Heel fijn om deze lampen te mogen ontvangen.

Wij hebben bijna alle lampen al vervangen. Nog vriendelijk bedankt. FIJNE FEESTDAGEN EN EEN MOOI 2023.

Helemaal geweldig.

Heel veel keuze en super snel bezorgd.

De service en winkel zelf zijn prima, echter de producten vielen tegen. De isolatiefolie scheurde na twee dagen.

Heel goede service

Mijn ervaring met de klantenservice en daarna de verdere afhandeling was perfect.

dure producten

De producten die aangeboden worden zijn duur voor een minimuminkomen. De goedlkoopste producten zijn dan ook ook 'goedkoop' en slechte kwaliteit. Ik heb er niets aan gehad!

top

Heel vriendelijk geholpen, toen iets hier niet goed werkte werd het zonder problemen omgeruild.

meegedacht

vriendelijk

Prima, vlotte levering

Goed werkend product

Goede spullen en goede kwaliteit

Goede ervaring

Goede hulp en snelle levering goed produkt

Uitekende ervaring

Love it

Dank u wel ben er kei blij mee

Goede spullen en snel geleverd!

Heel blij mee

Ik kan het goed gebruiken

We zijn er meteen mee aan de slag gegaan. Folie achter de kachel en het apparaat onder de kachel geplaatst. Dranger op de deur. Heel blij mee. Hartelijk bedankt Fam. R. Stam

Goed materiaal om wat energie te besparen, alleen wat karig..... Hadden wel wat meer van die verwarmings-ventilatoren bij geleverd mogen worden voor die prijs.

Niet duurder maar wel snelle leverng. Goed!

Gekochte cv ventilatoren werken erg goed. Op dit moment 3 sets in gebruik.

Goed en snel geleverd.

Goed en snel geleverd. Top! Zeker een aanrader.

Nette website en snelle service

Goede service en snelle levering

Erg tevreden over het product. Snel geleverd.

Mooie producten

Zeer verrast door de kwaliteit

Snel en goed geleverd

Ik heb spullen besteld en t was netjes verpakt en snel verstuurd

Goede service met scherpe prijzen!

Super snel geleverd

Super super nloj mee