Goeie qualiteit

Snelle levering, goede qualiteit !

Helaas was het artikel dat ik had besteld niet meer leverbaar. Ik werd netjes gebeld hierover en binnen een paar dagen stond het geld terug op mijn rekening.

Helemaaaaaaal goed

Ik kan eigenlijk geen negatief punt opnoemen. De bestelling verliep rimpelloos, prijszetting was goed en de levering op tijd en goed verpakt. Mvg, Jeroen

Goed, voordelig en snel

Goed. Voordelig en snel.

Goede en snelle service

Goede en snelle service service

makkelijk te bestellen en snel geleverd

goede ervaring gehad

Snelle en goede levering

Duidelijke site.

Gewoon goed

Ja, gewoon goed. Houden zich aan te de afspraken.

kan ik iedereen aanraden

prachtig boompje, netjes en zorgvuldig verpakt, ben er heel blij mee.

Super snel gelevetd

Erg tevreden over product en levering

Correct

Site is duidelijk en dadelijk gevonden wat ik wou bestellen. Snelle en duidelijke communicatie voor de aflevering van het pakje.

Prima bedrijf, prima service!

Wij hadden een tuinscherm besteld en kwamen na de bestelling erachter dat we de verkeerder maat hadden besteld. Een mailtje en alles geregeld, en scherm, in de juiste maat, snel geleverd! Een aanrader!

goede en snelle levering .

terrasboompje besteld

Uitstekend!

Het perenboompje snel en goed verpakt ontvangen, met duidelijke beschrijving erbij(was alleen wel van een ander soort perenboompje, maar dat mag de pret niet drukken). Mijn vader is er erg blij mee(was vaderdag cadeau)

Zeer mooie set voor een goeie prijs en snelle levering

Fijne overzichtelijke website. Mooie set voor een goede prijs. Zoals aangegeven in de bestelling netjes en snel afgeleverd en alles netjes verpakt. Super.

Producten goed verpakt, en snelle levering!

Geen naverkoopdienst.

Onze aankoop heeft een technisch probleem, heb hier al 2 maal over gemaild, maar krijg geen respons. Levering verliep wel vlot.

Snel geleverd, mooi tafeltje!

Geweldige planten

De planten waren zeer goed verpakt. De planten zien er mooi uit

Prima.

Mooi scherm en makkelijk te monteren.

Snel en op datum geleverd en goed verpakt

Snel en op datum geleverd en goed verpakt .

Snel binnen

Bestellen is makkelijk en snel binnen

Zeer goed geholpen , door erg vriendelijk personeel

Een winkel waar men de klant op een zeer vriendelijke manier te woord staat

Levering was zeer snel en kwaliteit was uitstekend. Voor herhaling vatbaar!

Fantastische service en scherpe prijzen

Na enig zoeken kwamen we bij Tuincollectie uit die scherpe prijzen aanboden voor de solar priklampjes die wij zochten. Bestellen was eenvoudig en de volgende dag al geleverd. Helaas bleek 1 lampje stuk te zijn en na melding werd er meteen een nieuwe opgestuurd.

Kanaalweg 7

5993AZ Maasbree