Mijn vrouw gebruikt al jaren

Bestelling in goede orde en op tijd ontvangen

Kwaliteit van geleverde produkten nog niet kunnen beoordelen.

Slecht tnt alleen een mail dat de bestelling ontvangen Dit was woensdag het is nu zondag

Er wordt gezegd dat je bestelling er binnen 24 uurkan zijn als je het voor een bepaalde tijd besteld en anders de volgende dag Ps de produkten zijn wel goed

Levering van het product gedaan zoals beloofd. Klok waspoeder wordt zeer gewaardeerd.

Een fijn en goed product

Een hele goede ervaring !

Snelle bezorging

Beste keus ivm milieu

Mijn bestelling en levering verliep soepel.

Zeer snel van bestelling naar verzending

Tevreden

Al jaren trouwe klant

Ik koop al jaren de grootverpakking van het wasmiddel hier. Heel fijn en voordelig. Altijd heel snel geleverd!

Wij hebben Klok gekocht omdat een gezinslid niet tegen parfum en kleurstoffen kan.

Kan ik niet, omdat we het nog te kort gebruiken

Alles zo in huis

Veel besteld, snel in huis

Fijne producten, snel geleverd

Blij met de fijne producten en de snelle levering hiervan!

Volgende dag geleverd

Prima site. Bestelling werd gelijk de volgende dag geleverd.

Vaatwastabletten werken ook bij lage temperatuur

Eerlijk

Eerlijk, prima producten!!

Fijn wasmiddel

Wast goed schoon en is relatief goedkoop. Waar wat mij betreft het beste van alle ecologische wasmiddelen

Bezorging DHL dik onvoldoende, producten prima.

Bezorging DHL volgens mail op zaterdag tussen 10.00 en 15.00 uur, niets ontvangen en geen verder bericht. Maandag mail dat bezorging plaats zou vinden weer niets ontvangen. Dinsdag eind van de ochtend bericht dat bezorger onderweg is en pakket eindelijk afgeleverd rond 14.00 uur. zonder een bericht van oorzaak vertraging. Zou u tevreden klanten wil behouden moet klok-eco.nl eens nadenken over een andere pakketdienst bezorger om onnodig thuisblijven te voorkomen.

Snel geleverd, prima producten

Fijne box met handige producten. Ik zie aanbiedingen graag tegemoet

Product is prima, verpakking minder

Ik gebruik al jaren klok eco waspoeder, en kocht daarom een XL verpakking via de site. Helaas was het pak gescheurd toen ik het pakket openmaakte. Op mijn klacht daarover (reply op bestelling-mail) heb ik nog geen reactie gehad. Zou liever hebben dat de XL verpakking ook in de supermarkt verkrijgbaar is.

Wij gebruiken het wasmiddel al jaren en zijn dik tevreden!

Bijdragen aan duurzaamheid

Ik word steeds bewuster dat kleine druppels een stroom maken. Dus probeer ik in ons huishouden langzaam de voordelen van ecologische afbreekbare producten te introduceren.

Uitstekende service

Bij de bestelling te weinig geleverd, 1 mailtje en de volgende dag de aanvulling geleverd, top service

ik ga het niemand aanbevelen om via klok/eco.nl te kopen want ik vind dat je klok gewoon overal in de winkel moet kunnen kopen. Maar helaas is daar met het verdwijnen van de coop in ons dorp een einde aan gekomen. Vandaar deze noodactie. Ik was al 40 jaar met klok en wil niets anders! Dat kan ik mensen dus zeker aanbevelen.

Hele fijne eco producten!

Vlotte levering. Waspoeders zijn heel prettig en wassen goed schoon. Andere producten zijn ook top. En prijzen op de eigen site voordelig.

Munsterstraat 2 A

7418 EV Deventer

Over Klok-eco.nl

Klok staat al meer dan 100 jaar voor hoogwaardige, duurzame was- en schoonmaakmiddelen uit Nederland. De producten zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en een beter milieu. Aan de recepturen zijn geen parfums en kleurstoffen toegevoegd waardoor de kans op een allergische reactie zeer beperkt is. KLOK-producten zijn gecertificeerd met het EU Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic (samenwerking tussen astma- en allergieorganisaties). Klok producten vind je in de meeste supermarkten, maar zijn daarnaast ook online te bestellen in onze eigen webshop: klok-eco.nl