Ken de firma al vele jaren en ben daarom weer bij de gebroeders Meijering terecht gekomen. Niet op voorraad maar toch zeer snelle levering.
Hallo Hans, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en de snelle levering! We wensen je heel veel plezier met je nieuwe producten. Groeten, Team Bestrating.nl
Goede service, snelle levering
Beste Katrien, Bedankt voor uw review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met de goede service en de snelle levering. We wensen u veel plezier toe met uw nieuwe producten! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Keurig voor elkaar. Nette en snelle communicatie via de mail, tevens een keurige offerte. (kan menigeen nog een voorbeeld aan nemen) Netjes binnen één week geleverd, chauffeur overlegd keurig m.b.t. loslocatie. Houd deze service vast Team Bestrating.nl!
Beste Marco, Bedankt voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat u onze communicatie, offerte en levering zo waardeert. We zijn blij dat alles naar wens is verlopen, van de snelle levering tot het overleg van onze chauffeur. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Alles wordt duidelijk gecommuniceerd. Levering was heel snel. Producten allemaal naar tevredenheid.
Beste Gerard, Bedankt voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de service, communicatie, snelle levering en de producten! Daar doen we het voor! Mocht u nog vragen hebben, laat het gerust weten! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Stenen waren zoals omschreven
Beste Ger, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat de stenen precies voldeden aan de verwachtingen. We hopen dat u er veel plezier van heeft en dat we u in de toekomst nog eens mogen helpen! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Geen geouwehoer. Niet er omheen draaien. Gewoon to the point. Heldere en snelle manier van zaken doen. En de prijs is ook nog gunstig.
Beste André, Bedankt voor de positieve review! Precies zoals u zegt: we houden van een directe aanpak zonder poespas. Helderheid, snelheid, en een eerlijke prijs staan voorop bij ons. Fijn om te horen dat dit gewaardeerd wordt. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Niet duur. Mooi assortiment. Uit voorraad leverbaar. Ik kon het gelijk ophalen.
Beste Henk, Bedankt voor uw review! We zijn blij dat u tevreden bent met ons assortiment en de snelle levering. We hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Duidelijke website, snelle online reacties en goede afhandeling op locatie.
Beste M, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit, de duidelijke website en onze snelle reacties. Ook fijn dat de afhandeling op locatie goed was. We waarderen uw feedback enorm en we hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Goed aan de tel.geholpen met advies Perfect geregeld met de levering Tegels super goed
Beste M, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u goed geholpen bent met advies en dat de levering perfect ging! We stellen uw feedback zeer op prijs en hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Klantvriendelijk zoals het hoort
Beste Peter, Bedankt voor uw mooie review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met onze klantvriendelijkheid. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Fijne dag! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Mooie partij stenen besteld, snel geleverd en goede communicatie. Chauffeur dacht goed mee bij afleveren waar de stenen het beste gestald konden worden! Prima!!
Beste Roedy, Bedankt voor uw mooie review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de goede levering, communicatie en de bestelde stenen! We wensen u veel plezier toe met uw nieuwe producten. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Prima meegedacht en afspraken worden nagekomen
Beste John, Bedankt voor uw mooie review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service. We wensen u veel plezier toe met uw nieuwe producten! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Hele goede service
Beste Jenneke, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met onze service. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
De verkoop gaat altijd in een rustige omgeving en goede product kennis. Het ophalen en laden gaat altijd snel en behulpzaam. Bij bezorgen is het altijd op tijden volgens afspraak. Gewoon een goed bedrijf met eerlijke prijzen.
Beste Piet, Bedankt voor uw review. We zijn blij om te lezen dat u tevreden bent met onze service en producten. Ons team zet zich graag in om elke klant te helpen in een rustige omgeving met de juiste productkennis. Fijn dat ook het ophalen en bezorgen altijd soepel verloopt. We hopen u snel weer van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Vriendelijk, luisterend oor, goede service
Beste René, Bedankt voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat u onze service als vriendelijk en behulpzaam hebt ervaren. We vinden het belangrijk om naar klanten te luisteren en hen zo goed mogelijk te helpen! We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Het produkt is van prima kwaliteit, maar de communicatie tussen bestrating.nl en het bedrijf wat het produkt heeft geleverden mij als klant was niet goed De leverancier communiceerde niet wanneer zij kwamen Zijn hier in totaliteit 3 keer geweest en ze hadden geluk dat er toevallig iemand thuis wa. De jongens waren verder wel vriendelijk en welwillend,dat was prima heb 2 keer een verkeerde maat raam gehad, maar werd goed opgelost. Alles was prima maar communicatie was wat minder
Beste Hennie, Bedankt voor uw feedback. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van het product en dat onze medewerkers vriendelijk en behulpzaam waren. Onze excuses voor de minder goede communicatie rondom de levering, dat had zeker beter gekund. We hopen dat u veel plezier heeft van uw glazenschuifwanden. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Problemen snel opgelost. Geweldig bedrijf.
