Uitstekend product en dito service van Tuincollectie.nl!
Ik heb onlangs het windschermpakket XL antraciet 180 X 700cm aangeschaft.
De prijs is, vergeleken met sommige andere aanbieders, best wel pittig maar mijn eerste indruk is dat het een degelijk kwaliteitsproduct is.
Het is eenvoudig de installeren. Zelf heb ik er voor gekozen om de eindconsoles en de bevestigingsmast middels voetplaten op het terras te monteren . Een prima systeem waardoor je het scherm eenvoudig van het terras kunt verwijderen om te voorkomen dat het in weer en wind buiten staat.
N.B. Het vastzetten van de voetplaten verdient enige aandacht. In mijn geval gaat het om bevestiging op natuursteen. De gaten moeten goed voorgeboord worden, d.w.z. met een kleine (diameter) steenboor beginnen. Vervolgens verder uitbouwen naar de juiste diameter.
De meegeleverde schroeven om de voetplaten mee vast te zetten
zijn wel enigszins kwetsbaar. De schroeven van tevoren goed invetten, het juiste bitje gebruiken en heel rustig met een accuboormachine vastzetten. Niet in één keer, maar een aantal keren weer omhoog halen en telkens kleine stukjes dieper.
Daarnaast is het bedrijf Tuincollectie, zowel via e-mail alsook telefonisch, uitstekend bereikbaar.
Gedane beloftes worden zorgvuldig nagekomen. Uiterst correct!!