Super snel levering en goed prijs

Aan te bevelen

Wacht nog steeds op bestelling

1e keer bestelling snel binnen. Nu wacht ik al meer dan een week op mijn bestelling. Okeee PostNL werkt ook niet bepaald mee. Heb een mail gestuurd naar klantenservice en nog geen antwoord gekregen.

Mooi product en goede levering

Mooie horloge, goede communicatie en levering was binnen 4 dagen wat prima was (heeft waarschijnlijk ook te maken met drukte bij Postnl)

Je krijgt wat je besteld

Ketting ontvangen en is zo mooi als wat ik zag op de site ben tevreden

Precies zoals beloofd

Prima,precies zoals beloofd

Goede kwaliteit en service Goede levering

Top Service

Bestelling goed verpakt snel en keurig geleverd. Fijn die prijzen bij jullie. Heb een Eprit horloge gekocht, erg blij mee!!

Super goed

Snelle levering en goed verpakt. Ook het retour sturen van artikelen is super en snel. Ik zal het in de toekomst denk ik ook weer gebruiken en ik zou het ook aanbevelen bij andere

Snelle bezorging in deze drukke tijd

Oorbellen zijn erg mooi. Snelle bezorging.

Perfect geleverd

Ook mooie oorbellen kado

Enorm tevreden

Hele fijne klantenservice, snelle levering en een fijn product voor een scherpe prijs! Bedankt!

Tot nu toe gaat

Dat ik nu al drie wacht op levering is mij elke dag beloofd

prima!

Uitgebreide keuze, scherpe prijzen en snel geleverd.

Correct afgehandeld

Correct afgehandeld

Starlounge goed, bezorging slecht!!

Supermooie horloges. Maar er werd gezegd dat je als je in het weekend een bestelling deed, die uiterlijk maandag bezorgd zou worden! Was dus niet waar. Dimi zou de bestelling toen komen, thuisgebleven, niets bezorgd, zou later komen, kon zelfs tot 22.00 uur 's avonds duren. Weer niets bezorgd. Pas woensdag geleverd, weer voor thuis moeten blijven!!!!

Snelle levering alles was goed verpakt horloge is zeer mooi ben er super blij mee.

prima!

goede webshop, betrouwbaar, mooie spullen en snelle levering!

Prins oplossingsgerichte service

Er was iets misgegaan met de postcode door mijn schuld. Klantendienst starlounge prins gehandeld en opgelost!

Horloge

Mooi horloge, goede aanbieding.!

Prima....

Goedemorgen, in t kort snelle levering en ook telefonisch wordt je goed en duidelijk geholpen .......

Makkelijk te bestellen, snelle levering van een top product!

Overzichtelijke site.

Snel geleverd.

Zeer verwarrende info wat retour zenden betreft

Wel een mail gehad waar het heen moet, Maar niks over verzendkosten etc. Ruilen kan en mag niet. Terug sturen wel maar dan op eigen kosten a €4.10. En dan kan je weer opnieuw de goede maat bestellen en wederom verzendkosten gaan betalen. Wel iemand gesproken die had een bla, bla verhaal. Klein bedrijf, veel korting. Nou mijn korting was snel weg. Nooit meer bij starlounge bestellen achteraf dus toch duur..

Goed.

Bonairestrat 92