prima!

Goede kwaliteit en snelle levering!

Goede, duurzame producten voor een nette prijs

Wij gebruiken deze producten nu al jaren en zijn er erg tevreden over!

Prima producten en snelle levering, heel tevreden

Makkelijk en snel bestellen

prima!

Met deze Klok vaarwastabletten wordt de vaat echt schoon.

Tevreden over product en dienst.

Klok wast schoon, milieuvriendelijk, huidvriendelijk. Ik omarm dit product. Prijs bij klok-eco is voordeliger dan in de supermarkt..

Goed product en correcte aflevering

Hoogwaardig en duurzaam Allergisch voor parfums en geurstoffen Beter milieu ook voorstander

Gewoon erg fijn

Gewoon erg fijn

prima producten

ik werk goed met de producten vanwege gevoelige huid

Aangenaam verrast!

Had ik maar jaren eerder geweten hoe fijn en goed deze producten van Klok zijn! Ik ben begonnen met de Klok-box, om te testen hoe het zou bevallen Ik gebruikte eco ballen voor de was, maar het lukte niet goed om het ècht schoon te krijgen Nu gebruik ik Klok waspoeder en het is niet alleen schoon, het ruikt ook heerlijk! Het wasmiddel heb je maar een heel klein beetje van nodig voor een prima schone vaat De allesreiniger lijkt vergelijkbaar met groene zeep, dus prima Over het algemeen erg blij met de doos vol goede en duurzame producten!

Top wasmiddel voor een goede prijs!

Erg tevreden! Fijne wasmiddel. En zeer snelle verzending! Ik blijf zeker dit artikel gebruiken

Uitstekend wasmiddel!

In de consumentenbond test kwam Klok naar voren als de meest groene keuze, en ik moet zeggen dat het een uitstekend wasmiddel is! In karton verpakt, milieu vriendelijk en prijsvriendelijk, en ook nog een Nederlands product. Ik ben fan!

Zeer snelle levering

Duidelijke website, snelle levering. Goed verpakt.

Goede service en op tijd geleverd

Geen parfum, toch lekker fris, geen kleurverloop, kortom top

Al vanaf dat Klok op de markt kwam gebruik ik het voor was en afwas. Wil niks anders. Mijn kinderen gebruiken het nu ook dus....

Klok-eco.nl = snel:).

Ik vind de website van klok-eco.nl overzichtelijk, de levering snel en de producten prettig duurzaam in gebruik.

Snel

Snelle en complete leveringen. En, meest belangrijk: goede producten die ook nog ecologisch verantwoord zijn. Met name de vaatwastabletten zijn top.

Dubbel Milieubewust die XXL verpakking

Al vele jaren gebruikten wij Klok Eco wasmiddel. Goed voor het milieu en je levert er qua wasresultaat echt niks voor in. Weg met die kunstmatige geur toevoegingen. Wel vonden wij het jammer dat er in een normale verpakking zoveel lucht zit. De doos oogt groot, echter zit maar voor de ‘helft’ vol. Dat zou toch anders moeten kunnen. Nu kopen wij de XXL verpakking. Die zit tot de nok toe vol. Minder karton, minder lucht, minder transportkosten. Veel winst dus voor iedereen.

Al 28 jaar fan van het was middel

Ik heb klok 28 jaar geleden ontdekt, alleen het was middel, sinds kort weet ik dat klok ook een alles reiniger en een toilet Reiniger heeft. Daar ben ik nu mee aan de gang gegaan. Ook heel fijne produkten.

Uitstekend!

Mijn bestelling had ik snel in huis. Ik heb meteen een was in de machine gedaan en die kwam er heerlijk schoon uit. De was ruikt zacht fris. Dat vind ik fijn omdat ik niet van die chemische geuren houd. Inmiddels al heel wat wasjes gedraaid en tot nu toe ben ik erg tevreden.

Milieuvriendelijk met een uitstekend resultaat en geen prikkelende neus van mijn vrouw!

Mijn vrouw is allergisch voor van alles. Zowel de vaat als de was leveren met "gewone" middelen vaak klachten op Met de Klok-producten heeft ze totaal geen last! Voor deze prijzen is (af)wassen met een mooi resultaat heel goed te doen!

geweldig producten

De vloeibare wasmiddelen krijgen alles goed schoon zelfs op lagere temperaturen. Je hebt maar een klein beetje afwasmiddel nodig om een flinke berg afwas te doen en de toilet reiniger werkt perfect. Ik ga zeker deze producten aanraden aan familie en vrienden die ook huid problemen hebben.

Uitstekende ervaring

Kon de Klok zeeppoeder niet meer krijgen in locale winkels. Ben online gaan zoeken. Van alle mogelijkheden leek Senzora mij de beste leverancier. Geen moment spijt van gehad. Razendsnel en goed verpakt geleverd. Online communicatie ook uitstekend.

Besteld, volgende dag al in huis. Geleverd zonder problemen

Munsterstraat 2 A

7418 EV Deventer

Over Klok-eco.nl

Klok staat al meer dan 100 jaar voor hoogwaardige, duurzame was- en schoonmaakmiddelen uit Nederland. De producten zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en een beter milieu. Aan de recepturen zijn geen parfums en kleurstoffen toegevoegd waardoor de kans op een allergische reactie zeer beperkt is. KLOK-producten zijn gecertificeerd met het EU Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic (samenwerking tussen astma- en allergieorganisaties). Klok producten vind je in de meeste supermarkten, maar zijn daarnaast ook online te bestellen in onze eigen webshop: klok-eco.nl