Zo blij met ik skin!

Mijn huid is sinds ik ikskin gebruik, veel beter geworden. Het is met gegydrateerd en ziet er heel gezond uit.

Heerlijk zacht en weldadig voor mijn huid

Ben bij mijn schoonheidsspecialiste Beautysalon Leanne in Boxmeer in contact gekomen met IK Skin Perfection. Helemaal top.

Geweldige hydratatie, maar gemengde resultaten voor de gevoelige huid

Ik gebruik al jaren producten van een ander merk zonder parabenen, parfum, minerale oliën, etc. Omdat ik een erg gevoelige huid heb, met name door de zon, wou ik deze lijn proberen. Ik gebruik al enkele jaren de Silk en ben daar erg tevreden over. Op advies van een salon probeerde ik onlangs het microbiome starterspakket, maar helaas reageerde mijn huid niet goed op het microbiome serum; ik kreeg kleine puistjes, vooral op mijn voorhoofd, en besloot na twee weken te stoppen. De hyaluron serum werkt echter geweldig, net als de prebiotic spray, waar ik fan van ben. Helaas was de recover sensitive repairing cream voor mij te vol en vet, wat resulteerde in onzuiverheden, ondanks een zachtere huid. Ook de relift cream vind ik te vol, ga binnenkort de Hyamax proberen. Ik merkte ook dat de medic line voor de gevoelige huid, zoals de itchy spray, niet effectief was tegen mijn jeuk na de zomer. Al met al houd ik gemengde gevoelens over; hoewel sommige producten minder werken voor mijn huid, blijf ik de hyaluronserum, cleanser en prebiotic spray met plezier gebruiken.

Super blij met de producten, men huid ziet er veel beter uit

Weinig nodig , gewoon doet wat het moet doen.

Geweldige producten

Ik heb een heel gevoelige huid en heb vaak allergische reacties. Met de producten van IK SKIN heb ik daar absoluut geen last van, mijn huid hydrateert, voelt weer fijn aan en absoluut geen allergische reactie.

Mijn huid is veel beter gehydrateerd!

Bij de schoonheidsspecialiste begon ik met de producten van Ik Skin Perfection. M’n huid is aanzienlijk verbeterd en beter gehydrateerd. Een klein ritueel s’ochtends en s’avonds voor een mooie en goede zelfinvestering.

Deze serum verminderd roodheid!

PRERED+ BIG GREEN is een lichte serum, hij voelt heel prettig aan op mijn gevoelige huid. Door de groenachtige kleur worden mijn wangen minder rood. Hierdoor is een foundation niet nodig.

De voor mij bekende producten bevallen goed

Door uitvallen van “mijn “ schoonheidsspecialiste nu voor bestellen gekozen , aanvankelijk was ik minder enthousiast , maar mijn tweede bestelling is goed verlopen ,

Onduidelijk hoeveel ik moet gebruiken

Het zou fijn zijn als er ergens aangegeven wordt hoeveel je ongeveer nodig hebt. Dan heb je een leidraad. Het is een duur serum, dus iets meer info zou heel handig zijn

Perfect huidsproduct

Perfect product voor mijn gevoelige huid. Geen enkel ander product evenaart dit.

Mijn eczeem eindelijk weg

Ik gebruikte al een tijdje IK Skin huidproducten nadat mijn schoonheidsspecialiste ermee kwam. Echter kreeg ik door een nieuwe allergie voor oorbellen eczeem rond de randen van mijn gezicht en rond mijn neus en wenkbrauwen. Ik wilde geen hormoonzalf waar mijn huisarts mee kwam en probeerde van alles door te sleutelen aan mijn voeding. Het lukte niet om het weg te krijgen totdat ik de Excm lijn ontdekte. Na één week gebruik was het eindelijk weg! Nu gebruik ik het dagelijks en heb er geen last meer van. Zo fijn! Waarom ik geen 5 sterren geef is omdat ik wel ontdekte met de app beat the mirco bead dat er wel mircoplastic inzit (een soort) dat vind ik wel jammer maar durf niet over te stappen op iets anders uit angst dat mijn eczeem weer terug komt.

Huid onrustiger geworden

Helaas reageert mijn huid niet goed op de EXZM creme en serum. Een soort allergische reactie (ontsteking) gekregen.

Fijne producten voor body en face

De verschillende producten van IK Skin zijn vegan en mijn huid reageert er super goed op. Ze zijn ook makkelijk in gebruik.

Factor 50 = 2e graads verbranding

Een dagje naar het strand, met zonnebrand factor 50. Herhaaldelijk gesmeerd, en maar opnieuw smeren. Eenmaal uit de zon ontzettend rood. Ben nog nooit zo erg verbrand. Ongelofelijk dat zij zonnebrand mogen verkopen. Het werkt duidelijk niet. NIET AAN TE BEVELEN!

Helemaal tevreden

Helemaal tevreden over alle producten voor mijn gevoeljge huid.

Zeer fijn

Ik had onrustige rode huid, en sinds ik Ikskin gebruik is mijn huis een stuk rustiger

Fantastische producten

Ik gebruik jullie producten nu een jaar wn mijn huid is zichbaar verbeterd. Mijn favo's zijn: SILK, HYAMAX en C Glow

Geweldig!!

Een duidelijke website van waaruit je heel gemakkelijk kunt bestellen. Tevens een hele snelle levering!

Precies goed

Wat een goede produkten. Doen precies wat ze beschrijven. Ik ben van jarenlange 'lastige' huid af

Super producten

Heerlijke producten, fijne structuur. Gebruik nu meer dan 2 week producten van ik skin, mijn huid straalt weer, en minder last van oneffenheden.

Geeft mijn huid rust

Heb onder mijn ogen en naast mijn neus makkelijk rode plekken. Door gebruik van IK double gaat het weg

Sinds ik IK SKIN producten gebruik is mijn huid enorm verbeterd!

Mijn huid is nog nooit zo blij geweest

De producten zijn erg zacht en verzorgend. Ik merkte na een paar dagen al verschil. Mijn gezicht voelt zachter en de crème is super voedend. Echt mooie producten.

fijne producten

Ik heb last van eczeem en gebruik de Cream EXCM en het serum EXCM. Sindsdien gaat het heel goed met mijn huid. Jammer dat ze niet meer producten van EXCM hebben want dan zou ik deze allemaal gaan gebruiken.

Bokdamsweg 1

7627 NC Bornerbroek

Over IK SKIN PERFECTION

Bij IK Skin Perfection geloven we in de schoonheid van iedereen. Onze missie is natuurlijke schoonheid versterken met effectieve skincare voor een doeltreffend huidresultaat, ontwikkeld in harmonie met de natuur en goed voor het zeeleven. IK Skin Perfection wil haar steentje bijdragen aan een gezonde leefomgeving voor mens en natuur en maakt hiervoor bewuste keuzes. Onze doeltreffende, huidverbeterende producten zijn zacht voor zelfs de (extreem) gevoelige huid en werken daadkrachtig bij ieder huidbehoefte, huidwens of huidprobleem. - Doeltreffend huidresultaat bij iedere huidwens of huidprobleem. - 100% natuurlijke, hoog geformuleerde actieve ingrediënten. - 0% huidonvriendelijke stoffen: NO-label. - pH-waarde van de huid als basis voor een gezonde huid. - Compleet Nederlands merk: lokaal, dichtbij en betrokken. IK Skin Perfection is een merk van Summery Cosmedical Group. Al 20 jaar lang ontwikkelt Summery hoogwaardige producten die bijdragen aan een mooie en gezonde huid met veilige en natuurlijke ingrediënten.