Klok producten werken perfect en worden goed verdragen: heel blij mee!

Klok producten zijn perfect en heel betaalbaar. Maken prima schoon. Enorm pluspunt: de producten van Klok worden goed verdragen bij huid- en longproblemen en allergieën. Heel blij mee. Tip: probeer ze voordelig uit met de Klok-box.

Veel beter dan Mother’s Earth..

Veel beter dan Mother’s Earth..

Voorraad weer aangevuld

Zo we kunnen er weer tegenaan. Blijft een topproduct het waspoeder.

Zeer fijne producten ben fan van de vaatwastabletten doet z’n werk erg goed toilet reiniger gebruik ik ook nu

Al jaren vaste wasmiddel

Ik gebruik de Klok Kleur poeder al jaren voor ons gezin. De kinderen hebben eczeem en daarom wil ik geen wasmiddel met parfum. Ook voor de hele vieze (luierwas) is het effectief.

Super fijn en goed schoon wassend!

Zuinig in gebruik, geen synthetische geuren, goed schoon en geen belasting voor het milieu. Wat wil je nog meer!?

zo als het hoort

als iedereen het zo doet, ziet de wereld er weer schoner uit.

Doet wat het belooft.

Duidelijke website, goede product beschrijving, correcte levering. Kan nog niet echt over de producten oordelen omdat ze ik ze pas gebruik.

Doet wat het moet doen!

De vaat/was wordt schoon; zonder (prikkelende) parfumgeurtjes. En fijn dat het een eco-label heeft!

Prima wasmiddel al 35 jaar op zijn minst gebruik ik het voor de was

Helemaal goed en bovendien blijkt poeder beter te zijn voor de machine, Ik gebruik ook klok afwasmiddel al heel erg lang en ben daar ook tevreden over.

Fijn wasmiddel voor de babykleding

Goed product, zeker voor babykleding. Snel geleverd en een leuke welkomsactie. Top!

Klok klopt!

Vind maar eens een wasmiddel waarbij je was en schoon is en je huid in een zen-stand blijft. Dat klok nog maar lang door mag blijven tikken!

Fijne producten!

Ik had een Klok box besteld om de producten uit te proberen. Kan alle andere merken producten zonder parfum niet verdragen aan de huid. Over de Klok producten ben ik zeer tevreden ...maakt kleding goed schoon en zelfs zonder wasverzachter is de kleding zacht. Ook het afwas en schoonmaakmiddel maakt goed schoon en na gebruik geen droge handen meer. Dus heel tevreden met Klok producten die ook nog eens goed voor het milieu zijn....win-win.

goede producten

al jaren gebruik voor afwas en de was de klok producten zeer tevreden

Bestelling gedaan en de volgende dag in huis, top

super

Mooie produkten, snel geleverd zoals altijd

Gewoon goed!

Vanwege een gevoelige huid van mijn vrouw en dochter, overgestapt naar Klok en gebruik het nu al jaren naar alle tevredenheid.

Geweldig….!

Geweldig….!

Fris, schoon en geen allergische reactie meer!

Dankzij Klok een einde aan mijn zoektocht en ‘ ‘ ‘ gewoon een schone was

goed voor mijn en goed voor de leefomgeving

Bestel wasmiddel (kleur vloeibaar, wit poeder) vaatwasmiddel en schoonmaakmiddelen allemaal bij klok. Prima producten voor een redelijke prijs. Doen hun werk zoals je mag verwachten.

Zeer klant vriendelijk.

Heel goede dienst verlening en goede kwaliteit van de producten.

Topper!

De Klok afwasmiddel die ik had besteld werd toch wel redelijk snel geleverd. Ik ben zeer tevreden!!

Heel prettig!

Jammer genoeg had er iets gelekt in de doos met waspoeder en afwasmiddel en zo maar na een telefoontje en een fijn gesprek is het prima opgelost door vervanging. Heel erg bedankt.

Al 55 jaar favoriet.

Tevreden

Heel tevreden met de producten

Munsterstraat 2 A

7418 EV Deventer

Over Klok-eco.nl

Klok staat al meer dan 100 jaar voor hoogwaardige, duurzame was- en schoonmaakmiddelen uit Nederland. De producten zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en een beter milieu. Aan de recepturen zijn geen parfums en kleurstoffen toegevoegd waardoor de kans op een allergische reactie zeer beperkt is. KLOK-producten zijn gecertificeerd met het EU Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic (samenwerking tussen astma- en allergieorganisaties). Klok producten vind je in de meeste supermarkten, maar zijn daarnaast ook online te bestellen in onze eigen webshop: klok-eco.nl