100 procent tevreden

zijn al jaren tevreden met klokproducten. snelle en correcte bediening van zeer gewaardeerde wasproducten.

Kan niet beoordelen want heb nog niets ontvangen

Zeer snelle levering, prettige producten Is het ook mogelijk om plasticvrij te leveren?

Snel, sneller, snelst

De bezorging was er zo snel, dat heb ik nog nooit meegemaakt. De producten zijn top. Maken goed schoon en geen vervelende zaken als eczeem en huidirritatie.

slecht verpakt

melding gemaakt dat mijn bestelling beschadigd is, tot heden nog niks gehoord

Uitstekend schoonmaakmiddel

Fijn zonder geurtjes en niet plakkerig. Je gebruikt het met plezier.

Geen overheersrnde luchtjes

Prima geregeld

Snelle levering. Ook goede communicatie met klantenservice. Top!

Geweldig, vooral voor mensen met psoriasis

Ik gebruik Klok-eco al meer dan 40 jaar. Doordat mijn man psoriasis had, zijn we op zoek gegaan naar waspoeder wat hij kon verdragen. Waar hij geen uitslag van kreeg. Er zit een natuurlijke wasverzachter in en dat is mooi meegenomen. Ik kan het iedereen die huidproblemen heeft aanbevelen

• • • • •

zoals altijd perfecte service :)

Perfecte service. Snel en volledig geleverd.

Geweldige producten

Mijn dochter die allergisch is voor parfum, limonene, linanool reageert totaal niet op jullie producten ! Oef. Blij dat ik ze gevonden heb.

Bestelde producten de volgende dag in huis

Overzichtelijke site, goede producten, snelle levering. Minpuntje: de verzendkosten zijn redelijk prijzig naar België. Verder helemaal prima.

Wast uitstekend

Goed voor het milieu

Zeer snelle levering

Handig, omdat we proberen te vermijden nog bij grotere supermarkten naar binnen te gaan. We zijn tegen fascisme (handhaving op basis van onkunde) en tegen slavenmaskers. En zo kunnen we toch op een gemakkelijke en snelle manier vele (dagelijkse) boodschappen binnenhalen.

snelle levering maar geen antwoord op vraag

de webshop is snel. Sommige artikelen staan er dubbel in, maar in ieder geval met dezelfde prijs. Producten werken net zo goed als reguliere schoonmaakartikelen. Vooraf had ik een vraag gesteld voor advies om ook een schoonmaakmiddel voor natuursteenvloeren. Maar net als veel andere bedrijven werd dat straal genegeerd.

Voor de was gebruik ik alleen de producten van Klok. Zowel de poeder als vloeibaar. Het resultaat is altijd goed. Als wasverzachter gebruik ik een klein scheutje natuurazijn. Meestal bestel ik online. (levering is altijd supersnel) maar ik koop Klok ook bij de AH als het in de reclame is. De afwastabs zijn ook heel fijn. Het vloeibare afwasmiddel is zacht voor je handen maar in mijn beleving ook iets minder geconcentreerd. Online kun je nu ook makkelijk vloeibare zeep en soda meebestellen. Minpuntje: In de omschrijving meld ik altijd dat ik graag 2 maatschepjes wil... maar dat lijkt niet door te komen. Verder heel tevreden.

Prima producten

Ik gebruik de Klok hand-afwasmiddelen en de allesreiniger. Vooral heel tevreden over de laatste. Het afwasmiddel extra care mag van mij iets 'vloeibaarder', maar alle producten doen hun werk heel goed en mijn handen blijven eczeemvrij!

Bijna perfect

Mijn bestelling ontving ik vlot, alleen mijn vraag om een maatschepje bij mijn bestelling is kennelijk niet gezien. Terwijl deze vraag zelfs als opmerking op de pakbon en de factuur staat

PRIMA

Jammer dat KLOK in zo weinig winkels wordt verkocht.

Een zeer betrouwbaar bedrijf

Een zeer snel en correct bedrijf wat de verzending de zelfde dag na bestelling nog verstuurd.Super!!!

Lekkage vloeistof

De doos met 13 plastic flessen klok eco werd ondersteboven geleverd. Doordat de doppen niet goed vast gedraaid waren ontstond er lekkage in de doos. Ik moest alle flessen apart schoonmaken. Vlekken van de vloeistof op het marmoleum. Niet blij dus.

helemaal goed

Snel bezorgd en duurzaam verpakt

Blij met de grootverpakkingen Klok. Duurzaam verpakt zonder plastic en snel bezorgd.

Munsterstraat 2 A

7418 EV Deventer

Over Klok-eco.nl

Klok staat al meer dan 100 jaar voor hoogwaardige, duurzame was- en schoonmaakmiddelen uit Nederland. De producten zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en een beter milieu. Aan de recepturen zijn geen parfums en kleurstoffen toegevoegd waardoor de kans op een allergische reactie zeer beperkt is. KLOK-producten zijn gecertificeerd met het EU Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic (samenwerking tussen astma- en allergieorganisaties). Klok producten vind je in de meeste supermarkten, maar zijn daarnaast ook online te bestellen in onze eigen webshop: klok-eco.nl