Na problemen met de bezorging door beschadigde verpakking - heeft Klok dit uitstekend opgelost. Dank voor de goede afhandeling. Na beschadigde bezorging van de bestelling, heeft KLOK dit prima opgelost. Dank voor de goede afhandeling. Met veel plezier zal ik de producten weer gebruiken.

snel en goed geleverd

top product

Makkelijk te bestellen en snelle levering.

Het is een makkelijke website en bestel proces was snel en eenvoudig. Levering snel binnen, zou alleen wel adviseren het de volgende keer iets secuurder te verpakken, flesjes waren nu los in de doos gelegd wat ervoor kan zorgen dat ze eenvoudig lekraken.

Kleur en wit, alles wordt goed schoon!

Prima wasmiddel, fijn dat je het zo groot kan inkopen. Wat nog fijner is: mijn niesbuien zijn voorbij als de was te drogen hangt.

Snelle bezorging en goede prijs. Blij mee!

Snelle service na bestellen en een nette prijs.

Wast super schoon, super voor je huid en moeder aarde.

Al meer dan 30 jaar gebruik ik Klok wasmiddel, toendertijd omdat ik me meer ging verdiepen in stoffen die schadelijk zijn voor het milieu, zowel in het produktieproces als daarna, en de moeite die rioolwaterzuiveringsinstallaties hebben om alles uit het afvalwater te filteren. Later was Klok ook voor mijn allergisch geworden huid ideaal, omdat het zo neutraal is! Nu voor het eerst via de Klok website besteld, 'onze' Jumbo verkoopt het helaas niet meer. Handig dat jullie xxl dozen hebben! Ook weer gunstiger voor het milieu. Jullie verdienen een grote pluim omdat jullie al zo lang geleden, toen er nog nauwelijks over werd geschreven in de doorsnee krant, een milieuvriendelijk produkt gingen maken.

Super waspoeder

Deze waspoeder van klok is zeer zuinig in gebruik door zijn fijne structuur van korrel en wat voor ons zeer belangrijk is onze wasmachine blijft schoon, hij draait wel 4 tot 5 keer per dag . Ben er heel blij mee. Vriendelijke groet wellness Rijswijk

Correct bedrijf

Er was iets fout gelopen met de inhoud van mijn bestelling, maar van zodra ik jullie daarvan op de hoogte heb gesteld hebben jullie meteen actie ondernomen om het ontbrekende na te sturen, waarvoor dank. Een dergelijke klantvriendelijkheid zal zich zeker vertalen in succes voor het bedrijf. Ik ben in ieder geval fan. Vriendelijke groeten, Marc

Betrouwbaar & duurzaam

Al jaren een betrouwbaar merk, gewoon goed!

heerlijk wasmiddel

heel fijn wasmiddel zowel de kleur als de witte. en bijzonder fijn dat het ecologisch is.

Erg goed en zacht voor de huid

D.m.v. een winactie kennisgemaakt met het merk Klok. Ik was enorm verrast, o.a. hoe mooi wit de witte was blijft. Het is wel even wennen dat er geen geur is na het uit de wasmachine halen, maar dat is slechts even wennen. Voor mijn gevoelige eczeemhuid veel beter. Ook de allesreiniger is niet agressief voor mijn handen en maakt goed schoon, net zoals het afwasmiddel. Ik ben helemaal om en echt fan geworden van het merk Klok. Enige minpuntje dat niet alle producten in de supermarkt verkrijgbaar zijn. Meer naamsbekendheid/reclame zou het merk Klok zeker verdienen.

Super schoon

Super wasmiddel wast goed schoon en is goed voor het milieu

Snel en kwaliteit

Bedankt voor de super snelle levering en kwaliteits producten.

Al meer dan 40 jaar mijn vaste waspartner voor bonte en witte was!

Wast schoon, ruikt lekker en geen onnodige toevoegingen. Sinds kort gebruik ik ook Klok- schoonmaakmiddel.

Goede producten en snelle levering!

Ik gebruik al 40 jaar Klok wasmiddel enz. Maar is in minder winkels verkrijgbaar dan voorheen. Vandaar maar besteld.. je moet wel veel kopen om geen verzendkosten te hoeven beteken , maar dat is ook wel logisch en duurzamer.

Wast goed schoon!

Ik heb de Klok kleur XXL waspoeder besteld vanwege de exceem gevoelige huid van mijn zoon. Wast goed schoon! Wat ik jammer vind aan de verpakking, is dat deze niet hersluitbaar is. (of ik doe iets verkeerd☺️). Anders waren het 5 sterren geweest.

Wast geweldig schoon, heeft geen akelige geur,

De witte was wordt heel schoon, de bonte was blijft op kleur, en de wc-reiniger doet zijn werk zeer goed. Ook de tabletten voor de afwasmachine geven een geweldig resultaat. Geen schade aan glaswerk, zelfs oud glaswerk wordt weer als nieuw.

Bevalt zeer goed. Geen allergische reacties.

Ja zeer tevreden met het product goed voor de natuur en voor ons zelf

Prima wasmiddel zonder parfum,maakt goed schoon ook op lagere temperaturen

Begruik al een paar jaar het wasmiddel, langzaam aan zijn we ook met afwasmiddel over aan het gaan, vaatwasblokjes wat duurder dan we gewend zijn maar dan heb je ook wat! Ben zo blij met hun producten!

Beste wasmiddel voor wasbare luiers

Naar ervaring is dit echt het beste wasmiddel voor wasbare luiers. Vanuit zelf wasmiddel maken ben ik een paar jaar geleden toch overgegaan op wasmiddel kopen. Deze bevalt veruit het best. Geen huidirritaties bij ieder gezinslid en de was wordt goed schoon en ruikt natuurlijk fris. Ik ben fan en wil niet anders.

Super goed

Daar ik allergisch ben voor verschillende dingen waaronder parfum en geurstoffen ben ik erg blij dat ik klok heb leren kennen mijn was en afwas is piccobello

Prima, snel en goed

Snelle levering en alles goed en veilig ingepakt.

Munsterstraat 2 A

7418 EV Deventer

Over Klok-eco.nl

Klok staat al meer dan 100 jaar voor hoogwaardige, duurzame was- en schoonmaakmiddelen uit Nederland. De producten zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en een beter milieu. Aan de recepturen zijn geen parfums en kleurstoffen toegevoegd waardoor de kans op een allergische reactie zeer beperkt is. KLOK-producten zijn gecertificeerd met het EU Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic (samenwerking tussen astma- en allergieorganisaties). Klok producten vind je in de meeste supermarkten, maar zijn daarnaast ook online te bestellen in onze eigen webshop: klok-eco.nl