niks mis mee

gewoon goed

Lief ook het kaartje met een persoonlijke boodschap.

Vlotte levering. Mooi verpakt.

Vlotte levering. Mooi verpakt.

Goede, snelle en vriendelijke service!

Snelle orderbevestiging en levering. Het geschreven kaartje bij het pakket maakt het ook persoonlijker. Een aanrader!

Snel besteld en snel geleverd.

Netjes ingepakt, lief kaartje er bij, snel bezorgd! Helemaal top!

Bestelde artikelen prima en zoals beschreven op de website. En snelle levering.

Correct

Netjes verpakt. Snelle levering. Persoonlijk "bedankt" kaartje. Een kleine attentie erbij.

Balen

Het adres was niet goed op de verzendbon. Gelukkig zag ik het op tijd, maar pakketje wordt hopelijk vandaag geleverd op servicepunt. Helaas dus niet thuis geleverd waardoor ik het weer moet gaan halen en het veel langer duurt voordat ik de wol heb. Eerste ervaring valt helaas dus wat tegen.

Snel en mooi verpakt

Echt een kadootje om uit te pakken ! Snel verzonden.

Wat een super service!!!!!

Ik had zondagmiddag een bestelling geplaatst. Bij de opmerkingen had ik gevraagd of het zsm verstuurd kon worden, omdat het voor de een verjaardag was! Tot mijn verbazing had ik het dinsdag al in huis, wat een service! Ook was het heel leuk ingepakt, zodat ik het zo aan de jarige kan geven! Een lieve kaart er bij, wat een fijne site en winkel is dit. Hier ga ik vaker bestellen!!! Heel hartelijk bedankt, Sytske ❤

Mijn bestelling werd zeer snel geleverd. Met als verrassing 2 gratis patronen.

Vlotte verzending, keurig verpakt en persoonlijke boodschap met de pen geschreven. Duidelijk aandacht voor de klant en de materialen, top!

Helemaal tevreden

Snel en goed ontvangen.

Top service zowel online als in de winkel!

Sytske is een top winkelmadame, altijd bereid om te helpen, zowel online als in haar supergezellige winkel!

Zeer positief

Goede service en zeer attent.

Heel tevreden over de persoonlijke service

Persoonlijke service is uitstekend. Verzendkosten zouden ietsje minder mogen wat mij betreft.

Snelle levering, goede prijs

Artikel was eerst niet op voorraad, via mail bericht gekregen dat het er weer was, besteld en snel geleverd. Gewoon top!

Prima wolwinkel

Snelle levering, goed verpakt met een gratis patroon.

Prrima

Prachtig garen en supersnel in huis met een leuke persoonlijke boodschap erbij

Prima wol, goede service

Prima wol, goede service. Pakketje was kwijt geraakt bij PostNL, werd meteen ook door Wolwinkel op gereageerd. Gelukkig kwam het pakketje weer boven water. Mooie wol, precies wat ik had besteld.

Klantvriendelijk, goede producten, fijne aankoop

Wat een klantvriendelijke winkel! Voor mijn aankoop van vijf bollen wol kreeg ik een attent appje over het afwijkende kleurbad van de bollen. In overleg tot een goede aankoop gekomen. Prachtige wol! Heel erg tevreden haakster hier.

Webwinkel met persoonlijke aandacht

Nu twee keer wol besteld; eerste keer van Katia, tweede keer rechtstreeks. Beide keren vlot afgehandeld! En met persoonlijke touch

Vlotte en vriendelijke service, goeie producten

Zeer snelle levering Vriendelijke communicatie Degelijke producten Netjes en vrolijk verpakt

Snelle en goede service.

Een feestje om de bestelling te ontvangen. Leuk verpakt met een handgeschreven kaartje erbij!

Hoofdstraat 68a 68 a

9001 AN Grou

Over Wolwinkel VAN DRAAD

Wolwinkel VAN DRAAD is zowel online als offline een gezellige wolwinkel met een uitgebreid assortiment garen, wol en aanverwante zaken. De stenen winkel staat in Grou, het hart van Friesland. De online wolwinkel kun je vinden via www.wolwinkel.nl Zowel online als in de stenen winkel wordt je geholpen door Sytske, die je met raad, draad en een glimlach bijstaat tijdens je handwerkavonturen.