor iemand anders is

Ik heb nu 3x mail ontvangen die voor iemand anders is bestemd. De eerste 2x heb ik dit ook door gegeven en kreeg het antwoord dat het niet meer zou gebeuren! Dat het dan ook een derde keer nogmaals gebeurt vind ik zeer slecht! Ik ben benieuwd hoe energiebespaarshop dit recht gaat zetten en of jullie nu het licht hebben gezien! Ik hoor graag jullie (niet standaard) antwoord! Met vriendelijke groet Ron van der Lelij

Goed!

Alles ging zoals het moest

alles goed

Blij met alle artikelen

Door de energie coach aanbevolen artikelen werken prima. Nu nog afwachten of mijn verbruik minder word.

Goed assortiment en snelle levering

Ik ben zeer tevreden over de radiator ventilator set. Deze werd goed verpakt binnen 2 dagen geleverd. De informatie op de site is duidelijk en de prijzen zijn acceptabel.

Je merkt t heel goed

De verwarming staat echt een paar graden lager top ?en brdankt voor de mooie led lampen .

Isarweg 10

1043AK Amsterdam