Mooie en vlotte schoenen. Goede kwaliteit, fijn voetbed en ook in maat 42 (dames) te krijgen. Ben fan van t merk! Duidelijke en overzichtelijke webshop. Bestellen gaat vlot, gratis retourneren dus n aanrader!
Bedankt voor je positieve review! Wat fijn dat je zo enthousiast bent over ons merk :) Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Pasvorm en kwaliteit blijven goed ook na vele keren dragen
Bedankt voor je positieve reactie Jacqueline :) Veel plezier met de bestelling! Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Snelle en super levering nette doos alles top
Bedankt voor je review Rianne. Veel plezier met je bestelling :) Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Top Prima site Zoals ik gewent ben verwacht ik ook een super levering
Bedankt voor je leuke review Irma. Veel plezier van je bestelling! Liefs, Team Shabbies Amsterdam
een mooie collectie voor het voorjaar/zomer. Bestellen ging super.
Leuk om te horen Jannet. Veel shop plezier :-) Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Shabbies is mijn favoriete merk vwb schoenen en tassen! Uniek apart en altijd goede pasvorm!!
Bedankt voor je leuke review Margreth. Heel veel plezier ervan. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Hulp bij bestelling, geduldig, effectief en succesvol. Blij mee!
Hi Annette, Bedankt voor je bericht. Leuk om te horen :-) Nog veel plezier gewenst van je aankoop. Liefs, team Shabbies Amsterdam
Alle informatie die je nodig hebt staat er, mooi ontworpen site. Gegevens invullen en betaling gingen lekker vlot. Niets te klagen!
Hi Maxime, Bedankt voor je leuke feedback. We wensen je nog veel plezier van je bestelling. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Goed!
Hi D, Bedankt voor het achterlaten van review. We wensen je veel plezier van je aankoop. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Je kunt bijna de marathon oplopen . Maar zeker een dag op werken . Heerlijke laarzen. In allerlei mooie kleuren.
Hi Louisa, Bedankt voor je berichtje. Wat leuk om te horen, nog heel veel (werk)plezier gewenst van je nieuwe schoenen. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Goede kwaliteit! Staat netjes voor kantoor en kan ook altijd casual. Bij mee!
Bedankt voor je berichtje Barbara! We wensen je er nog heel veel plezier van. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Makkelijk site overzichtelijk!
Bedankt voor je berichtje Saskia, leuk om te horen! We hopen je snel weer eens terug te zien. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Snelle service al heel lang gehoopt dat de laarzen iets goedkoper werden en nu besteld erg blij mee hoop dat ze ook lekker zitten maar zal vast wel gewoon een heel goed merk
Beste Anneke, Bedankt voor het achterlaten van je review. Leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over ons merk. We wensen je veel plezier van de aankoop. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Producten zijn top en service is goed en persoonlijk.
Bedankt voor je leuke berichtje Majanka. We wensen je nog veel plezier van je aankoop. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Altijd een mooi gevormd ontwerp. Mooie materialen. En net even bijzonderder dan andere merken...
Bedankt voor je berichtje Anja, super leuk om te horen :-) Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Ik heb denk ik al zo'n 6 paar Shabbies, mijn favoriete merk. Goede kwaliteit, lopen lekker, passen goed en zijn met alle stijlen te combineren
Bedankt voor je leuke berichtje Danny :-) Nog veel plezier gewenst van je nieuwe aankoop! Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Heerlijke hoge korting op goeie leren schoennen.
Hoi Nadia, Bedankt voor je leuke berichtje. Veel shopplezier gewenst voor deze mooi prijsjes :-) Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Altijd goede ervaringen met producten van Shabbies! Mooie stijl, goede kwaliteit leer en comfortabel! En dat al jaren stabiel!
Bedankt voor je leuke review Linda! Nog veel plezier gewenst van je nieuwe schoenen :-) Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Schoenen die hun geld waard zijn, top kwaliteit van top tot teen. De site werkt ook naar behoren en snel wat helaas bij veel online shops nog niet zo is. Prima service wat wil je nog meer. Ik ga schitteren met mijn nieuwe shabbies
Hi Ilse, Wat goed om te lezen dat je zo blij bent, dat maakt ons blij! Heel veel draagplezier toegewenst met je nieuwe aankoop, lekker schitteren! Lieve groet, Team Shabbies Amsterdam
Gelukstreffer mijn favoriete merk voor een 70% kortingsknaller prijsje . Dat loopt lekker weg.
Hi Trea, Kijk! Dat loopt heel lekker weg, heel veel prachtige km's toegewenst! Lieve groet, Team Shabbies Amsterdam
Pasvorm is goed en mooie kwaliteit schoenen
Hi Linda, Wat fijn om te lezen dat de bestelde schoenen goed zitten! Veel draagplezier toegewenst. Lieve groet, Team Shabbies Amsterdam
Bestelling verliep soepel. Heb pas net besteld en de bestelling dus nog niet binnen.
Hi Mette, Wat fijn dat het bestellen soepel verliep, hopelijk heb je alles naar wens ontvangen! Lieve groet, Team Shabbies Amsterdam
Super goede en mooie kwaliteit schoenen maar ook de tassen. Mijn favoriet!
Beste Anke, Bedankt voor je leuke feedback! We wensen je veel plezier van je aankoop. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Zeer tevreden over service en kwaliteit van shabbies. Heb drie paar laarsjes die lang mee gaan en mooi blijven. Vorig jaar in de aanbieding een paar gekocht, nu maanden later pas aangedaan. Bleek de rits niet goed te werken. Contact opgenomen en ondanks dat ik ze al bijna een jaar had mocht ik ze terug sturen en kreeg mijn geld terug. Top service!!
Hi Anouschka, Bedankt voor je berichtje. Wat fijn dat je al zo lang tevreden bent met onze schoenen, en ondanks er eens wat mis is gegaan, je alsnog tevreden bent met de oplossingen. Veel draagplezier toegewenst! Lieve groet, Team Shabbies Amsterdam
Als ik aangeef dat de schoenen gaaf waren maar te groot! En dat een maat kleiner er niet meer was.. Er werd direct meegedacht, geld werd teruggestort en we mailen Jaja, denk je dan…. Maar echt, binnen 2 dagen bericht! Ze zijn er! Wat een persoonlijke aandacht & service!!!!
Beste Marjon, Bedankt voor het achterlaten van je leuke review. Wat leuk dat het toch nog is gelukt om te bestellen. We hopen dat je er veel plezier van gaat hebben. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
James Wattlaan 7
5151 DP Drunen