Zeer klantvriendelijk en professioneel en betrouwbaar!

Ik had zelf een foutje gemaakt met de bestelling en dat werd meteen opgemerkt en ze hebben contact met me gezocht en het opgelost. Zeer vriendelijk en meedenkend. Het materiaal wordt mooi ingepakt en snel geleverd. Het was echt een feestje.

Top geregeld

Bij de bestelling duidelijk beschreven waarom en wat ik kreeg. Levering was vlot. Ga zeker als ik in de buurt van Grou kom ook in de fysieke winkel kijken.

Steeds tevreden, goede service en mooie producten

Super snelle levering, met een klein cadeautje en handgeschreven kaartje

Snelle en correcte levering.

Complete garenpakket besteld om alle bloemen uit Bloemen Haken a la Sacha te halen. Super snel geleverd!

Geweldige service!

Ik wilde een bestelling plaatsen tijdens mijn vakantie en dat deze dan na mijn vakantie zou arriveren. Toen ik deze vraag voorlegde, reageerde Sytske meteen en dacht heel fijn met me mee. Een dag nadat ik thuis kwam van vakantie, had ik het pakket al binnen, heel leuk verpakt en met een leuke kaart erbij, leek wel een kadootje! Heel erg bedankt Sytske!

Zeer snelle levering, mooi verpakt en er nog een kadootje bij. Vandaar mijn : super!

Geweldige service en fijn meegedacht

Dankzij Sytske had mijn moeder echt een fantastisch verjaardagscadeau. Het was feestelijk verpakt en ook nog heel lief met een handgeschreven kaartje er bij.

Een cadeautje om het pakket uit te pakken!

Ik heb het boek Bloemen haken van a la sascha met bijbehorend garenpakket en haaknaalden besteld bij Wolwinkel VAN DRAAD. Het kwam binnen als een cadeautje. Het was een feestje om alles uit te pakken. Ook zat er een leuk kaartje en een klein cadeautje bij. Fantastische service, snel geleverd, ik ben een zeer tevreden klant.

Meedenkend

Besteld , en eigenlijk zeer snel reactie met uitleg en advies over mijn bestelling !

Besteld en de volgende dag al in huis Kleine verrassing in het pakketje samen met een handgeschreven kaartje

Positief verrast

Ik bestelde aan het einde van de dag. En soms duurt het dan langer voor je je bestelling krijgt. Maar tot mijn verrassing was het pakket er al een dag later. Mooi verpakt, met een klein kadootje en een lief kaartje. Een positieve ervaring.

Mooi verpakt Lief handgeschreven kaartje En de volgende dag al in huis Ik zeg top!

Snel verzonden en het pakket is een cadeautje om uit te pakken!

De bestelling is zeer snel uitgevoerd. Het pakket was tot in detail keurig verzorgd en netjes ingepakt. Er was er zorg aan besteed, dat was duidelijk te zien! Mijn complimenten hiervoor!

Cadeautje

Ik bestelde een mooi pakketje garens voor mezelf. En het was ook echt een cadeau! Mooi ingepakt, met een persoonlijk kaartje en een extraatje. Zó leuk. Het pakketje was ook nog snel bezorgd en compleet dus 100% score!

Raad ik aan.

Netjes verpakt ,en vlot verzonden .

Alles in 1 pakket samengesteld

Heerlijk alles van boek "bloemen haken a la Sascha" In 1 pakket te bestellen, geen gedoe met garen uitzoeken ervaarde ik als erg fijn in de service.

Een feestje om je pakket te ontvangen

Alles is super vlot verlopen. Duidelijk website, vlotte afhandeling en een feestje om het pakket open te maken. Alles netjes verpakt en een extra kadootje met bedank-kaartje maakt het geheel compleet. Voor mij een 10/10.

Snelle levering met duidelijke info

Mijn eerste bestelling bij Sytsk en wat een heerlijk pakket om te ontvangen. Mooi verpakt en duidelijk info over de vervangende kleurtjes. Ik ben er superblij mee!

Supersnelle verzending!

Uitzoeken, betalen en 2 dagen later was het er al. De inhoud is nog een verrassing voor mij.

Snel en goed verzorgd!

Snel en goed verzorgd!

Snelle levering en mooi garen

Duidelijke website, mooie producten, snelle levering en een handgeschreven kaartje bij de bestelling. Top geregeld allemaal!

Bloemen haken pakket: Fijn om het pakket in zijn geheel te kunnen bestellen en niet zelf alle kleurtjes uit te moeten zoeken. Daarbij de service dat er een aantal kleurtjes vervangen zijn, vanwege leveringsproblemen. Zo kun je toch nog aan de gang met de bloemen! Leuke site en makkelijk bestellen. Tevens de levering snel, met daarbij de meldingen via de mail. Maar als het pakket er dan is, is het werkelijk een kadootje om uit te pakken! Alles is met zorg ingepakt, met een persoonlijk kaartje en een presentje. Kompleet een super kado! Heel erg bedankt voor de leuke en goede service en de producten die ik kon bestellen! Ik kom zeker terug!

Alsof ik m’n plaatselijke wolwinkel bezocht!

Ik wou heel graag ‘Bloemen haken’ van A la Sascha onder handen nemen, maar zag een beetje op tegen al die kleuren uitzoeken. Dat heeft Sytske heel handig aangepakt. Een kant en klaar pakket en zelfs bloemendraad kon ik erbij bestellen. Mooi ingepakt, snel verstuurd en geleverd. In plaats van enkele niet-leverbare kleuren deed Sytske er een mooi alternatief bij. Ik ben een blije breibeer! (@mr_knitbear)

Snelle verzending

Leuk ingepakt en snel verzonden (zelfs op zondag). 1 ding was niet op voorraad, maar de volgende dag nagestuurd. Het uitpakken was een kadootje.

Hoofdstraat 68a 68 a

9001 AN Grou

Over Wolwinkel VAN DRAAD

Wolwinkel VAN DRAAD is zowel online als offline een gezellige wolwinkel met een uitgebreid assortiment garen, wol en aanverwante zaken. De stenen winkel staat in Grou, het hart van Friesland. De online wolwinkel kun je vinden via www.wolwinkel.nl Zowel online als in de stenen winkel wordt je geholpen door Sytske, die je met raad, draad en een glimlach bijstaat tijdens je handwerkavonturen.