Zeer klantvriendelijk en service gericht.

Zeer klantvriendelijke winkel en een top Service. Zeer zeker een aanrader voor aanschaf van een merk horloge.

Snelle levering en ontvangen wat ik heb besteld

Ben zeer tevreden met mijn mooie Fenix 7X Sapphire Solar horloge!

Gekocht bij Juwelier Schilder Vlugt. Via hun mooie internetsite heb ik mijn horloge besteld die ik de volgende dag in huis had. Netjes verpakt met een persoonlijk berichtje er bij. Heel attent. Ik ben zeer tevreden.

Geweldige service!

Binnen 10 minuten na de bestelling de bevestiging inclusief track&trace code. Bestelling was goed verpakt inclusief een persoonlijk bericht!

Super service

Via de lokale Garmin dealer doorverwezen naar deze juwelier. Sommige Garmin horlogebandjes zijn blijkbaar alleen bij geselecteerde juweliers te krijgen. Ik werd meteen gebeld en samen gezocht naar een passend horlogebandje en gevonden. Waar vind je deze service nog? Wat mij betreft een absolute aanrader!

Feestje

Schilder Vlugt ( Carlo) bedankt weer voor de vakkundige hulp bij het kopen van mijn horloge. Heel blij mee Het is altijd een feestje om bij jullie te komen. Het voelt als familie

Goede prettige service, perfect geregeld. Object was goed verpakt.

Goede service, perfect geregeld !

Fantastisch- deskundig en persoonlijk en goede prijs!

Ik had een Garmin Fenix horloge gezien op de webshop, en heb gebeld over de mogelijkheden. Ik kreeg meteen goed advies en deze was deskundig en erg persoonlijk. Besteld via webshop en toen kwam het beste nog…een mooie verpakte horloge en een persoonlijke kaart van de juwelier. Met het aanbod om voor vragen te bellen…perfecte service dus!!

top

snel verzonden Goed ingepakt scherpe prijs op voorraad Makkelijk te bestellen online

En een zeer attente persoonlijke note erbij

I am very satisfied with this shop.

Uitstekende service en goed contact

Juwelier Schilder Vluht heeft een goede service voor en na aankoop en de communicatie is erg prettig. Ik ga hier zeker weer eens bestellen. Nogmaals bedankt.

Prima ervaring

Nette overzichtelijke website. Eenvoudig bestelproces. Zeer snelle afhandeling en bezorging. Er wordt zelfs nog een persoonlijk tintje aan het artikel gegeven en het wordt leuk ingepakt. Kort om, super allemaal. Zeker een aanrader.

Prettig, snel en persoonlijk

Ik heb een Garmin 7s besteld. Alles is naar wens gegaan en ik ben blij met het contact tussen ons.

Snelle commerciële respons

Mijn vragen werden telefonisch goed beantwoord en heb daardoor mij Tag Heuer online aangekocht. Goed verpakt en correct geleverd. Bedankt!

Goed en vriendelijk bedrijf

Het contact was goed en professioneel Maar vooral het vriendelijke karakter geeft het bedrijf een goed aanzien

Uitstekende service!

Mooi horloge gekocht via internet. Uitstekende service en bezorging. De juwelier nam ook nog even persoonlijk contact op via de mail. Bij bestellingen als deze is dat heel prettig!

Geweldig snelle service

Zeer vriendelijke medewerkers hebben me aan het nieuwste Garmin sporthorloge geholpen. Snel besteld en nog sneller verstuurd, geweldig

Fijne service

Na langdurig wachten op de nieuwe Garmin Fenix 7 en Venu 2 plus deze na wat research op internet besteld bij Schilder-Vlugt. Ik heb prettig contact aan gehad per telefoon, waarbij er de tijd genomen werd om mij goed te woord te staan. Over de levering heb ik niets te klagen. Wat een snelheid! Direct na de order te plaatsen kreeg ik al het bericht dat het ingepakt stond en werd verzonden. Ik kreeg een persoonlijk mailtje en daarnaast nog een mail met de track&trace details. Daarnaast waren de producten uiterst zorgvuldig en prachtig verpakt. Dit zorgt direct voor een lach op mijn gezicht. Het handgeschreven kaartje maakt het dan ook helemaal af. Nogmaals bedankt voor de service en wellicht tot de volgende ronde wanneer ik weer ga upgraden naar een nieuw horloge.

Superervaring en topservice

Goede juwelier.

Op de zelfde dag dat Garmin de nieuwe Fenix 7 lanceerde hadden ze al een aantal modellen in huis. Ze namen de tijd om me te laten genieten van het aankoop proces in de mooie winkel. Mooie winkel en vriendelijke professionals.

TOPERVARING !!!

Vrijdagmiddag 15h … op zoek naar de nieuwste Garmin 7X. Niet te vinden … behalve in Volendam (250 km ver). Kan toch niet. Effe gebeld … Toch wel ! Supervriendelijk en behulpzaam aan de telefoon. Snel besteld. The day after : middag. Perfect pakje - mooi ingepakt en een leuke boodschap erbij. Als je spreekt over een ongelooflijke ervaring over het ganse traject : een dik verdiende 10 (perfect dus). Marc

Heel klantvriendelijk en je word altijd perfect geholpen

Zoals altijd... fantastisch!

Het gemak van reserveren en het vervolg met ophalen en de rest van de service is gewoon prima

Zeer fijne ervaring

Had mijn horloge online gereserveerd en was binnen een half uur klaar gezet en kreeg hier een mail bericht over. Ik ben goed geholpen en kreeg tips over hoe ik met mijn horloge om moet gaan. Er werd een extra schakel besteld en daar krijg ik nog bericht van. Ik kom hier zeker terug voor mijn automatische horloges!

Haven 118

1131 EW Volendam

+31 299 363757

Over Juwelier Schilder Vlugt

Bent u op zoek naar een mooi horloge of sieraad dan bent u bij Juwelier Schilder-Vlugt aan het juiste adres. Midden op de dijk, aan de levendige haven van Volendam met uitzicht over het prachtige water, bevindt zich onze juwelierszaak waar ons deskundige verkoopteam u graag adviseert.