Fijne producten voor was en afwas, keurig geleverd

Elke levering was in orde, ook nu weer. Duidelijke productinformatie is voor mij heel belangrijk. Goed opgestelde site. Ik kan KLOK alleen maar aanbevelen.

Mijn was is nog nooit zo wit geweest.

Al jaren gebruik ik klok voor mijn witte was. Zit in de zorg en draagt veel witte kleding. Heb al aan veel collega’s KLOK wasmiddel geadviseerd omdat ze mijn witte kleding zo helder vinden. Voor mij niets anders meer.

Snel besteld, snelIn huis!

Ik heb twee van die super-vezeldoekjes (the best ever!) besteld samen met afwasmiddel (ik gebruik het voor het hele huis, niet alleen de vaat) en wc-reiniger. Het bestellen ging prima en ik had het de volgende dag al In huis!

Schoon zonder parfum.

Wat fijn dat ik bij jullie terrecht kan voor alle schoonmaakproducten die ik nodig heb . Alle parfums en linoleel houdende producten zijn voor mij verboden. Klok is voor de was ,de afwas, en de schoonmaak het product dat ik veilig kan gebruiken.

Heerlijke schone was zonder kunstmatige geuren

Klok wast erg schoon, vlekken gaan er goed uit.

Prima produkt voor redelijke prijs

Vanwege mijn parfum allergie hebben wij diverse wasmiddelen producten uitgeprobeerd. Hierbij viel ons op dat klok het relatief gezien het beste scoorde vooral op kleur vastheid van de was. Alleen jammer dat u geen fijnwasmiddel heeft

Top producten, uitstekende prijs-kwaliteit

Top producten, werking is uitstekend en prijs is goed in verhouding. Ik zou het iedereen aanraden!

Uitstekend en vertrouwd waspoeder

Uitstekend en vertrouwd waspoeder, wat ik al jaren gebruik. Wast lekker schoon en fris ruikend (geen vreemde waspoeder lucht of andere luchtjes), geen jeukende kleding of rode vlekken op de huid. Heel goed zuinig te gebruiken.

Goed produkt

Via mijn zus aanbevolen die er al jaren mee wast.Een zeer goed produkt met geen toevoegingen.

super wasmiddel snel besteld

Fijn wasmiddel, we hebben nog geen winkel gevonden die de xl verpakkingen heeft dus vandaar online! Pakket werd door DHL wat hardhandig (gedeukt) geleverd, maar dat ligt niet aan klok.

Snelle, correcte en tijdige levering zoals voorzien.

Uitstekend….!

Uitstekend….!

Prima wasmiddel.

Ik gebruik het al jaren.

Super fijn wasmiddel

Ik was al een tijdje met Klok waspoeder, omdat vloeibaar wasmiddel zeepresten in onze wasmachine achterlieten. En ben zeer te vreden dat Klok waspoeder dit niet heeft. Wel ander waspoeder nog geprobeerd, maar daar was ik ontevrede over (geur, vlekken ect). Sinds kort heb ik groot verpakkingen 'ontdekt', uit frustratie dat iets alweer op was. Mega blij dus met de optie van dit voordelige giga pak. Enige nadeel van Klok is bij de kleinverpakking die 'nieuwe' sluiting. Ik vind de oude fijner met het eruit scheppen en sluiten van de deksel. En heb dus al jaren die oude verpakking bewaard waarin ik het wasmiddel overgiet. Een mooi bewaarblik met deksel die vastblijft hangen als je het opend. Zou een geweldige toevoeging op de website zijn.

Alles parfumvrij, echt geweldig!

Ik gebruik jaren verschillende producten van Klok. Ik ben er zo blij mee

Bewust leven dus ook bewust wassen en schoonmaken

Ik vind het belangrijk om naast een schoon huis en schone kleding ook aan ons milieu te denken, teveel afval en foute stoffen in het water willen we natuurlijk niet. De producten bevallen mij goed, is zacht ook voor je handen. Al ben ik qua wc reiniger er nog niet helemaal over uit.

Eenvoudig goed kwalitatief

In zoektocht naar parfumvrije producten kreeg ik jullie merk aanbevolen. Na uittesten via jullie testbox(wat supermakkelijk is als je nog op zoek bent) heb ik ervaren dat jullie producten heel gebruiksvriendelijk zijn en aangenaam in gebruik.

Heel tevreden met het resultaat

Omdat onze dochter allergisch is voor parfum zijn we Klok wasmiddel gaan gebruiken. Nu gebruik ik het voor het hele gezin. Vloeibaar voor sport en tere was en de waspoeder voor de was op 40 graden. Ondanks dat er geen parfum in zit, ruikt de was fris en het wordt schoon. Ik wil niets anders meer!

NOG NIETS ONTVANGEN

Ik was de hele dag thuis, 's middags zat ik naast de deur, maar DHL zegt doodleuk dat ze mij gemist hebben, maar er is helemaal niemand langs geweest.

Klok geeft prima resultaat,is duurzaam en betaalbaar

Klok wasmiddel en afwasmiddel gebruik ik al langer met goed resultaat. Probeer nu het schoonmaakmiddel.

Goed product en snelle levering

Was al jarenlang met Klok. Nu voor 't eerst in grote verpakking laten leveren door Klok-eco.nl. Eenvoudig te bestellen en zeer snel geleverd! Dit ga ik zo vaker doen!

Heel fijn

Ik gebruik Klok al jaren vanwege het feit dat er geen parfum aan is toegevoegd en het eco is. We hebben gevoelige huidjes en het gebruik van Klok bevalt erg goed. We krijgen er zelfs de wasbare luiers goed mee schoon.

Super product en suoee snelle levering

Ik had het pakket binnen een dag thuis en ben heel eeg tevreden met het wasmiddel. Mag als een van de weinige gebreukt worden voor wasbare luiers.

Verzendkosten worden niet genoemd

De verzendkosten van 5,95 worden op de site niet genoemd. Tijdens het betalen heb ik het bedrag niet op tijd gezien. Daarom direct een mail gestuurd om de order te annuleren. Deze werd te laat gelezen, waardoor de verzending al verstuurd was.

Stralende witte was

Heel blij met dit wasmiddel voor mijn witte was. Heel blij dat het biologisch afbreekbaar is. Snelle levering

Munsterstraat 2 A

7418 EV Deventer

Over Klok-eco.nl

Klok staat al meer dan 100 jaar voor hoogwaardige, duurzame was- en schoonmaakmiddelen uit Nederland. De producten zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en een beter milieu. Aan de recepturen zijn geen parfums en kleurstoffen toegevoegd waardoor de kans op een allergische reactie zeer beperkt is. KLOK-producten zijn gecertificeerd met het EU Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic (samenwerking tussen astma- en allergieorganisaties). Klok producten vind je in de meeste supermarkten, maar zijn daarnaast ook online te bestellen in onze eigen webshop: klok-eco.nl