Hoog service niveau

Service zoals je in veel grote steden nog maar zelden tegenkomt. Las tijden mijn juweliers onderzoek in reviews dat mensen omrijden / van ver deze zaak aandoen, vanwege de eerder verleende service, vakkundigheid en uitgebreid aanbod. Allemaal zaken die ik zelf ook mocht ervaren. Tevens, door hier mijn aankoop te doen ondersteun ik ook een lokale ondernemer. Ik kom hier zeker terug.

Arrogantie den Top

Telefonisch Contact gehad, ik heb werkelijk nog nooit zo een chagrijnig persoon aan de lijn gehad als deze heer, die zich voorstelde als Dhr Schilder Vugt Voor mijn was het helder genoeg en heb de potentiële aankoop per direct afgeblazen,

Prima geregeld ondanks covid

Goeie telefonische ondersteuning, Veilig ophalen Prima

Eigenlijk weinig aan toe te voegen. De bestelling, levering, informatie,...liepen vlot. Ik kan deze juwelier alleen maar aanraden.

Een bedrijf waar de klant echt koning is!!!

Na een mail met een vraag ….heel erg duidelijk en uitgebreid antwoord ontvangen! Daarom ook 2 horloges gekocht. Dit is een klantgericht bedrijf en nog eeg vriendelijk ook.

Supersnelle levering van een horloge in cadeauverpakking.

Supersnelle levering van een horloge in cadeauverpakking.

Attent!!

Horloge bandje besteld voor mijn Tag. Mooie prijs en bij ontvangst een handgeschreven briefje erbij. Zeer attent !!! Groet Dave

Perfecte service

Ik heb een schitterend Meistersinger horloge gekocht bij Schilder-Vlugt. Eerst per mail informatie opgevraagd en vervolgens een bezoek gebracht aan de winkel. Vriendelijk en deskundig geholpen, de keuze is uiteindelijk op een hele mooie no03 gevallen. Bedankt voor de goede service.

Heel erg service gericht

Ik heb een horloge online besteld waarover ik enkele vragen had. Ik kreeg via het online formulier een snelle en verduidelijkende reactie. Hierna heb ik het horloge direct besteld echter liep de verzending wat vertragingen op bij PostNL. Ook hierbij hebben zij mij adequaat geholpen door contact op te nemen met PostNL. Waarna het horloge dezelfde dag nog werd geleverd.

Perfect!

Pakketje was binnen een uur verstuurd, netjes verpakt en een leuk handgeschreven briefje erbij..

Zeer klantgerichte juwelier en vriendelijke bediening, uitstekende service!

Aangekocht een Seiko Prospex Diver. Verzending en afhandeling zeer naar wens. Ik kon het horloge reserveren, voor extra bedenktijd. Het werd als cadeau ingepakt, als service, om jezelf of iemand anders cadeau te doen. Er zat een handgeschreven kaartje bij, met een persoonlijke wens. Ik kreeg echt een “cadeau gevoel”, want had het horloge voor mijzelf gekocht. Toen ik de band wilde inkorten, sprong er een klein busje weg, niet meer te vinden. Kon de band niet meer inkorten. Na het probleem via mail te hebben uitgelegd, kreeg ik geheel gratis, een nieuw busje en een extra reserve per post thuisgestuurd. Probleem opgelost! Warm aan te bevelen juwelier!

Fantastic after-sale service and assistance

The initial product had some small issues. Juwelier Schilder Vlugt provided fantastic after-sale service and assistance. Thank you Carlo and your team!

Snelle levering en goed verpakt

Mooi ingepakt en snelle levering

snelle service

Mijn horloge via Juwelier Schilder Vlugt besteld. Binnen een dag werd deze geleverd in de originele verpakking en als cadeau een horloge opbergbox.

Daar word je blij van!

De juwelier bij mij in de buurt kon het horloge dat ik graag wilde niet meer leveren. Bij juwelier Schilder Vlugt vond ik dit horloge op de site voor een prima prijs. Na een zeer vriendelijk telefonisch contact stuurde de dame mij via de app vlot enkele foto’s van het betreffende horloge om haar pols. Dit maakte de keuze voor mij een stuk eenvoudiger en zo kon ik gemakkelijk nog enkele vragen stellen. Ik ontving het horloge al de volgende dag, keurig verpakt met het bandje ingekort zoals afgesproken. Ik ben nog iedere dag blij met mijn op afstand gekochte horloge en kan deze juwelier van harte aanbevelen!!!

Topwinkel

Klantvriendelijk! Goede service!

Snelle levering en mooi verpakt

Was op zoek naar een speciale limited edition van de Seiko Edifice Honda F1 horloge. Na de bestelling werd deze volgende dag al geleverd. Horloge was goed verpakt en kwam ook in een mooie verpakking. Er zat een persoonlijke hand geschreven groet bij van de winkel, wat het extra leuk maakte. Verder zat er keurig opgevouwen de bon en de ingevulde garantie verklaring bij.

Uitstekend.

Werd prettig geholpen. Uitstekende service. Schitterende winkel.

Super Service

Na een bezoek aan Volendam, iets gekocht bij Schilder Vlugt, sindsdien ga ik van uit Dordrecht naar Volendam om mijn sieraden of horloge daar te kopen. Super service, altijd vriendelijk en nemen de tijd voor je.

Prima personeel, kundig en vriendelijk!

Uitstekend assortiment, mooie merken. Ontspannen sfeer en geen enkele druk om je iets te verkopen. Kortom een aanrader als je een sierraad of horloge zoekt!

Zeer professioneel en klantvriendelij

Uitstekende juwelier om zaken mee te doen. Pro actief, demkt mee en is betrouwbaar.

Service op maat van mensen die graag een stapje extra voor je doen.

Heel fijn geholpen tijdens mijn bezoek aan Juwelier Schilder-Vlugt. Zeer tevreden over de service en de klantvriendelijkheid van dit fijne team.

Top service!

Online een bestelling geplaatst, super snel in huis en prachtig verpakt. Beter kon niet!

Haven 118

1131 EW Volendam

+31 299 363757

Over Juwelier Schilder Vlugt

Bent u op zoek naar een mooi horloge of sieraad dan bent u bij Juwelier Schilder-Vlugt aan het juiste adres. Midden op de dijk, aan de levendige haven van Volendam met uitzicht over het prachtige water, bevindt zich onze juwelierszaak waar ons deskundige verkoopteam u graag adviseert.