Snel en goed verpakt.

uitstekend

ik werd netjes op de hoogte gehouden wanneer mijn pakket binnen zou komen. na de order geplaatst te hebben , is mijn order na een paar dagen gearriveerd, keurig verpakt.

Geweldig snelle levering en ook nog een persoonlijk kaartje

Het is zo fijn te bestellen bij wolwinkel VAN DRAAD. Je levering komt de volgende dag aan en wordt altijd goed verzorgd ingepakt. Ook krijg ik vaak een lief persoonlijk kaartje erbij. Vind het geweldig. Maakt de hobby weer extra leuk.

Fijn contact, mooi aanbod.

Vooraf contact gehad over een product wat niet beschikbaar was. Direct bericht gekregen toen het weer voorradig was. Hierdoor een mooie, complete bestelling kunnen doen. Snelle levering en goed verpakt.

Snelle levering. Snel antwoord op email. En een lief persoonlijk kaartje met de hand geschreven. Alles keurig verpakt. Dank je Sytske.

Fantastisch!

Ik plaatste mijn bestelling op dinsdag en op woensdag was het pakket er al. Ook zat er een lief kaartje bij. Kortom: een winkel om in ere te houden! Top!

Snelle en complete levering

Mijn bestelling was erg snel. Fijn dat er een alternatief garen pakket was gemaakt. Het originele pakket was al weken niet leverbaar.

Heel erg goed

Echt heel goed, snelle levering en uitstekende service

Vriendelijke behandeling

Een overzichtelijke website, snelle levering met een persoonlijk kaartje in het pakje. Zo zouden er meer moeten zijn.

Snelle bezorging, ik had iets verkeerd ingevuld werd er gelijk over gebeld. Hier ga ik zeker weer bestellen

Op tijd geleverd en heel mooi verpakt

Ik had online wol besteld, maar zag later op de avond dat ik te weinig had besteld. Sytske gemaild en zij kon het nog aanpassen zonder extra verzendkosten. Super.

Vlotte bestelling en levering. Heel tevreden hierover.

Snelle, nette levering, dankjewel.

Ik had binnen 1 dag mijn spulletjes binnen, degelijk verpakt met een persoonlijk kaartje.

Goede service en duidelijke kleuren op de computer

Super service

Correcte levering op een korte tijd...super

Meer dan slecht. Koop hier niets

Koop hier geen spullen. Ik annuleerde en mevrouw treitert om mij mijn geld terug te geven. Verder deed ik eerder een bestelling en stuurde deze terug. Ik kreeg namelijk de diagnose Parkinson. En mijn handen trillen al. Het gaat over het pakket “bloemen haken a la Sacha. Dat zijn hele kleine naalden. En dus niet handelbaar voor mij. Mijn moeder heeft het pakket naar een service punt teruggestuurd; op 3 min van de winkel. De desbetreffende winkel is om 08:00 uur open en sluit 20:00 uur. Maar mevrouw heeft geen zin om het te halen. Te lui. Slechte communicatie, slechte klantenservice. Er zijn zoveel wolwinkels. Sla deze over. Gun deze winkel geen omzet. En laat je ergens wel als klant betalen.

Super.

Mooi ingepakt, lief kaartje erbij! Snelle levering .

Geweldig!

Online een bestelling gedaan, en aangezien niet alles van mijn bestelling voorradig was, vond er een heel aangename communicatie plaats , met een prima oplossing tot gevolg. Ook was het geen probleem om na een week nog iets extra's toe te voegen zonder verzendkosten. En leuke compensatie met een extra bol( voor het wachten op de uitgestelde levering )en nóg een leuke verassing in het thuisbezorgde pakket, met een lief berichtje. Veel aandacht dus voor klant, levering en snelle en prettige communicatie. TOP: ik ben erg blij!!

Altijd helemaal goed!

Fijne hulp bij het uitzoeken of uitpuzzelen van een nieuw ‘uniek kunstwerk’ en ook als je er even niet meer uitkomt kun je terecht voor ‘ontwarring van de puzzel’.

Snelle levering met persoonlijke touch

Mijn bestelling werd snel geleverd, zat leuk verpakt met een handgeschreven bedankkaartje erbij. Echt een cadeautje zo! Website is overzichtelijk en bestelproces verliep perfect. Ik kan deze winkel daarom van harte aanbevelen!

Een cadeautje

Ik heb het bloemen haken pakket besteld en een dag later kreeg ik al een mailtje dat ik het op kon komen halen. Netjes ingepakt en met een duidelijke uitleg. Het was de eerste keer dat ik iets besteld heb en ik ga zeker vaker bestellen of naar de winkel toe.

Snelle levering. Artikel gelijk aan de afbeelding.

Heel positief.

Heldere, efficiënte website. Pakje was er meteen de volgende dag, leuk ingepakt met een persoonlijk kaartje en een breipatroon als extraatje. Kon niet beter!

Heel erg tevreden!!!

Fijn mailcontact. Snelle reactie, bestelling was netjes verpakt. Fijn dat er een alternatief garen pakket was voor het bloemen haken.

Snelle levering en een gezellig pakketje.

Fijn om hier te bestellen. Netjes ingepakt en dan ook nog een klein presentje, maar het allerleukste je persoonlijke kaartje. Je bent een toppertje. Ga zo door, want je heb hier een hele tevreden klant.. veel succes verder en een hartelijke groet van mij. Rookje van Leeuwen.....

Hoofdstraat 68a 68 a

9001 AN Grou

Over Wolwinkel VAN DRAAD

Wolwinkel VAN DRAAD is zowel online als offline een gezellige wolwinkel met een uitgebreid assortiment garen, wol en aanverwante zaken. De stenen winkel staat in Grou, het hart van Friesland. De online wolwinkel kun je vinden via www.wolwinkel.nl Zowel online als in de stenen winkel wordt je geholpen door Sytske, die je met raad, draad en een glimlach bijstaat tijdens je handwerkavonturen.