Heel vriendelijk en correct. Snel antwoord op vragen of problemen.

Snel antwoord en een snelle verzending en bezorging

Ik heb kunnen vinden wat ik hebben wilde mooie sokken garen

Goede snelle levering

Fijn als je mooie wol bestelt en het dezelfde week eordt al bezorgd met een gezellig kaartje erbij.

Supersnelle levering

Je product eenvoudig bestellen en snel geleverd krijgen. Top!

Zeer snelle levering, mooi verpakt, met liefde en aandacht

Mooie producten, precies zoals verwacht

Perfect!

Fijn om advies te kunnen krijgen via Whatsapp. Sytske is heel behulpzaam en het pakket was er de volgende dag al. Dit is een webshop waar ik zeker terugkom!

Zeer klantvriendelijk

Bij mijn bestelling online was er iets mis gegaan met de betaling. Ik kreeg meteen een appje of ik de artikelen wel wilde hebben, want dan kon het nog mee met postnl. Sytske heeft eerst mijn artikelen opgestuurd en pas wat later kreeg ik een tikkie om de betaling te regelen. Erg klantvriendelijk

Goed contact en bestelling snel verstuurd

Goed contact en bestelling snel verstuurd

Heel snel geleverd en zag eruit als een kadootje.

Mooi pakket en snel geleverd

Nieuwe garen was er binnen een dag en was mooi verpakt met persoonlijk briefje erbij. Nog leuker om zo aan nieuwe breiwerk te beginnen

Producten op voorraad en een zeer snelle levering. Met liefde ingepakt!

Great

The shipping was extremely fast, which was exactly was I am looking for since I don't properly keep track of the yarn stock I have. Super cute wrapping and message on the invoice. Thank you for the small pattern book as well. I will definitely be a regular customer from now on. Thanks! Keep up the great work.

Prima en snelle levering, mijn mooie bollen wol waren verpakt in milieuvriendelijke verpakking met een aardig woord en presentje. Héél leuk en goed!

De fysieke winkel is erg gezellig en er is veel keuze. Goed geholpen zowel in de winkel als later in de webshop.

Een prima afhandeling! Mooi ingepakt. En een persoonlijke berichtje op de brief! Geweldig!

Snel verzonden en mooi ingepakt!

Door het enthousiasme van Sietske, krijgt iedereen zin om te breien!

Sietske is zeer enthousiast en kundig op alle niveaus van het breien. De winkel heeft hele mooie bollen wol en fijne boeken met patronen. Ik hem nog enthousiaster geworden door de cursussen en brei-avonden die ze organiseert.

Snel en correct geleverd.

Bestelling gedaan op donderdagavond en zaterdagmorgen alles netjes geleverd. Vriendelijk briefje erbij, dus meteen zin om te beginnen.

Geweldige persoonlijke service en aandacht!

Sytske geeft super (lieve) persoonlijke service en advies en als je een bestelling thuis krijgt is het echt een kadootje om uit te pakken!

Snelle en persoonlijke service

Snelle verzending, duidelijke communicatie, leuke verpakking

Wat een leuke en persoonlijke verrassing!

De bestelling was op tijd, en voldeed aan mijn verwachtingen, dus helemaal tevreden. Extra leuk is de mooie verpakking, een klein patronenboekje en een persoonlijke kaart. Zo mooi en goed verzorgd! Dit was zeker niet mijn laatste bestelling ❤️

Supersnelle service!

De bestelling was er echt supersnel en toen hij aankwam was het ook nog eens allemaal heel gezellig verpakt met een leuk kaartje erbij. Was gewoon een feestje om uit te pakken. Dankjewel!

Geweldig!

Altijd goede service, Bestelling altijd leuk verpakt, echt een kadootje!

Hoofdstraat 68a 68 a

9001 AN Grou

Over Wolwinkel VAN DRAAD

Wolwinkel VAN DRAAD is zowel online als offline een gezellige wolwinkel met een uitgebreid assortiment garen, wol en aanverwante zaken. De stenen winkel staat in Grou, het hart van Friesland. De online wolwinkel kun je vinden via www.wolwinkel.nl Zowel online als in de stenen winkel wordt je geholpen door Sytske, die je met raad, draad en een glimlach bijstaat tijdens je handwerkavonturen.