perfect

perfect

Dit is wat ik zocht, goede kwaliteit, bedankt

Helder, goede uitleg van de getoonde garens

Een live uitzending is leuk om mee te maken. Belangrijker: Sytske geeft een goede beschrijving van het garen en voorbeelden voor verwerking ervan. Ze is helder en erg enthousiast!

Geweldig!

Goed geholpen met een uitgebreid uitleg.

Prachtige wolwinkel, geweldige service.

Mooi assortiment. Sytske is zeer behulpzaam. Je wordt geholpen met het uitzoeken van het juiste garen voor je project. Kom je niet uit het patroon, dan helpt Sytske je weer op weg. Koop je iets, zowel in de stenen winkel als in de webwinkel. Je garen wordt altijd mooi en zorgvuldig ingepakt. Geweldige wolwinkel voor zowel de beginnende als de gevorderde breister en haakster

Ik vond het erg leuk om de live-verkoop via FB te zien

Leuke uitzending. Snelle verzending. Alleen was de DHL niet zo snel, het pakketje kwam pas na drie dagen ‘s-avonds om tien uur. Binnenkort kom ik de winkel eens bezoeken

Enthousiasmerend

De goede kennis van sytske en haar enthousiasme, maakt dat je meteen wilt beginnen aan een handwerk. De kadootjes die je krijgt bij een bestelling zijn echt zo leuk! Vooral doorgaan!

Een heel positieve ervaring, vlotte afhandeling van de bestelling.

De bestelling is heel goed en snel afgehandeld.

Flotte levering, goede updates

De wol werdt vlot geleverd, met goodies er bij, superleuk! Het zit netjes ingepakt en wordt snel verzonden en geleverd.

zeer snelle levering, mooi ingepakt, top kwaliteit

zeer snelle levering, mooi ingepakt, top kwaliteit

Prettige en accuraat

Je ziet op de website meteen of de wol aanwezig is of niet zodat je niet een omslachtige betaling hebt. Ook de verzending was per omgaande! Erg prettig. Goede ervaring mee gehad.

Fijn, duidelijke site, levering netjes verzorgd.

Fijn, duidelijke site, levering netjes verzorgd.

attent, punctueel en correct

Als je online verliefd wordt op Lumi Karmitsa sokken, je het patronenboek besteld en dan bij je bestelling een bemoedigingskaartje krijgt, dan weet je dat je het met een echte handwerkliefhebster van doen hebt! Bedankt Sytske, ik hoop ooit het resultaat te kunnen laten zien, nog even moed verzamelen ;)

Snelle levering, prachtig ingepakt

Bestelling erg snel in huis. Leuk ook dat ik eindelijk een webshop heb gevonden die de dikke gekleurde sokkenwol verkoopt!

Snelle levering verzorgd ingepakt

Zondagavond besteld en dinsdagmiddag in huis! Een mooi pakje, lief persoonlijk kaartje en klein kadootje erbij.

Snelle correcte levering met een leuke persoonlijke touch

Snelle correcte levering met een leuke persoonlijke touch

Helemaal goed.

Wol besteld en keurig verpakt geleverd. Jammer dat ik ver weg woon. Ik zou wel eens in die gezellige winkel rond willen kijken.

Snel geleverd en uitstekende service

De artikelen zijn snel geleverd en van goede kwaliteit. Ik kreeg een verkeerde maat breinaald opgestuurd, maar toen ik daar over mailde ben ik uitstekend geholpen. De goeie maat werd meteen nagestuurd en de verkeerde maat mocht ik houden.

Snel en met zorg!

Snelle levering en het is net alsof je een cadeautje krijgt zoals alles met zorg is ingepakt!

Geweldig, snelle levering

Ik ben zeer tevreden, snelle levering en alles zo mooi verpakt, dit heb ik nog nooit meegemaakt, heb vaak wol gekocht online, zal in de toekomst vaker wol bij jou bestellen! Bedankt en misschien kom ik een keer in Grou kijken als ik bij mijn dochter in Friesland ben

Volgende dag geleverd

Mooi op tijd geleverd en verpakt zonder plastic. Top!

Mijn pakket werd keurig afgeleverd

Snelle levering, perfecte kwaliteit

Een ring besteld van 60 cm doorsnede, goede kwaliteit, snelle levering en betaalbaar!

Vlug binnen

Heb bestelling snel en netjes binnen

Hoofdstraat 68a 68 a

9001 AN Grou

Over Wolwinkel VAN DRAAD

Wolwinkel VAN DRAAD is zowel online als offline een gezellige wolwinkel met een uitgebreid assortiment garen, wol en aanverwante zaken. De stenen winkel staat in Grou, het hart van Friesland. De online wolwinkel kun je vinden via www.wolwinkel.nl Zowel online als in de stenen winkel wordt je geholpen door Sytske, die je met raad, draad en een glimlach bijstaat tijdens je handwerkavonturen.