Goed advies en snelle levering

De cooker werd snel geleverd. Prima product

Goed advies, snelle bezorging

Gied advies gekregen bij de keuze voor een kraan. Uiteindelijk gekozen voor een Quooker. Levering was de dag erna al. Gekozen voor installatie door ingehuurd bedrijf door hun, ook die hebben prima service en kwaliteit geleverd. Uiteindelijk voor een scherpe prijs een mooie oplossing gekregen.

Komt vertrouwd over

Uitstekend en vlot telefonisch geholpen, kennis van de apparatuur was ruim aanwezig en ook niet duur. Dank!

Warm Gevoel

Op aanraden van mijn broer die hier ook een Quooker heeft gekocht hebben mijn verloofde en ik het ook gekocht. Zeer tevreden over de levering en het plaatsen van de kokend water kraan! Heel klant vriendelijk en super goed geholpen. Ik raad het iedereen aan om hier je Quooker te kopen dan heb je zeker kwaliteit en word je met een warm gevoel achtergelaten.

Geduldig en volledig te woord gestaan.

Marcel is kundig, geduldig en begripvol. De prijzen zijn helder en transparant. Het resultaat is een werkend systeem en een tevreden klant.

Duidelijk

Duidelijke uitleg van Marcel via de Chat en later telefonisch na aanvullende vragen en advies over vergelijkbare apparaten. Additionele bestelinformatie was erg goed in ons uiteindelijke bestel besluit

Zeer goed geholpen

Snel beantwoording and goed advies. Ook wordt goed meegedacht met de keuze van het product. Marcel heeft ons prima geholpen met het kiezen van de juiste Quooker voor onze nieuwe keuken.

Eerlijk

Snelle reactie op aanvraag en scherpe prijs. Ook duidelijk wat de levertijd is, dus open en eerlijk

Juiste prijs / Kwaliteit verhouding

Ik heb telefonisch contact gehad, en ben goed en netjes te woord gestaan. Na goede uitleg en een goed gevoel heb ik het product gekocht

Netjes afgehandeld

Komend water kraan besteld, deze leek op voorraad. Helaas bleek er een bug in het systeem te zien, waardoor levertijd van vijf weken dreigde te ontstaan. Ik kreeg daar bericht over, en nadat ik had aangegeven dat dat niet kon, is onverwijld mijn aankoop geannuleerd en de betaling gerestitueerd. Netjes gedaan!

Zo hoort het te zijn

Ik vind het een goede webshop heel duidelijk en makkelijk te bedienen, verder ben ik heel tevreden met de specificaties per product die zijn duidelijk en uitgebreid. Tevreden over mijn Quooker

Zo hoort het te zijn

Super service

Levering keurig op tijd, korte lijnen en eenvoudig telefonisch te bereiken. Ik raad iedereen echt aan om hier uw Franke kokend water set te bestellen!

Zeer goed geholpen

Snel beantwoording en goed advies. Ook wordt goed meegedacht met de keuze van het product. Marcel heeft ons prima geholpen met het kiezen van de juiste Quooker voor onze nieuwe keuken.

Uitstekende service!

Uistekend geholpen, snelle levering, track & trace direct beschikbaar.

In 1 woord Super

Snel antwoord op vragen, snelle levering en de Quooker is goed geïnstalleerd. Installateur dacht mee en had goede tips.

Reageren snel > Goede prijs

Behulpzaam. Vragen adequaat beantwoord. Tevens prijs kwaliteits verhouding is goed.

Snelle levering en levering in orde.

Item besteld en de dag erop werd het al bezorgd.

Super!!

Snel geleverd, Quooker kraan goed verpakt, prima prijs

Top service!

Net dat extra stapje willen doen voor een tevreden klant!

Netjes

Goede service, mooi product en een goede levering. Kortom tevreden en zal kokendwatergigant zeker aanbevelen bij vrienden

Klantvriendelijk

Super geholpen, even telefonisch me door een aantal vragen heen geloodst. Prijs kwaliteit gewoon super, aanrader.

Prima website

Heb gebeld voor wat extra informatie over de Quooker en de vragen werden direct goed beantwoord. Goed advies en een scherpe prijs, top!

Aanrader!

Helemaal tevreden met de kraan, snelle levering, aardige, behulpzame klantenservice.

Goed geregeld.

Op de website duidelijk beschreven welke kraan het beste bij ons past (kleine boiler grote boiler, warm water aanvoer komt van ver of dichtbij, alleen kokend of ook al oud en bruisend). Na bestellen in 2 dagen thuis geleverd inclusief duidelijke installatie gids. Zelfs boortje zat er bij om de afvoer te kunnen aansluiten in de pvc afvoer.

Jan Valsterweg 47

3315 LG Dordrecht

088 166 17 10

Over Kokendwatergigant

Kokendwatergigant is dé specialist op het gebied van kokend water oplossingen. Samen met ons team van experts met ruim 20 jaar ervaring, werken we iedere dag keihard om onze klanten te voorzien van het beste advies. Dankzij onze kennis over kokend water boilers , kunnen wij advies op maat leveren. De combinatie van kennis en advies, zorgt voor de meest geschikte kokend water kraan voor iedere woonsituatie van onze klanten. Iedere woonsituatie heeft een andere kraan en boiler nodig. Wij hebben een breed assortiment met de grootste A-merken zoals Quooker, Franke, Selsiuz, Grohe en Itho Daalderop. Deze merken hebben net als wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan.