Snelle levering van de tegels. Ziet er allemaal goed uit. Goed verpakt en onbeschadigd!

Slecht

De geleverde rode mijnsteen lijkt totaal niet op de foto daarvan op uw website. Circa 25% van de stenen is zwart. Daarmee komt het overeen met de zwart-rode mijnsteen volgens uw website. In telefonisch contact werd dit simpelweg ontkend. Verder is ca. 20% van de stenen groter dan de bestelde 16-22 mm, tot wel 70 x 40 x 30 mm, dus veel grover. Retourneren is duur, zodat ik het maar heb gelaten. Mijn klacht hierover is serieus genomen: de foto op de website zal worden aangepast en tevens is een passend voorstel gedaan voor een tegemoetkoming.

Product werkt prima schoon.

Product werkt prima. Eerste zending niet aangekomen. Gemaild. Tweede zending na 2 dagen al aangekomen.

wij wilden onze oprit wat aanpassen en daarbij het water beter proberen vast te houden. Wij kwamen daarbij op aqua-bricks uit. Deze worden via Bestrating.nl aangeboden. Samen met andere materialen hebben wij dit op een maandagavond besteld, en exact 1 week later stond alles op de oprit. Ook de aflevering ging subliem. Wij konden goed overleggen met de chauffeur waar alles moest komen te staan. Is er dan geen 1 minpuntje? Misschien een tip: ik zou direct bij bestelling een e-mail sturen met de bevestiging en de vermoedelijke datum van bezorging.

Lijngoot besteld: Mooie goot met cortenstaal rooster en snelle Levering.

****

****

Het product, een reiniger voor keramische tegels deed precies wat het had beloofd. Schoon maken.

Echt een TOP bedrijf!!!

Ik had met spoed tegels nodig en op dezelfde dag heeft bestarting.nl de tegels die ik nodig had geleverd. Hierbij ook geen extra kosten gevraagd. Echt een redder uit nood dus. Top bedrijfsarts. Ik raad het zeker aan om toekomstige bestellingen via hun te plaatsen. ⁰

Snelle professionele service

Erg heldere, snelle service en goede communicatie

Betrouwbaar en netjes

Snel bezorgd op afgesproken rijd en plaats. Vriendelijke chauffeur! Kortom super en tevreden!

Erg tevreden over zowel levering als service

Goed aanbod, lokaal voordelig geleverd, en goede service.

Snelle levering en goede afspraken

Goed afspraken kunnen maken mbt levering. Nette prijzen en goed te woord gestaan.

prima advies ontvangen en goede passende oplossing

Aan de balie werd er gelijk meegedacht hoe onze wensen ingevuld konden worden. Aansluitend was het bestelproces goed opgezet. Ook bij het leveren konden wij met de chauffeur goed afstemmen dat wij onze bestelling op een alternatieve wijze op de juiste plek geleverd kregen zodat wij daarna geen extra meters hoefden te lopen met het materiaal, top!

perfect

helemaal ok leveringen tijdig, netjes geprijst

Zeer tevreden, super service

Tegels werden netjes bezorgd voor een goede prijs. Achteraf hadden we 10 tegels extra nodig , die binnen een week geleverd werden tegen een schappelijke bezorgtarief. Alsnog bedankt voor de goede service.

Alles keurig en netjes veepakt afgeleverd op de afgesproken plek

Alles goed gegaan

Snelle levering, vriendelijk te woord gestaan!

Duidelijke communicatie snelle levering.

Alles ging duidelijk en snel ook met het inplannen van de levering. De natuursteen vijverrand was oké alleen waren er bij sommige delen een kleine beschadiging te zien maar was op te lossen door de beschadigde delen naar beneden te leggen.

Buitengewoon goede opvolging

Er was één vijverrand gebroken bij aankomst. Met super ondersteuning vanuit klantenservice een oplossing gevonden met een collega bedrijf. Heel blij mee

In één woord top

Fijn bedrijf goede prijs goede kwaliteit

Kreeg als leek goed advies, de bestelde artikelen zijn keurig en op tijd afgeleverd.

Complimenten voor de bezorger

Eigenlijk was alles goed geregeld. Contact heb je met de bezorger. Vriendelijke man die oog heeft voor het verkeer, smalle doorgaande weg, en alles in no time op de goede plek had staan.

Goede kwaliteit, snelle levering

Prima geregeld, goed geholpen, goede service.

Zeer behulpzaam bedrijf

Denken met je mee en doen echt moeite voor je. Goede prijs en snelle bezorging. Helemaal tevreden!

Prima geholpen met goede informatie en levering volgens afspraak

Voor een kuub split ben ik bij bestrating geweest. Ik werd goed geïnformeerd over de verschillende soorten grind en split. Het werd een paar dagen later netjes volgens afspraak geleverd.

Korenmaat 18

9405 TJ Assen

0592 - 315108

Over Bestrating.nl

Bestrating.nl is in 2000 opgericht door de gebroeders Meijeringh. Wat als hobby begon, is uitgegroeid tot een groot bedrijf met dertien medewerkers. De klanten van Bestrating.nl zijn particulieren, hoveniers, gemeenten en aannemers. Met een ruim assortiment in tuintegels, sierbestrating, stapelblokken, tuinverlichting en afwatering leveren wij alles voor uw complete tuin. Ook voor een overkapping, blokhut, kapschuur, carport of veranda bent u bij Bestrating.nl aan het juiste adres. In onze showtuin van meer dan 5000 m² kunt u alle soorten bestrating in Assen komen bekijken. De showtuin is 24/7 toegankelijk, maar voor persoonlijk advies kunt u het beste langskomen tussen 9:00 en 17:00. Loop vrijblijvend binnen of maak vooraf al een afspraak. Zo weet u zeker dat wij uitgebreid de tijd hebben om u alle soorten bestrating te laten zien.