Beste Louis, Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze snelle levering en onze service bij het oplossen van problemen. We staan altijd klaar om te helpen. Fijne dag! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Het complete plaatje: A-merken voor nette prijzen en sneller geleverd dan verwacht. Chauffeur had zichtbaar plezier in zijn werk en dacht goed mee met het lossen van de materialen. Echt een visitekaartje voor het bedrijf. Kortom; zeer tevreden.
Beste, Hartelijk dank voor uw fantastische review! Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen, van de kwaliteit van onze producten tot de snelle levering. Extra mooi dat onze chauffeur ook zo'n goede indruk heeft achtergelaten en met u meedacht bij het lossen. We streven ernaar om elke levering tot een positieve ervaring te maken, en het is geweldig om te lezen dat dit gelukt is. Nogmaals bedankt en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Snelle reactie op offerte aanvraag, fijn advies en de goede levering. Dus dik tevreden.
Beste Marcel, Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze snelle reactie, het advies en de levering. We doen ons best om onze klanten snel en goed van dienst te zijn, dus het is geweldig dat dit voor u zo goed heeft uitgepakt. Mocht u in de toekomst nog vragen of wensen hebben, dan helpen we u graag weer verder! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Stenen besteld via eenvoudig proces. Zijn keurig op tijd geleverd, terwijl ik niet om de hoek woon. Goede service, levering volgens wens.
Beste Irene, Bedankt voor uw fantastische review! Wat fijn dat het bestelproces soepel verliep en de stenen precies volgens afspraak zijn geleverd, zelfs op afstand. We vinden het belangrijk om goede service en stipte levering te bieden, dus het is geweldig om te horen dat dit is gelukt. Mocht u nog iets nodig hebben, dan staan we graag weer voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Prettige verkopers en ze komen woord na. Wederzijds vertrouwen en goede service. In overleg is er veel mogelijk.
Beste Harold, Hartelijk dank voor uw geweldige review! Wat fijn om te horen dat u onze service, het meedenken en de betrouwbaarheid zo positief heeft ervaren. Als we in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen, helpen we u graag verder! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Dit is een prima bedrijf die goed met je mee denkt
Beste Albert, Bedankt voor uw mooie review! We zijn blij te horen dat u onze service waardeert en dat we goed met u hebben kunnen meedenken. Mocht u in de toekomst nog vragen of wensen hebben, staan we uiteraard weer voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Erg vriendelijke mensen en behulpzaam Vooral de bezorger was erg vriendelijk en mee denkend
Beste Saskia, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met uw keuze in stenen en dat onze service en prijs u goed zijn bevallen! We zullen de complimenten zeker doorgeven aan onze vrachtwagenchauffeur! Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Stenen waren over het algemeen goed. De stratenmakers vonden het ook een mooi steen.
Beste Harald, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over de levering, de kwaliteit van de stenen! We wensen u veel plezier toe met uw nieuwe tuin! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Dit jaar een tuinhuis op maat laten tekenen door Ronald van bestrating. Al direct bij binnenkomst vriendelijk ontvangen met koffie en zonder afspraak gelijk om tafel kunnen om een digitaal ontwerp te laten maken. Overzichtelijk met prijzen erbij, zonder verborgen kosten. Super transparant, dat vind je niet overal. De tuinkamer werd binnen 6 week geleverd en met duidelijke instructies zelf in elkaar kunnen zetten. Uiteraard wel met hulp van vrienden!
Beste Marc, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met onze hulp! Daarnaast is het ook mooi dat de levering en montage van uw tuinhuis soepel verliep! Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we uiteraard graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Korenmaat 18
9405 TJ Assen
Bestrating.nl is in 2000 opgericht door de gebroeders Meijeringh. Wat als hobby begon, is uitgegroeid tot een groot bedrijf met dertien medewerkers. De klanten van Bestrating.nl zijn particulieren, hoveniers, gemeenten en aannemers. Met een ruim assortiment in tuintegels, sierbestrating, stapelblokken, tuinverlichting en afwatering leveren wij alles voor uw complete tuin. Ook voor een overkapping, blokhut, kapschuur, carport of veranda bent u bij Bestrating.nl aan het juiste adres. In onze showtuin van meer dan 5000 m² kunt u alle soorten bestrating in Assen komen bekijken. De showtuin is 24/7 toegankelijk, maar voor persoonlijk advies kunt u het beste langskomen tussen 9:00 en 17:00. Loop vrijblijvend binnen of maak vooraf al een afspraak. Zo weet u zeker dat wij uitgebreid de tijd hebben om u alle soorten bestrating te laten zien.