Makkelijk bestellen en snel geleverd. Helaas doos bij aankomst gescheurd maar alles zat er nog in.

Dit is mijn tweede bestelling. Ook weer perfect uitgevoerd.

Naast was producten die al jaren gebruik nu eenzijdig gezegd voordeel pakket besteld om te kijken of die producten ook gaan bevallen.

goede producten

Al jaren wil ik niet anders dan de wasmiddelen van Klok. Heel tevreden over. Geen parfum, ecologisch, handige verpakking en betaalbaar. Deze keer de xxl verpakkingen via Klok-eco.nl besteld. Snel geleverd.

Fantastisch dat ik het bestelde heb gekregen ondanks fout van DHL

Door fout van DHL was ik niet thuis bij aflevering. Heb het bestelde na 4 dagen toch ontvangen ondanks dat het 1e pakket nog niet was geretourneerd door DHL aan Senzora

Heel erg goed.

Wasmiddel wast goed schoon, nog even afwachten of het voor mijn huid goed is zonder alle overbodige en irriterende middelen. Nog bedankt voor het nasturen van het maatschepje !

Alles in orde

Alles netjes en op tijd geleverd

Snelle bevestiging van de bestelling en zeer snelle levering.

Omdat ik geen Klok-artikel meer kan krijgen in de plaatselijke supermarkten is dit een prima alternatief.

goed voor milieu, pakken gaan slecht open, zonder maatlepel, pas 1 x gewassen

kreeg de pakken niet goed open. daarom gaan ze niet goed dicht en heb ik wat om de dozen moeten doen om ze af te sluiten. ook zat er geen maatlepel/beker bij. 1 x mee gewassen dus daar is niet veel over zeggen. fijn dat t niet zo slecht voor t milieu is.

De prijs kwaliteit verhouding is goed

Het duurt vrij lang voordat een product in de winkelwagen zit. De wasresultaten zijn goed, ook bij lage temperaturen

Uitstekende producten

Wij gebruiken al jaren de Klok waspoeders en afwas. Sinds kort ook de toiletreiniger. Tot grote tevredenheid.

geweldig

Klok eco vaatwastabletten is zeer goed voor de afwasmachine en het is geur vrij. ga zo verder.

Geurloos

Door mijn astma ben ik zeer gevoelig voor luchtjes.

goede producten die minder milieubelastend zijn

qua werking kan ik geen verschil merken tussen Klok en andere bekende AA-merken. Dus dan beter de duurzame keuze. En rechtstreeks bij de producent bestellen in grotere aantallen voorkomt gesleep op de fiets.

Prima product, redelijke prijs

Wij gebruiken dit wasmiddel al lang. Voor een goede prijs te koop bij onze Jumbo. Echter al even uit het schap verdwenen. Nu online besteld in groter pak, maar vergelijkbare prijs. Ik kreeg geen mail met bevestiging van mijn bestelling, waardoor ik even twijfelde of alles goed gegaan was. De producten werden echter vlot bezorgd.

Efficient, duidelijk, zorgvuldig en volledig in zijn info-verschaffing

Komt de zaken nauwgezet na hetgeen wordt geduid in de site m.b.t. het product. Dat geeft de client vertrouwen.

Met klok prima

Van DHL nog niets gehoord. Nu vrijdag 19 augustus. Niet fijn.

Snel en correct geleverd

Klok is een fijn wasmiddel en gebruiken het al jaren.Perfekt.

Weet ik nog niet

Ik heb het product net binnen en nog niet lang genoeg geprobeerd om het te beoordelen.

Gebruik het al jaren.

Milieu vriendelijk en geen geur gelukkig.

Wat ik wel vervelend vond, dat er niet direct een melding binnen kwam, via de mail, dat de bestelling was binnen gekomen en de Betaling was gelukt

Wast goed en geen geheim wat voor stoffen er in zitten i.v.b. met mijn allergie

Mijn ervaring is dat het duidelijk is wat voor stoffen erin zitten i.v.b. met mijn allergie . Zo weet ik dat ik het was poeder voor de witte was wel veilig kan gebruiken maar degene voor de bonte was niet. Er blijven altijd resten van een wasmiddel in het goed achter die juist bij allergie mee gaan spelen zeker nu wasmachines afgesteld zijn om weinig water te gebruiken. Soms staat er op producten allergeen vrij wat grote onzin is want ieder mens is voor andere stoffen allergisch ,dat is persoonlijk verschillend Aanduidingen als Europees goedgekeurd is dus ook onzin men moet weten of de stof geschikt is voor de persoon . Het niet vermelden is dus een ramp op zich voor mensen die erg allergisch zijn ,dus ben ik enorm blij met de duidelijkheid

Super snel geleverd

Weet het iet net binnen

H

Prima en snelle service

Snel besteld en snel geleverd

Fijne wasmiddelen zonder parfum. Het is moeilijk om voor mensen die allergisch zijn voor parfum zijn goede ecologische parfum vrije was en reinigingsproducten te vinden die ook nog eens goed wassen.

Munsterstraat 2 A

7418 EV Deventer

Over Klok-eco.nl

Klok staat al meer dan 100 jaar voor hoogwaardige, duurzame was- en schoonmaakmiddelen uit Nederland. De producten zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en een beter milieu. Aan de recepturen zijn geen parfums en kleurstoffen toegevoegd waardoor de kans op een allergische reactie zeer beperkt is. KLOK-producten zijn gecertificeerd met het EU Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic (samenwerking tussen astma- en allergieorganisaties). Klok producten vind je in de meeste supermarkten, maar zijn daarnaast ook online te bestellen in onze eigen webshop: klok-eco.nl