Duidelijke communicatie

Goede prijs, en snelle levering. Wij zijn zeer tevreden en blij met onze kraan! Informatie op de site was ook duidelijk en we hadden zo de kraan gevonden die we wilde hebben

Aanrader

Dit bedrijf is zeker een aanrader! Ik had een aantal vragen over de Quooker wat de verschillen zijn. Ik kreeg telefonisch alles heel goed uitgelegd en naderhand zelfs een email met aanvullende informatie waar ik zeker wat aan had. Donderdagavond besteld, zaterdagochtend al thuis ontvangen!

Chapeau

Goedkoopste prijs die ik online vond. Ook vlotte levering. Goede communicatie met uw klantendienst. Al veel gebruik gemaakt van de Quooker (wel wat opletten met de hete verneveling, dus een beste kraan...

Super handig en erg goede kwaliteit

Zo blij met mijn nieuwe kraan heel goed materiaal en snelle levering

Site goed duidelijk

Eerste keer wat besteld en alles goed geregeld per mail en de volgende dag in huis. Dus betrouwbaar.

Geweldig en super service

Extra keer gebeld en informatie ontvangen waar ik wat mee kon.

Hele fijne service. Snelle plaatsing en installatie. Er wordt echt rekening gehouden als je boiler ermee gestopt is en je dan overstap naar een Quooker

Waanzinnig!!!

Levering binnen 1 dag. Ontzettende eenvoudige installatie. Kraan werkt zoals ik er van hoopte! Smaak van het water ook veel smaakvolller door het bijgevoegde waterfilter. Mooi design en zware kwaliteit

een Aanrader

Mooi product voor scherpe prijs Klantvriendelijk bedrijf, snelle service, kennis en adequaat. Kwaliteit zoals beloofd. Wat ons betreft een 10, aanrader!

Juiste en duidelijke informatie

Er wordt uitstekend meegedacht met de klant. In eerste instantie had ik een verkeerde kraan gekozen en werd daar meteen op gewezen. Samen hebben we toen de juiste keuze kunnen maken

Top kraan

Werkt zoals het hoord zeer content en de goedkoopste dank je wel

Super leuk contact

Super leuk contact met een ontzettend kundige gesprekspartner! De levering was er binnen 24 uur, geweldig! Kennis over mijn probleem, maar ook het proactief meedenken richting een eventuele oplossing.

Bestelling geplaatst, snel geleverd. Gewoon goed!

Goede informatie levering volgens afspraak. Kraan is een succes, werkt prima hadden we eerder aan moeten schaffen Montage was niet moeilijk bijna alles zit bij de levering alleen de aansluiting op koud water moet gemaakt worden Het meeste werk is om de oude kraan te verweideren

Goede klantservice, was vergissing in bestelling, snel en direct rechtgezet.

Goede en duidelijke bereikbaarheid op de website, snelle levering en een prima prijs.

Allereerst om de beste prijs, vervolgens om de snelle reactie en levering. Ik heb er een heel goed gevoel aan over gehouden. Mijn volgende bestelling is weer bij de Kokendwatergigant. Ik bouw namelijk regelmatig kokend water sets bij klanten in. Met vriendelijke groeten, Mark Boudewijn

Netjes en Verzorgd

Quooker gekocht, was makkelijk gezien de nette en makkelijke site. Zocht de flex en vond hem direct. Een aanrader

Mijn ervaring is heel positief!

Snelle levering, maar vooral ook goede en zeer vriendelijke service, waarin helder en duidelijk gecommuniceerd wordt.

Klantenservice TOP, advies en meedenken met de klant.

Uitstekende service met goede kennis van de producten. Heel blij met onze prachtige kraan. Ga hier veel plezier van krijgen

Wat een geweldige en snelle service! Super vriendelijke personeel ook! Zou zeker hier mijn volgende aankoop ook doen!

Ze doen wat ze beloven.

Prima, de bestelling direct de volgende dag geleverd.

Prima voorlichting en service

Een hele set (boiler, kraan en spoelbak) bij hen gekocht. Blij mee! Ook telefonisch en per mail contact gehad voordat we de producten gingen kopen, ze zijn super vriendelijk en behulpzaam.

Duidelijke omschrijving en goede levering

Hele snelle levering Prima beschrijving en installatie instructie

Binnen 5 dagen alles geregeld!

Goed bereikbaar, snel , simpel, duidelijk, professioneel. binnen 5 dagen na mijn bestelling professioneel geplaatst.

Top en supersnelle service!

Donderdagochtend rond 12u met Marcel gesproken omtrent het bestellen van een losse Quooker Cube. Vrijdagochtend om 11u had ik de Cube in huis, en dezelfde avond nog lekker koud bruisend water! Vriendelijke en supersnelle service, en dat voor een bijzonder scherpe prijs. Ook support achteraf goed en accuraat geregeld. Kortom: top!

Jan Valsterweg 47

3315 LG Dordrecht

088 166 17 10

Over Kokendwatergigant

Kokendwatergigant is dé specialist op het gebied van kokend water oplossingen. Samen met ons team van experts met ruim 20 jaar ervaring, werken we iedere dag keihard om onze klanten te voorzien van het beste advies. Dankzij onze kennis over kokend water boilers , kunnen wij advies op maat leveren. De combinatie van kennis en advies, zorgt voor de meest geschikte kokend water kraan voor iedere woonsituatie van onze klanten. Iedere woonsituatie heeft een andere kraan en boiler nodig. Wij hebben een breed assortiment met de grootste A-merken zoals Quooker, Franke, Selsiuz, Grohe en Itho Daalderop. Deze merken hebben net als wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan.