Fijne overzichtelijke site met mooie producten

Heb mijn bestelling gisteren ontvangen dus de producten moet ik nog proberen

snelle levering goed verzorgd

prima verzorgd

goeie kwaliteit zonder flauwekul en vriendelijk geprijsd.

Helaas zijn deze goede producten slecht verkrijgbaar, ook in de grote stad. Mondjesmaat en weinig zichtbaar in het schap.

Nog niet geleverd

Op uw site geen mogelijkheid om op een servicepunt te laten bezorgen. Dat betekent dat de bezorging eerst twee keer voor niets moet komen en dan naar servicepunt gaat. Dus ik wacht nog in spanning af. Vriendelijke groeten

Schoon en duurzaam

Ik ben tevreden met de Klok afwasmiddel. Tegenwoordig probeer ik zo milieu- en prijsbewust mogelijk inkopen te doen. Tot mijn verrassing voldoet Klok daaraan. Het wast schoon, is zacht voor de handen en heeft een vriendelijke prijs.

Prijskwaliteit, voordelig en prima product.

Goed product, voldoet aan de beschrijving.

Geweldig!

Binnen een dag alles in huis Super!

Snel geregeld bestelling was volgende ochtend in huis

Goed geïnformeerd en snel geleverd.

Op 3/7 besteld niks ontvangen

Niks ontvangen

Goed product

Ik heb het opnieuw besteld, omdat ik het heerlijk vind, mijn was word prima schoon en het belangrijkste het stink niet naar de vreselijke geurtjes die men in vele merken duwt, dit is gewoon een product die doet wat ie moet doen.

Makkelijk bestellen en snelle levering

Het staat duidelijk aangegeven op de website wat wat is. Binnen 24 uur geleverd en een prima product

Ik ben zeer tevreden.

Ik ben zeer tevreden over de producten van Klok. Milieuvriendelijk en alles wordt goed schoon.

Al jaren super fan van Klok!

Vanaf het eerste moment dat ik Klok gebruik( al vele jaren geleden) ben ik super fam van Klok. Goed voor het milieu, steeds schone was en ook het feit dat het geen geur achterlaat op het gewassen goed vind ik zo fijn. En een nederlands product. Think global buy local en zorg dat MoederAarde geen belasting ervaart vanwege je keuze. Nou, KLOK dus!

top, wast heerlijk schoon en fris en goed voor de omgeving!

Top,wast heerlijk schoon en fris en goed voor de omgeving

Als we geen jeuk willen hebben ,moeten we klok kopen

Erg exzemige huid ,dus geen parfum of scherpe chemische troep

Gelikt schoon en niet duur.

Klok zorgt optimaal voor onze was; Gelikt schoon, perfect fris en uiteraard, beter voor het milieu !!

Jeukvrij schone kleren kunnen dragen!!

Wegens meerdere contact allergieën op zoek naar een veilig wasmiddel. Het middel wat erom bekend staat dat het ‘speciaal voor mensen met allergieën en een gevoelige huid’ is stopt er toch nog benzoaten (conservering) in. Klok niet. Echt parfum- en benozatenvrij! Dankzij Klok een schone was en een jeukvrij leven! Wat een rust.

Geweldig product

Erg blij dat ik KLOK heb leren kennen. Door het wasmiddel geen exceem meer op de huid.En de vaatwastabletten zijn helemaal geweldig. Geen geurtjes meer in mijn plasticbakjes. Lekker natuurlijk en duurzaam.

Klok producten zijn voor mij de beste. No nonsense. Betaalbaar en duurzaam. Erg tevreden. Al jaren.

Onderstaand verhaal is waar ..!!!!zegt genoeg

Sinds het jaar 1974 in de vorige eeuw…! Gebruik ik nog steeds KLOK Momenteel leven we in zo rare wereld… dat alles veranderd, ook de winkels waar ik kom . Dan is het niet te koop …. !! Dan ga ik naar Google zoek het op, en heb een bestelling gedaan bij jullie. Vriendelijke groetjes

Makkelijk en snel

Het bestellen was super eenvoudig en eea werd de volgende dag geleverd

Zie hieronder

Ja het werkt uitstekend, en voor mij als Asma patiënt heel belangrijk dat er geen geur is aan het middel.

Gewoon goed

Een aantal producten besteld ivm nodig. Vetrouw inmiddels op de kwaliteit, de ervaring, en daarom een bestelling geplaatst. De verzending was snel, had niet gehoeven maar snel. Nu aan het experimenteren met soda om kosten te besparen. We gaan t zien.

Snelle levering. Kwaliteitwasmiddel en niet duur

Alles was netjes verpakt en snel geleverd. Het was en schoonmaakmidd4l ruikt heel neutraal en niet opdringerig.

Munsterstraat 2 A

7418 EV Deventer

Over Klok-eco.nl

Klok staat al meer dan 100 jaar voor hoogwaardige, duurzame was- en schoonmaakmiddelen uit Nederland. De producten zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en een beter milieu. Aan de recepturen zijn geen parfums en kleurstoffen toegevoegd waardoor de kans op een allergische reactie zeer beperkt is. KLOK-producten zijn gecertificeerd met het EU Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic (samenwerking tussen astma- en allergieorganisaties). Klok producten vind je in de meeste supermarkten, maar zijn daarnaast ook online te bestellen in onze eigen webshop: klok-eco.nl