Was verbaasd zoveel wol en ik werd zeer goed geholpen

Snelle service en goede producten

Heel fijn om gelijk de volgende dag aan de slag te kunnen. Ook was het leuk dat het als verrassing was ingepakt!

Supersnelle persoonlijke service

Supersnelle persoonlijke service. Levering binnen een dag zoals beloofd ware het niet dat PostNL er een zooitje van maakt waardoor het pakket een dag later is binnengekomen. Kan verkoper niets aan doen, die doet wat er is beloofd. Persoonlijk kaartje bij de bestelling is ook top! Zal hier zeker nogmaals bestellen en ook naar de winkel komen

Heel goede website om wol te bestellen!

Wat ik besteld heb is mooi ingepakt en snel verzonden. Ik ontving het met een persoonlijk kaartje en een wasmiddel proefje erbij… dat extraatje wordt zeer gewaardeerd. Top!

Supersnel in mijn brievenbus

Bestellen ging makkelijk en snelle verzending. En super verpakt.

Snelle levering, mooi garen

De garens zijn erg mooi en snel geleverd. Ze zaten netjes verpakt, met een klein extraatje.

Precies wat ik nodig had

Voor de beroemde bloemen van sasha bestelde ik hier het garenpakket. Mooie vervangende kleuren erbij omdat er door een run op het garen veel niet meer leverbaar is. Een paar weken laten ben ik op zoek naar bloemdraad. Ik kon nergens echt de juiste afmeting vinden en hier dus wel. Ook nog voor een redelijke prijs. Het enige wat ik jammer vind, zijn de verzendkosten. Meestal bestel ik dan meer, zodat ik geen verzendkosten hoef te betalen. Maar dan moet ik voor best een hoog bedrag bestellen vind ik. Dus toch maar verzendkosten betaald.

Super klantvriendelijk

Ondanks verschillende complicaties heb ik dankzij superactie van Van Draad mijn houten haaknaald nog op tijd ontvangen. Zeer vriendelijk en attent!

Geweldig!!!!!

Ik had mijn bestelling snel geplaatst! Want de winkel had precies wat ik nodig had! Snel verzonden. Alleen… PostNL heeft het pakketje niet geleverd. Contact gezocht met PostNL en Sytske van de winkel. Sytske is gelijk navraag gaan doen, ze kwam er niet uit..en dezelfde dag nog een nieuw pakket op de post gedaan! Die was gewoon netjes de volgende dag binnen!!! Wat een service!! En wat een vriendelijke mevrouw!! Afgesproken dat ik contact hou over het 1e pakket wat tot op heden kwijt is. Alle complimenten gaan dus naar de winkel!!! Ik ben ZEER tevreden!!!!!

Zeer prettig winkelen!

Op zoek naar Novita, herinnerde ik mij een aanraader van ItsaSarah (YouTube). Is blijven hangen en ik herkende de naam bij een search naar wonder wool. Ik durfde het uit te proberen voor een kleiner project en ben nu zeer enthousiast. Er werd meteen en veel gereageerd op de bestelling wat betekent dat je alle stapjes van de verzending mooi kan volgen. Mooi gedetailleerd factuur die je zelf uitprint. Extra leuk, apart van het zeer verzorgd ingepakt zijn van de bolletjes is heel leuke attentie die ik ook in de uiterst duurzame verpakking (pracht van een stevige papieren zak) vond. Gratis verzending boven Eur 75 weegt voor mij altijd mee bij de keuze van een winkel, maar nog meer is de personal touch die ook bij een kleinere bestelling zeer bewust aanwezig was. Van Draad is de perfecte keuze voor de meer handzame en betaalbare garens, die goed verzorgbare kleding oplevert. Er is ook een fijne selectie aan gereedschap van verschillende kwaliteiten. Een absolute aanraader voor de beginner die een prettige en betrouwbare introductie in de wereld van garens en toebehoren wil waarvoor een degelijke pre-selectie van nog betaalbare items is gemaakt.

Prima service, mooi verpakt, echt een kadootje!

Fijne wolwinkel zeer behulpzaam!!!

Ga graag naar jullie toe, mooie wol te koop en zeer behulpzaam. Passie voor je vak!

Zeer goede WebShop!!

Zeer goede WebShop!!

Vlot besteld voor gekregen

Een feestje

Bestelling keurig ontvangen.

prima en snel

meerdere keren wat besteld en altijd snel geleverd en het contact was ook prima

Bestelling heel snel in huis!

De ene dag besteld, de volgende dag in huis. Mijn bestelling was zeer zorgvuldig verpakt. Ik ben zeer tevreden!

Hele vlotte levering zelfs tijdens de eindejaarsfeesten.

Hele vlotte service, zelfs tussen Kerst en Nieuwjaar. Heel tevreden.

Echt heel goed

Super service, snel geleverd en je word heel goed op de hoogte gehouden wanneer dat wat je graag wilt weer op voorraad is. Echt geweldig, zal hier zeker vaker iets bestellen

Super snelle levering

Ondanks de feestdagen een super snelle levering Netjes ingepakt en mooi garen Ik ben heel tevreden

Snel

Zelfs in deze dagen tussen kerst-en nieuwjaarsdagen. Snel en netjes bezorgd. Zelfs met handgeschreven nieuwjaarswens toepasselijk op het bestelde product. Waarvoor hartelijk dank.

Garen wat ik zocht was uitverkocht ik kreeg goed advies voor vervanging.

Snel en verzorgd verzonden

Als altijd snelle verzending, verzorgt ingepakt en verpakt en met een persoonlijk kaartje erbij. Bestel hier graag een volgende keer weer!

Vandaag pakket ontvangen goed verzorgd,gezellig verpakt. Heb nooit van de winkel gehoord maar via Gea (Draadkracht)op de naam gekeken. Ik ben elke 14 dagen bij haar in het atelier.Jammer dat de winkel ver weg is. Fijne jaarwisseling en een goed 2025 groetjes Corrie.

klantvriendelijk, goede service

snelle levering, netjes verpakt, goed verzorgd met een verrassend cadeautje erbij, leuk

Hoofdstraat 68a 68 a

9001 AN Grou

Over Wolwinkel VAN DRAAD

Wolwinkel VAN DRAAD is zowel online als offline een gezellige wolwinkel met een uitgebreid assortiment garen, wol en aanverwante zaken. De stenen winkel staat in Grou, het hart van Friesland. De online wolwinkel kun je vinden via www.wolwinkel.nl Zowel online als in de stenen winkel wordt je geholpen door Sytske, die je met raad, draad en een glimlach bijstaat tijdens je handwerkavonturen.