TOP

Levering was TOP en de kwaliteit is TOP. Doe zo verder!!!

Heel tevreden over mijn aankoop.

Ik ben heel tevreden over mijn aankoop. De houtopslag straalt kwaliteit uit en is net zoals omschreven. Is heel snel geleverd. Het enige minpunt dat ik kan aanbrengen: ik mocht zelf een leverdatum kiezen. TOP! Maar de houtopslag werd één dag eerder geleverd. Gelukkig was ik die dag ook thuis en werd er op voorhand per mail verwittigd wanneer de levering ging aankomen. De persoon die het product leverde was ook heel vriendelijk. Maar ik kan verstaan als er mensen zijn die speciaal een dag verlof moeten nemen om de levering te ontvangen, dit niet zo aangenaam is. Maar voorts dus heel tevreden .

Uitstekende service en bereikbaarheid

Online besteld in de verkeerde vorm. Na contact met de klantenservice is de order snel en kostenloos aangepast. Heel nette service en product zoals verwacht.

Mooi product en goede service

Eindelijk de haardhoutombouwen gevonden voor een mooie prijs. Omdat wij ze niet meteen konden plaatsen, mochten ze zolang bij het bedrijf blijven staan. Pasgeleden alsnog bezorgd en we zijn er blij mee. Zien er super degelijk uit en als ze eenmaal op hun plek staan, kan er voldoende hout in.

Precies wat we zochten en zeer snel geleverd

Ervaringsdeskundigen zeer goed. We wilden een haardhoutopslag en vonden precies de goede maat. Er zou twee weken levertijd op zitten maar binnen een week kregen we ‘m al bezorgd. Ook de bezorging was top, via een track-link was de vervoerder te volgen en was zichtbaar waar de wagen zich bevond.

Goed!

Wij hadden niet gelezen dat de schoorsteen nog even nodig heeft om het mooie cortenstaal te worden. Gaat heel snel, erg blij mee.

Snelle levering, mooi product!

Mooie cortenstalen bak gekocht. Snelle levering, makkelijk besteld

Mooi produkt.

Toch n vraagje. Moet hij op beton staan of kan hij zo op t zand gezet worden?

Fraaie houtopslag

Makkelijk besteld, vlot afgeleverd, netjes ingepakt. Roesten begint meteen (hoort zo). Het hout ligt er al in. Ook decoratief in de tuin.

top product snel geleverd goede service

levert precies wat er staat leverde sneller dan aangegeven. service is goed en transporteur nam nog even contact op of het echt ok was op de oprit te leggen gewoon 5 uit 5 !!

Kwaliteit en top communicatie

Kwalitatief goede watertafel uit cortenstaal geleverd gekregen door Kramer Design. Fijne communicatie m.b.t. de levertijd. Onze klant was zeer tevreden met het product!

Persoonlijk klantcontact via een website: de ideale winkel

Mooie producten, goed vakmanschap, maatwerk tegen goed prijs, betrouwbaar door de jaren heen. Een bedrijf om zuinig op te zijn.

Goede communicatie

Goede communicatie. Levering was in eerste instantie een issue want 15 m truck te lang. Volgende poging met kleine truck ok.

Is over nagedacht

Mooie afwerking qua vloer

Strak en stevig. snel geleverde houtopslag

Na vooraf goed telefonisch contact was de keuze niet moeilijk. Strak en stevig gemaakt. Snelle levering. Geen bijkomende kosten. De houtopslag voldoet.

Snelle levering ! En mooi!

Snel en vriendelijk

Mooi product en snel geleverd

Ik ben zeer tevreden over Cortenstaal. Het product voldoet aan mijn verwachting, De levering is snel en gaat in overleg. Kortom, ik kom hier zeker nog eens terug en kan het aanbevelen.

Duidelijke website en snelle levering

Communicatie over de levering ging per e mail en was snel en duidelijk. Snellere levering dan op de site vermeld. Product ziet er netjes uit.

Mooie gelast product

Gemakkelijk besteld. Heb dikte 3 mm besteld. Erg blij mee. Plantenbak is wel 30 jaar goed denk ik.

Bak een 9,Bezorging een 4

Bak ok, bezorging op de verkeerde plek en dat is vervelend met een dergelijke bak.Bovendien de deur open laten staan dus was blij dat alles er nog stond. Ben ik niet gewend van WDH transport.

Mooie en degelijke cortenstaal bank

Mooie en degelijke cortenstaal tuinbank uitgevoerd in 3mm staal met echte hardhout planken. We waren opzoek naar iets degelijks, nadat onze vorige bank het na 1 jaar al had begeven (mindere kwaliteit). Hierbij kwamen we uit bij Cortenstaalproducten, en wat zijn we blij me onze keuze. De bank straalt kwaliteit en degelijkheid uit.

Zeer tevreden…

Is tweede maal dat ik bij cortenstaal.nl iets bestel en ben weer verrast door de snelle levering, communicatie en prijs kwaliteit van het product. Ik koop hier weer. Dank u, Curd.

Mooi, snel en een goede prijs

Peima service, goede kwaliteit, snel en niet duur…

Mooie afwerking en accurate levering

Mooi product en afgeleverd volgens afspraak.

Sintmichaelsberch 7

8831 ZM Winsum

+31 (0)6 212 530 82

Over Cortenstaalproducten

Bij Kramer Design | Cortenstaalproducten® maken we exclusieve producten passend in uw tuinontwerp. Hiervoor maken we gebruik van alleen de beste materialen en merken met een hoogwaardige en duurzame kwaliteit. Inmiddels hebben we al 10 jaar ervaring met het ontwerpen en produceren van onze eigen producten welke in eigen beheer in Nederland worden vervaardigd. Kwaliteit staat bij ons voorop. Door gebruik te maken van het originele CORTEN-A staal zijn we uniek binnen de Benelux en onderscheiden we ons van de bedrijven die enkel import producten verkopen.We kunnen alle producten op maat aanleveren. Heeft u een eigen ontwerp dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. We komen graag met u in Contact.