Wil niet anders

Zeer fijn wasmiddel, goede prijs en snel geleverd.

Prima producten.

Wasmiddelen wassen heel goed schoon. Eerst een pakket gewonnen met verschillende producten. Toen ze op waren meteen nieuwe besteld.

Snelle levering van kwaliteitsprodukten

Wassen en poetsen met goed werkende producten die rekening houden met de gevoelige en allergische huid maar ook met het milieu. Pluspunt is zeker de vriendelijke klantendienst die achteraf (op vraag) nog maatschepjes heeft opgestuurd. Ik ben fan!

Helemaal top!

Makkelijk om te bestelle. Supersnel in huis.

Het wassen met klok eco is goed.

Alleen de beloofden kortingen blijven nog steeds achterwegen.

De zending ziet er goed uit.

Verder moet ik ervaren hoe de producten werken.

Goed product zonder onnodige toevoegingen

Goed voor huid en milieu!

elke keer een schone was

Was komt kraakhelder uit de wasmachine

Top product

Ik gebruik klok waspoeder al jaren tot volle tevredenheid. Wast goed schoon, daarbij milieuvriendelijk en prettig geprijsd. Ook klok afwasmiddel is fijn in het gebruik. Klok producten zijn niet in alle winkels verkrijgbaar, dus ik bestel online. Makkelijk te bestellen, snelle levering. Al met al een zeer tevreden klant.

Fantastische milieuvriendelijke producten die ook nog eens gewoon fris ruiken

Mag vanwege mijn allergie alleen producten gebruiken zonder zeep, parfum of alcohol. KLOK voldoet hieraan.

Prettig

Fijne producten, snelle levering en vriendelijk voor de huid!

Prima spul zonder chemische troep

Wc reiniger en allesreiniger werken goed. Ruikt fris zonder overdreven geur. Fijn dat het minder belastend voor het milieu is dan de meeste andere schoonmaakmiddelen.

Echt zuivere schoonmaakmiddelen zijn van Klok

Wij zochten lang naar schoonmaak- en wasmiddelen zonder geur. Mijn vrouw heeft aangetaste slijmvliezen en kan absoluut niet tegen toegevoegde geuren in huis en in kleding. Die zijn haast niet te vinden, maar Klok heeft ze gelukkig wel. Helaas staan niet alle Klok producten in de supermarkt, maar via deze site worden ze snel geleverd.

Topproducten voor als je perubalsemallergie hebt! Een unicum!

Topproducten voor als je perubalsemallergie hebt! Een unicum! Het is niet eenvoudig om goede volledig perubalsemvrije producten op de markt te vinden. Ik beveel Klok aan al mijn perubalsem allergische klanten aan. Dank! Blijf bestaan aub.

Heb zeer goed ervaring met Klok.Eco wasmiddel. Er zit geen parfum of kleurstof in. Als ik het heb besteld wordt het snel geleverd. Hartelijk dank daar voor. De was wordt er ook heel goed schoon van. Vlekken worden ook goed verwijderd.

top!

zeer snelle bezorging!!!

goed en snel

de dienst is goed en snel. tot de volgende keer

Prima product

Wat kun je zeggen over waspoeder en vaatwastabletten? Het product is goed. De komt er schoon uit en ik krijg geen uitslag van de samenstelling van deze waspoeder. Overigens is de bezorging snel en zonder moeite verlopen.

Snelle bezorging

Goed produkt

snelle afhandeling bestelling

producten gebruik ik al sinds de jaren tachtig uit vorige eeuw ( betreft wasmiddel) Tevreden over deze producten, vooral ook omdat ze milieuvriendelijk zijn maar bovenal parfumvrij en daarom geurloos.

Dat scheelt zeulen met pakken wasmiddel

Aangezien Picnic geen Klok levert ben ik blij dat ik het op deze manier thuisbezorgd krijg, dat scheelt gezeul. Alleen was op het afschrift niet helemaal duidelijk dat het om Klok ging.

product prima

Het product is prima, maar ik heb wel moeite met de grote hoeveelheid verpakking. Het is te ruim verpakt waardoor er veel vulmiddel wordt gebruikt bij verzending. Ook zijn de vaatwastabletten zelf per verpakking veel te ruim verpakt. Er kunnen 2 verpakkingen in 1 pak. Dit zie ik graag anders.

prima product

ik ken en gebruik deze producten al jaren

Prima hoor !

Na een eerdere positieve ervaring, heb ik weer een box besteld met verschillende producten, aangevuld met soda en toiletreiniger, zodat er geen verzendkosten waren. Ik kan weer een heel tijdje voort met prettige producten.

Tevreden!

Goed werkende website, snelle levering. Was al bekend met de producten van Klok. Deze bevallen uitstekend, eindelijk geen jeuk na met deze producten te hebben gewerkt. Helaas in veel supermarkten niet (meer) verkrijgbaar, met name allesreiniger en afwasmiddel.

Munsterstraat 2 A

7418 EV Deventer

Over Klok-eco.nl

Klok staat al meer dan 100 jaar voor hoogwaardige, duurzame was- en schoonmaakmiddelen uit Nederland. De producten zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en een beter milieu. Aan de recepturen zijn geen parfums en kleurstoffen toegevoegd waardoor de kans op een allergische reactie zeer beperkt is. KLOK-producten zijn gecertificeerd met het EU Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic (samenwerking tussen astma- en allergieorganisaties). Klok producten vind je in de meeste supermarkten, maar zijn daarnaast ook online te bestellen in onze eigen webshop: klok-eco.nl