Altijd goed

Mooie, goedzittende schoenen van hele goede kwaliteit...altijd weer blij mee!

Duidelijk en snel

Great quality

Always happy with Shabbies! Pleasure to wear

Perfecte pasvorm en mooi om te zien!

Prachtig merk, goede service!

prima service

goede service en mooie schoenen!

Lopen zonder pijn

Shabbies hebben de enige schoenen En laarzen waar ik zonder pijn mee kan lopen. De kwaliteit is super

Perfecte schoen voor de hele zomer!

Of je er nu een hele dag op door Barcelona slentert of tijdens een avondje uit. Deze schoenen kunnen altijd, lopen heerlijk en je krijgt er ook zonder sokken, geen zweetvoeten in. Na 3 jaar waren ze bij mij afgelopen dus ik bestel ze nu weer opnieuw.

Authentiek

Door de jaren heen altijd herkenbare look, en daarbij ook altijd eigentijdse schoenen van mooie kwaliteit.

Mooie schoenen En betrouwbare winkel

Geweldig aanbod, super service!

Wat een prachtige artikelen heeft Shabbies! Levering de volgende dag!

Perfecte zomerschoenen, kon ze niet weerstaan!

Als een trotse verzamelaar van Fred de la Bretoniere en Shabbies, moest ik deze ESPADRILLE PALMA KIMONO PUNTOS BEIGE natuurlijk toevoegen aan mijn collectie. Ik draag normaal maat 37 of 38, maar in deze merken maat 37. Deze zomerschoenen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook een streling voor de voeten. Ze zijn van uitstekende kwaliteit, zoals ik gewend ben van Fred de la Bretoniere. Mijn eerdere aankopen hebben jarenlang trouwe dienst bewezen, en ik heb er alle vertrouwen in dat deze espadrilles hetzelfde zullen doen. Ja, ze zijn misschien een beetje prijzig, maar als je schoenen van deze kwaliteit koopt, weet je dat je investeert in iets dat lang meegaat.

Super wandelgevoel

Shabbies zitten als gegoten. Alsof je op veertjes loopt.

Fijne online shop, goede service!

Ben in t verleden erg goed geholpen door de dames van de klantenservice. Heb voetproblemen, waar ze heel begripvol mee om zijn gegaan destijds. Bovendien kwalitatieve mooie schoenen. Aanrader!

Fijnste schoenen ooit

Of ik nu laarsjes, sneakers of andere schoenen van Shabbies draag de pasvorm en draagcomfort zijn altijd geweldig.

Praktische en snelle handeling met bestellen

Klant vriendelijke website snelle manieren van betalen, ik kijk uit naar mijn shabbies

Comfortabel

De schoenen zijn heerlijk zacht, zitten comfortabel en zien er goed uit. Je loopt er zo mee weg. Geweldig!! Zonde dat sommige modellen verdwijnen.

Zo makkelijk en snel

Geen gedoe , binnen 5 min klaar lekker snel en top service, als het niet goed is zo geld terug en GRATIS verzenden , en niet te vergeten voor 22.00 besteld volgende dag al in huis nu was ik te laat maar ik hoop dat ik ze snel binnen heb ik wil ze aan haha zo mooie schoenen hebben jullie TOP . Vriendelijke groeten Mariska Mikkers

Super snel geleverd

Super snel geleverd, helaas te klein maar snel een maat groter besteld

fantastisch

Mooie overzichtelijke website. goede filterfuncties waardoor ik snel de laarzen kon vinden die ik mijn vrouw wil geven voor haar verjaardag.

Wat een prachtige slippers!

De slippers zijn echt van top kwaliteit. Mooi leer. Verzending heel snel en mooi en goed verpakt. Heel erg blij mee, vandaar vandaag de bestelling van een andere kleur naast de vorige slippers ☺️

makkelijk winkelen

Goede omschrijving van het product. Makkelijk en snel afrekenen. Prachtige collectie.

Snel en probleemloos

Snel en probleemloos besteld. Sandalen werden goed in beeld gebracht door foto’s en filmpjes, waardoor je echt een goed idee krijgt van wat je koopt.

Lievelingsmerk...

Dit is m'n vierde paar Shoebbies, naast een tas. Hoge laarzen, enkellaarzen, Chelsea laarzen en pumps, ze staan allemaal in m'n kast. Het is mijn lievelingsmerk voor stoere, geklede schoenen, vrouwelijk met een edge. En, kwalitatief mooie schoenen, mooi materiaal en mooi gemaakt. Niet het type schoen dat snel de vuilnisbak in gaat maar die hooguit langs de schoenmaker moeten voor nieuwe hakken. De kans is groot dat het niet bij vier paar blijft...

Uitstekend!

Leuke tas besteld. Volgende dag al geleverd. Tas boven verwachting leuk! Daarom weer een bestelling geplaatst.

Shabbylisch!

Als ik mijn loafers aantrek, kan ik zonder blaren op mijn hielen de hele binnenstad van Amsterdam door❣️

James Wattlaan 7

5151 DP Drunen